Mikor nyílik meg újra a Perot Múzeum?

Pontszám: 4,3/5 ( 62 szavazat )

A Perot Természettudományi és Tudományos Múzeum egy természettudományi és természettudományi múzeum, amely Dallasban, Texasban található. Két campusból áll: az elsődleges campusból a Victory Parkban és egy másodlagos campusból a Fair Parkban. A Victory Park campus múzeumát Margot és Ross Perot tiszteletére nevezték el.

Mit vegyek fel a Perot Múzeumba?

Mindig kötelező a megfelelő öltözet, beleértve az inget, nadrágot és cipőt . Mindenkit, aki olyan nyelvezetű, képekkel vagy felfedő testrészeket visel, amelyek sértőek lehetnek a többi vendég számára, arra kérhetik, hogy hagyja el a Múzeumot.

Nyitva vannak a múzeumok Dallasban?

Jelenleg az állatkertek, akváriumok, tekepályák, múzeumok, könyvtárak és korcsolyapályák 75 százalékos kapacitással működhetnek . Általában sok dallasi szálloda, üzlet, látnivaló és étterem újra megnyílt. A látogatókat arra biztatjuk, hogy tervezzenek előre, és ellenőrizzék a nyitvatartási időt és az információkat az egyes vállalkozásoknál.

Mikor nyílt meg a Perot Múzeum?

A mi történelmünk. Bár a Victory Park létesítmény 2012 decemberében nyitotta meg kapuit, maga az intézmény gyökerei 1936-ig nyúlnak vissza. A Természettudományi Múzeum a Dallasi Természettudományi Múzeum (1936) 2006-os egyesülésének figyelemre méltó eredménye. Science Place (est.

Mi a Rainbow Vomit Dallasban?

A Rainbow Vomit egy magával ragadó művészeti galéria és fényképezési élmény, amelynek célja , hogy a látogatókat a művészet, a fény és a hang világába repítse, amely a repülés fantáziájába vezető utazásra emlékeztet. A vendégek saját képregényük hősévé válhatnak, és vidám emlékeket örökíthetnek meg a több mint 20 Instagramra érdemes fotóspotban.

A Perot Múzeum a jövő hónapban újranyit, új biztonsági eljárásokkal a koronavírus-járvány idején

43 kapcsolódó kérdés található

Mennyi ideig tart átmenni a Perot Múzeumon?

Megjegyzés: Az átlagos vendég körülbelül 2-3 órát tölt a múzeum felfedezésével.

Mi a teendő Dallas-járvány idején?

 • 1: Nézze meg a Pioneer Plaza-t.
 • 2: Érezze magát a történelem részének a Dealey Plaza-ban.
 • 3: Látogasson el egy igazi oázisba az Arborétumban.
 • 4: Fogjon egy show-t egy behajtón.
 • 5: Merüljön el a történelemben a helyi múzeumokkal.
 • 6: Zarándokoljon Big Texbe.
 • 7: Legyen az otthon maradás eseménnyé.
 • 8: Tapasztalja meg a gyakorlati művészetet a Sweet Tooth Hotelben.

Ingyenes a DMA?

A DMA-ba való ingyenes általános belépéshez biztosított jegy szükséges.

Ingyenes a parkolás a Dallas Museum of Art?

Parkolás a Múzeum mélygarázsában lehetséges, amely a Szent Pál utcáról közelíthető meg. A DMA tagok ingyenesen parkolhatnak a garázsban , érvényes DMA tagsági kártya felmutatásával, amíg van szabad hely.

Mennyibe kerül a parkolás a Perot Múzeumnál?

A parkolás járművenként fizetős; nem személyenként. A Múzeum parkolójában a nem tagoknak való parkolás 10 dollár, és megvásárolható a pénztárnál vagy a parkolóból kilépve. A múzeum parkolójában a tagoknak 5 dollár a parkolás, amelyet az épület elhagyása előtt a pénztárnál kell megvásárolni, hogy megkaphassák a kedvezményes díjat.

Bevihetsz ételt a Perot Múzeumba?

Ételek és italok (kivéve a kulacsok) nem vihetők be a múzeumba . A Hoglund Foundation Theatre jelenleg zárva tart, de ne aggódjon – rengeteg egyéb felfedeznivaló van a múzeumban.

Hány múzeum van Fort Worthben?

Világhírű múzeumok Fedezze fel Fort Worth számos múzeumát, amelyek építészetükről és gyűjteményeik minőségéről híresek. A Fort Worth Kulturális Negyed, amely öt múzeumnak ad otthont, pihentető, parkszerű környezetben, remek hely a túrának.

A tanárok ingyen juthatnak be a Perot Múzeumba?

A Perot Múzeum ingyenes belépést biztosít a texasi és határos államok középiskolás oktatói számára, hogy a tanárok számára lehetőséget biztosítson a múzeum meglátogatására, és kirándulások vagy egyéb oktatási tapasztalatok megtervezésére a diákjaik számára.

A Perot Múzeum jó a felnőttek számára?

Bár sok interaktív kiállítás és játszótér található a gyermekek számára, a felnőttek számára is bőven van lehetőség . Felnőtt lányommal 4 órát töltöttünk a múzeumban, és élveztük minden percét. A 40 perces National Parks (3D) film megéri megnézni az időt, gyönyörű táj.

Mennyi ideig tart átjutni a Dallasi Művészeti Múzeumon?

A jegy a kiállításra egy alkalommal, a megadott időpontban érvényes. Bár nincs meghatározott időkorlát, a teljes kiállítás megtekintésének becsült ideje körülbelül 45 perc és 1 óra között van.

Mekkora a Dallasi Művészeti Múzeum?

Az 515 520 négyzetláb alapterületű Dallas Museum of Art ma az Egyesült Államok legnagyobb művészeti múzeumai közé tartozik.

Hogyan lehetsz DMA tag?

A vizsgák a DMA által szponzorált bármely tisztségen adhatók... A szakmai tagságra való jogosultsághoz a jelentkezőnek:
 1. tizennyolc (18) éves vagy idősebb;
 2. táncot tanult;
 3. a tagsági jelentkezés benyújtását megelőző öt (5) évből legalább három (3) évig aktív tánccal foglalkozik;

Dallasban mi nyílik a gyerekeknek?

20 legjobb tennivaló gyerekekkel Dallasban, Texasban
 1. Dallas Világ Akvárium. ...
 2. Dallasi Arborétum. ...
 3. Klyde Warren Park. ...
 4. Dallas Állatkert. ...
 5. Grapevine Vintage Railroad. ...
 6. Hat zászló Texas felett. ...
 7. Legoland Discovery Center. ...
 8. Epic Waters beltéri vízipark.

Milyen közel van Houston és Dallas?

Távolság Dallas és Houston között A legrövidebb távolság (légivonal) Dallas és Houston között 225,84 mérföld (363,46 km) . Az útvonaltervező szerint a legrövidebb út Dallas és Houston között 240,70 mérföld (387,37 km). A vezetési idő kb. 4 óra 29 perc.

Mit lehet ma ingyenesen csinálni Dallasban?

Ingyenes programlehetőségek Dallasban
 • Ronald Kirk Bridge – Felix H. Lozada, idősebb...
 • Ingyenes zene az Adair's Saloonban. Mély Ellum. ...
 • Cedar Ridge természetvédelmi terület. Dél-Dallas. ...
 • Meadows Művészeti Múzeum. Déli Metodista Egyetem. ...
 • Kimbell Művészeti Múzeum. ...
 • Dallas Contemporary. ...
 • Fair Park. ...
 • Crow Ázsiai Művészeti Múzeum.

Mennyi ideig tart végigmenni a Dallas Aquariumon?

Átlagosan körülbelül 60-90 percet vesz igénybe, hogy élvezze a SEA LIFE teljes élményét. Azonban ameddig csak akar, tölthet tengeri lényeinkkel. Az általános belépőjegy lehetővé teszi a visszatérést, így akár később is visszatérhet látogatásra.

A Perot Múzeum jó kisgyermekek számára?

Látogassa meg a Moody Family Gyermekmúzeumot Ezt az egyedülálló teret csecsemők, kisgyermekek és óvodások számára hozták létre. A kicsik dinoszauruszokra vadászhatnak egy speciális szabadtéri ásóterületen, felpróbálhatják kedvenc állataik jelmezét, vagy felfedezhetik Dallas látképének gyerekméretű változatát.

Hol van a Rainbow Vomit titkos szobája?

A Parry Avenue-n, a Fair Park közelében található az épület – nem lehet kihagyni. Úgy néz ki, mint egy képregény jelenete.