Shannon azt mondta, hogy gina háza nyomasztó?

Pontszám: 4,5/5 ( 65 szavazat )

Shannon ragaszkodik ahhoz, hogy nem nevezte szomorúnak és lehangolónak a házat, de Braunwyn szerint igen. ... Amikor Shannon Braunwyn házába megy, Braunwyn arról beszél, hogy Gina összeköltözése a férfijával egy „nagy hiba” (ami számomra elkárhozottabb, mintha azt mondanám, hogy szívás a háza), és arról beszél, hogyan él egy kis helyen.

Shannon azt mondta, hogy Gina háza szomorú?

Shannon soha nem mondta, hogy az otthon szomorú , és soha nem mondta, hogy "a végsőkig tagadom"!

Ki mondta, hogy Gina háza szomorú és lehangoló?

Ahogy a nézők emlékeznek, a múlt heti epizódban Emily Simpson elmondta a 36 éves Ginának, hogy Braunwyn (42) arról pletykált, mekkora új helye van. Braunwyn később azt mondta a 44 éves Emilynek, hogy csak Shannonon keresztül értesült a lakásról, aki szerinte "szomorúnak és lehangolónak" nevezte.

Mit mondott branwyn Shannon lányának?

„Amikor Stella lányom 14 éves volt az első tengerparti grillezéskor, odamentél hozzá, és azt mondtad: Stella, ha jó dolgokat akarsz, írj nekem. '”

Braunwyn hazudott Shannonról?

Egy új interjúban Shannon Beador azt állította, hogy Braunwyn Windham-Burke hazudott, hogy helyet kapjon a The Real Housewives of Orange County-ban. ... "Nem tudom, mondhatom-e ezt, de az előző évad után Braunwyn azt mondta sok szereplőnek, hogy az első évad, mint minden vele kapcsolatos dolog, nem volt igaz" - mondta Beador.

Az Orange County igazi háziasszonyai 15. évad Kelly és Shannon kötődési kísérlete rosszul sül el

23 kapcsolódó kérdés található

Shannon kicsinek nevezte Gina házát?

Amikor Shannon Braunwyn házába megy, Braunwyn arról beszél, hogy Gina összeköltözése a férfijával egy „nagy hiba” (ami számomra elkárhozottabb, mintha azt mondanám, hogy a háza szívás), és arról beszél, hogyan él egy kis helyen. Shannon azt mondja, hogy a hely kicsi . „Ez… sok” – mondja.

Miért rúgták ki Braunwynt?

Én azt mondom: 'Még józan, még mindig meleg. "" A 15. évad egyik témája az volt, hogy Braunwyn szereplőtársai "hitelesnek" találták őt, azzal a váddal, hogy hamisít valamit a műsorhoz. Bement egy podcastba .. Azt mondta, kirúgták a műsorból, mert mindannyian nem szeretem, mert meleg .

Milyen drogot ajánlott fel Braunwyn Shannon lányának?

A forrás azt állította: "Braunwyn felkereste Shannon Beador lányát, Stellát, kokaint kínált neki, és megkérdezte, kéri-e a kereskedő számát." A jelentés kirobbanása után az egyik rajongó Braunwyn megjegyzéseiben azt írta: „Kérlek, mondd, hogy Shannon hazudik a gyermekéről.

Mit mondott Shannon Beador Braunwynról?

– mondta Beador. „Mindenki nemet mondott. És akkor Braunwyn, tudod, a szentek szentje , aki tudja, hogy aki alkoholista, azt nem mondják: „Igen, az vagy. És tudod, a válaszom az, hogy ezt az összes alkalomra alapozod, amikor együtt ittunk.

Mit mondott Braunwyn Stella Rhocnak?

Miután arra utalt, hogy a drogok köze volt a tinédzserével, Stellával történt állítólagos incidenshez, Shannon anya szembeszállt öntött társával a héten egy könnyekkel teli találkozási epizód során. Az 56 éves Shannon elmondta Braunwynnak, hogy állítólag két évvel ezelőtt egy alkohollal fűtött tengerparti grillezés során felajánlotta 14 éves lányának „a jó dolgokat” .

Kelly Rhocból ment férjhez?

Kelly Dodd az ifjú házasok boldogságát élvezi. A Real Housewives of Orange County sztárja alig több mint három hónappal azután ad hírt a házasságról, hogy férjével, Rick Leventhalal egy kis szertartás keretében összeházasodtak Napában 2020. október 10-én.

Mit mondott Gina Braunwyn férjéről?

Nem vagyok ítélkező ember, érted, mire gondolok? – mondta Gina a pár modern házasságáról. "Szóval, ha ez működik nekik [akkor rendben]." A New York-i születésű asszony elmagyarázta, hogy „egyszerűbb” nem válni, így megérti, miért lehet a pár legálisan együtt, még akkor is, ha Braunwyn másik kapcsolatban él.

Gina elhagyta Rhocot?

Amíg Gina a RHOC első évadát – a 13. évadát – forgatta , elvált férjétől, Matthew-tól hét éve . A párnak három gyermeke van. „Gondos megfontolás és alapos gondolkodás után úgy döntöttünk, hogy véget vetünk törvényes házasságunknak.

Kelly és Shannon még mindig barátok?

A szereplők, Shannon Storms Beador és Kelly Dodd az évek során megvoltak a hullámvölgyek, de úgy tűnik, most már jó viszonyban vannak. ... Arra a kérdésre, hogy hogyan rendezték be barátságukat, Beador megosztotta azzal, hogy rájöttek, több a közös bennük, mint gondolták.

Mit hazudott Shannon Beador?

Shannon után jött a találkozó teljes első részében, mert „hazudott” Gina Kirschenheiter otthonával kapcsolatos megjegyzésével kapcsolatban.

Ki Shannon barátja, John?

Shannon Storms Beador fontos hírt tud megosztani veled John Janssennel való kapcsolatáról. A Real Housewives of Orange County stábtagja megosztotta, hogy ő és John éppen két évet töltöttek együtt párként. Egy édes fotót tett közzé róla és Johnról az Instagramon, hogy megünnepeljék évfordulójukat.

Milyen drogokat kínált Braunwyn?

A trailer után egy forrás felfedte az All About The Tea-nak, hogy Braunwyn állítólag kokaint kínált Stella -nak, és még egy dílerrel is megpróbálta összekötni. A forrás azt állította: "Braunwyn felkereste Shannon Beador lányát, Stellát, kokaint kínált neki, és megkérdezte, kéri-e a kereskedő számát.

Mit ajánlott Braunwyn Sophie-nak?

Braunwyn állítólag nem csak kokaint ajánlott fel a tinédzsernek, hanem a dílerének számát is, aki a háziasszony szerint a "legjobb volt a környéken".

Ki Braunwyn Windham-Burke barátnője?

Braunwyn Windham-Burke a "Narancs megye igazi háziasszonyai" sztárjával, Fernanda Rochával való románcáról beszél. A hétgyerekes anyuka azt mondta E! Hírek arról, hogy "határozottan randizik" Rocha brazil fitneszoktatóval, aki a Bravo sorozat hatodik évadában tűnt fel.

Kellyt kirúgták az RHOC-tól?

Bár a reality-sztár nem volt elégedett a show-ból való kilépésével, elmagyarázta, hogy felelősséget érez. „ Figyelj, végül magam miatt rúgtak ki, én vagyok az, aki kirúgta magam ” – mondta. „Sok bánatot okoztam nekik. Sok gondot okoztam nekik.

Kit rúgtak ki az RHOC-tól?

Kelly Doddot kirúgták az Orange County igazi háziasszonyaiból, amely hamarosan megkezdi a közelgő 16. évad forgatását. További részleteket itt talál.

Braunwynt kirúgták az OC-tól?

Braunwyn Windham-Burke megdöbbent, amikor megtudta , hogy kivágták az Orange County igazi háziasszonyaiból.

Mit mondott Shannon Beador Gina house-ról?

Miután először látta Gina házát, Shannon a klubházi megjelenése során ezt mondta: "Hazajöttem, és elmondtam [a barátomnak] Johnnak, milyen büszke vagyok, hogy ő tulajdonos, ingatlantulajdonos " - mondta Shannon. "Tudod, ez egy hülyeség! És ha kimondom, az enyém lett volna.