A matildák nyertek ma este?

Pontszám: 4,8/5 ( 66 szavazat )

A Matildák folytatják álmukat a 2020-as tokiói olimpián a svédek elleni elődöntővel hétfő este Jokohamában. Ausztrália hihetetlen hosszabbítási győzelmével biztosította be helyét a négyes döntőben Nagy-Britannia ellen a negyeddöntőben.

Mi történt a Matildákkal?

Matildas a tokiói olimpia aranyáért 1-0-s vereséggel végződik az elődöntőben Svédország ellen . Sam Kerrnél a labda a hálóban van, és tiltakozás az ajkán. Mielőtt a pályán bárki levegőt vett volna, elásta, de nem azelőtt, hogy a játékvezető lefújta volna.

Matildák nyertek tegnap?

Matildas 4-3-ra legyőzte a USWNT-t a tokiói olimpia bronzmérkőzésén.

A Matildák megnyerték a meccsüket?

A Matildák hosszabbítás után aratott 4-3-as győzelme papíron elég impozánsnak tűnik, de nehéz leírni, hogy mennyire merész teljesítmény volt egy olyan játékban, amely 120 perc alatt vándorlásból thrillerré fejlődött.

Kimaradtak a Matildák az olimpiáról?

A Matildák elbűvölnek egy nemzetet annak ellenére, hogy Ausztrália kimaradt az olimpiai éremről . Ez, ahogy a futball mindig, néhány pillanatra rúgott: egy kapufa belső oldala, egy eltérült távolság, egy visszapassznál történt kommunikációs hiba, egy szögletrúgásnál történt szög és pörgés.

Matilda Szereplők: Akkor és most (1996 vs 2020)

27 kapcsolódó kérdés található

Hogy mentek Matildák az olimpián?

A Matildák 1-0-ra legyőzték Svédországot a 2020-as tokiói olimpia szoros elődöntőjében a jokohamai Nissan Stadionban. Fridolina Rolfö korai gólja a második félidőben elég volt ahhoz, hogy a svédek továbbjussanak zsinórban második olimpiai aranyérmes meccsükön.

Megverték Matildák az USA-t?

Matildáék 0-0-s döntetlent játszottak az Egyesült Államokkal a csoportkör harmadik mérkőzésén , így felkészültek a Nagy-Britannia elleni negyeddöntős összecsapásra, amelyet ragyogóan, 4-3-ra nyertek meg. Az ausztrálok ezután Svédországgal találkoztak a végső visszavágón, ami az aranyéremért járó találkozó helye.

Ausztrália jobb, mint Svédország?

Ami a gazdaságot, az életminőséget, a politikai stabilitást, az oktatási lehetőségeket és a foglalkoztatási előnyöket illeti, Svédország és Ausztrália egyaránt az élen áll . ... Ausztráliában viszont egész évben sok a napsütés, alacsony a munkanélküliségi ráta, és jó az életszínvonal.

Hogyan nézhetem meg ma este a Matildást?

A mérkőzéseket számos Seven digitális TV-csatornán nézheti, beleértve a 7, 7TWO és 7mate csatornákat. A Seven csatornái a 7Plus webhelyén vagy alkalmazásán keresztül is elérhetők, amelyek letölthetők az Apple Store és a Google Play Store áruházból, és különféle eszközökön használhatók.

Megverték a Matildák Nagy-Britanniát?

A Matildák először jutottak be az olimpiai elődöntőbe, miután a hosszabbításban 4-3-ra legyőzték Nagy-Britanniát , miután Sam Kerr megmentette az ausztrálokat a vereség szélétől, mielőtt ismét gólt szerzett és megpecsételte a híres győzelmet.

Matildas legyőzte Svédországot?

A Matildák a tokiói olimpiai aranyálmukat a Svédország elleni 1-0-s vereséggel zárták a hétfő esti, Jokohama Nemzetközi Stadionban megrendezett elődöntőben.

Mi az a Matilda?

A Matilda régi teuton női név, jelentése "hatalmas harci szolgálólány" . Ez arra vezethető vissza, hogy a „Matilda” szót szlengszóként használták, ami egy vándort kísérő de facto feleséget jelent. Az ausztrál bokorban egy férfi szajrét alvótársnak tekintették, innen ered a "Matildája".

Hány éves Sam Kerr?

A 28 éves Kerr vezeti a sort Ausztrália első meccsén a 2020-as tokiói kampánya óta, amikor szerdán (4:00 AEST) Dublinban a világranglista 33. helyével mérkőzik meg.

Matilda megfelelt?

2021-es tokiói olimpia: Matilda bejut a negyeddöntőbe , annak ellenére, hogy döntetlent játszott az Egyesült Államokkal. Az USA csapatával végzett döntetlen a futballistenek ölében hagyta a Matildák reményét, hogy bejussanak a tokiói olimpiai negyeddöntőbe.

Ki nyert Matildas és Svédország között?

Matildáék olimpiai aranyérem reményét oltották ki Svédország ellentmondásaiban, amikor 1-0-s vereséget szenvedett az elődöntőben a jokohomai nemzetközi stadionban hétfő este.

Kivel játszik Matildas az elődöntőben?

Ma este a Matildák a világranglistán ötödik és regnáló olimpiai ezüstérmes Svédországgal mérkőznek meg a 2020-as tokiói olimpia elődöntőjében a jokohamai Nissan Stadionban. Alig két hónapon belül ez lesz a harmadik alkalom, hogy a két fél találkozik, és mindkét korábbi találkozó szoros küzdelmet eredményezett.

Hogyan nézhetem meg a 7 Plus olimpiát?

Míg a Channel 7, 7mate és 7two minden nagy eseményről tudósít, a 7plus az a cél, hogy még több olimpiát élőben közvetíthess ingyen. Látogasson el a 7plus webhelyére, vagy töltse le a 7plus alkalmazást Smart TV-jére, mobiljára vagy táblagépére, majd regisztráljon vagy jelentkezzen be a kezdéshez.

Melyik csatorna az a 7mate?

A szolgáltatás 1080i HD minőségben sugároz MPEG-4 formátumban a 74-es digitális csatornán , felváltva a korábban bezárt 7food hálózatot. A csatorna elérhető a Seven Network tulajdonában lévő és üzemeltetett állomásain: CBN Canberra, ATN Sydney, Southern NSW, HSV Melbourne, BTQ Brisbane, SAS Adelaide, TVW Perth és STQ Queensland.

Ingyenes a Football Live alkalmazásom?

A My Football Live alkalmazás ingyenesen letölthető , az élő meccseket a Telstra Live Pass segítségével lehet feloldani. Az élő, gyors és adatmentes Telstra Live Pass minden Telstra mobilügyfél számára ingyenesen elérhető.

Svédország olcsóbb, mint Ausztrália?

Ausztrália 85,4%-kal drágább, mint Svédország .

Mennyi a jó fizetés Svédországban?

Egy négytagú család Svédország legdrágább városa, Stockholm belvárosában kényelmesen megélhet körülbelül havi 23 000 SEK (2400 USD) fizetésből. Egyetlen expat számára ugyanabban a városban a jó fizetés havi 12 800 SEK (1 300 USD) lenne.

Mennyibe kerülnek a házak Svédországban?

Lakásárak Svédországban Az átlagos vételár Svédországban körülbelül 53 500 SEK/m² (5 200 USD) . Az átlagos lakásvásárlási ár Stockholmban, Svédország legdrágább városában körülbelül 74 900 SEK négyzetméterenként (8 600 USD).

Ki szerezte a legtöbb gólt a Matildák színeiben?

Sam Kerr lett a Matildas minden idők gólkirálya, miután csütörtök este 4-3-ra elveszítette Ausztráliát az Egyesült Államok ellen. A tokiói olimpia bronzmérkőzésén Kerr megdöntötte Lisa De Vanna rekordját, miután a 16. percben remekül egyenlített.

Mi Matildas legnagyobb eredménye?

A Matildas eddigi legjobb eredménye egy nemzetközi tornán – akár a világbajnokságon, akár az olimpián – öt alkalommal a negyeddöntő volt , és miután Tokióban bejutottak az elődöntőbe, olyan közel jártak a döntőbe jutáshoz, mielőtt csak kikaptak volna. a bronzért.

Mióta szerepel a női foci olimpián?

Férfi focit minden nyári olimpián játszottak, míg a női futballt 1996-ban mutatták be először . A női verseny 1996-ban nyolc csapattal indult, 2000-ben 10-re bővült, és a 2008-as pekingi játékokra 12 csapatra bővült.