Shannon azt mondta, hogy gina otthona szomorú és lehangoló?

Pontszám: 4,1/5 ( 52 szavazat )

Shannon ragaszkodik ahhoz, hogy nem nevezte szomorúnak és lehangolónak a házat, de Braunwyn szerint igen. ... Amikor Shannon Braunwyn házába megy, Braunwyn arról beszél, hogy Gina összeköltözése a férfijával egy „nagy hiba” (ami számomra elkárhozottabb, mintha azt mondanám, hogy szívás a háza), és arról beszél, hogyan él egy kis helyen.

Shannon azt mondta, hogy Gina house szomorú?

Shannon soha nem mondta, hogy az otthon szomorú , és soha nem mondta, hogy "a végsőkig tagadom"! Milyen fantáziavilágban él? Sok más rajongó úgy érezte, hogy Shannon szomorúnak és lehangolónak nevezhette Gina házát. Egy rajongó így nyilatkozott: "Shannon teljesen pofátlanul beszélt Gina házáról.

Mit hazudott Shannon Beador?

Shannon után jött a találkozó teljes első részében, mert „hazudott” Gina Kirschenheiter otthonával kapcsolatos megjegyzésével kapcsolatban.

Mit mondott branwyn Shannon lányának?

„Amikor Stella lányom 14 éves volt az első tengerparti grillezéskor, odamentél hozzá, és azt mondtad: Stella, ha jó dolgokat akarsz, írj nekem. '”

Mit csinált Braunwyn Shannon lányával?

A RHOC-s Braunwyn Windham-Burke-ot azzal vádolják, hogy „Shannon Beador 14 éves lányának kokaint ajánlott fel” a robbanásszerű találkozás során. A REAL Housewives of Orange County sztárját, Braunwyn Windham-Burke-ot azzal vádolják, hogy "Shannon Beador 14 éves lányának KOKAIN-t ajánlott fel" egy robbanékony találkozás alkalmával.

Lynne Curtin szomorú tragikus élete Orange County igazi háziasszonyai után

38 kapcsolódó kérdés található

Miért rúgták ki Braunwynt?

Elment egy podcaston .. Azt mondta, hogy kirúgták a műsorból, mert mindannyian nem szeretjük, mert meleg .

Mit mondott Braunwyn a 14 éves fiúnak?

A REAL Housewives of Orange County sztárja, Braunwyn Windham-Burke zokogott, amikor azt mondta, hogy Shannon Beador 14 éves lányának "kábítószerrel" ajánlotta fel a "legrosszabb dolog", amit valaha tett. ... A RHOC sztárja üvöltve folytatta: „Soha nem tettem volna ilyen józanul.

Braunwyn kólát kínált Shannon lányának?

Braunwyn Windham-Burke nem ajánlotta fel Shannon Beador tinédzser lányát illegális kábítószerrel – mondja a The Real Housewives of Orange County gyártáshoz közel álló forrása a PEOPLE-nak. Számos jelentés ellenére "Braunwyn nem kínálta meg Shannon lányát kokainnal" - mondja a forrás.

Mit mondott Braunwyn Stella Rhocnak?

Miután arra utalt, hogy a drogok köze volt a tinédzserével, Stellával történt állítólagos incidenshez, Shannon anya szembeszállt öntött társával a héten egy könnyekkel teli találkozási epizód során. Az 56 éves Shannon elmondta Braunwynnak, hogy állítólag két évvel ezelőtt egy alkohollal fűtött tengerparti grillezés során felajánlotta 14 éves lányának „a jó dolgokat” .

Mit mondott Shannon Beador Braunwynról?

– mondta Beador. „Mindenki nemet mondott. És akkor Braunwyn, tudod, a szentek szentje , aki tudja, hogy aki alkoholista, azt nem mondják: „Igen, az vagy. És tudod, a válaszom az, hogy ezt az összes alkalomra alapozod, amikor együtt ittunk.

Braunwyn hazudott Shannonról?

Egy új interjúban Shannon Beador azt állította, hogy Braunwyn Windham-Burke hazudott, hogy helyet kapjon a The Real Housewives of Orange County-ban. ... „Nem tudom, mondhatom-e ezt, de az előző évad után Braunwyn azt mondta sok szereplőnek, hogy az első évad, mint minden vele kapcsolatos dolog, nem volt igaz” – mondta Beador.

Mit mondott Shannon Gina házáról?

Miután először látta Gina házát, Shannon a klubházi megjelenése során ezt mondta: "Hazajöttem, és elmondtam [a barátomnak] Johnnak, milyen büszke vagyok, hogy ő tulajdonos, ingatlantulajdonos " - mondta Shannon. "Tudod, ez egy hülyeség! És ha kimondom, az enyém lett volna.

Mit tudott Braunwyn Elizabethről?

„Végeztem egy kis kutatást” – folytatta a 42 éves Braunwyn, és elárulta, hogy Elizabeth házát egy lakásbérlési oldalon találta meg. – Azt akarja mondani, hogy úgy gondolja, hogy nincs pénze, ahogy mondja? – kérdezte a 44 éves Emily. ... Az epizód elején Braunwyn és Emily Elizabethről beszélgettek Shannon és Kelly Dodd mellett.

Kelly és Shannon még mindig barátok?

A szereplők, Shannon Storms Beador és Kelly Dodd az évek során megvoltak a hullámvölgyek, de úgy tűnik, most már jó viszonyban vannak. ... Arra a kérdésre, hogy hogyan rendezték be barátságukat, Beador megosztotta azzal, hogy rájöttek, több a közös bennük, mint gondolták.

Shannon és Gina barátok?

Shannon és Gina közeli barátok lettek a megcsalás és a zűrzavaros válás közös élménye miatt. Attól kezdve, hogy elvitte őt bevásárló utakra, egészen a síráshoz nyújtott válláig, Shannon mindent megtett annak érdekében, hogy Gina mindig számíthasson rá.

Kelly Rhocból ment férjhez?

Kelly Dodd az ifjú házasok boldogságát élvezi. A Real Housewives of Orange County sztárja alig több mint három hónappal azután ad hírt a házasságról, hogy férjével, Rick Leventhalal egy kis szertartás keretében összeházasodtak Napában 2020. október 10-én.

Mit ajánlott Braunwyn Sophie-nak?

Braunwyn állítólag nem csak kokaint ajánlott fel a tinédzsernek, hanem a dílerének számát is, aki a háziasszony szerint a "legjobb volt a környéken".

Ki Braunwyn Windham-Burke barátnője?

Braunwyn Windham-Burke a "Narancs megye igazi háziasszonyai" sztárjával, Fernanda Rochával való románcáról beszél. A hétgyerekes anyuka azt mondta E! Hírek arról, hogy "határozottan randizik" Rocha brazil fitneszoktatóval, aki a Bravo sorozat hatodik évadában tűnt fel.

Mi történt Braunwyn nyakával?

Az RHOC anyuka azt is megosztotta, hogy a szerdai találkozója során két biopsziát végeztek, hogy megállapítsák, két anyajegy rákos-e. Egy bazális sejtet fedezett fel a nyakán , és kemoterápiás krémet fog használni, hogy csökkentse azt, mielőtt orvosa lézerrel eltávolítja. „Gyakran ellenőriztesse magát” – hangsúlyozta.

Hová járt egyetemre Sophie Beador?

Shannon Storms Beador legidősebb lánya, Sophie a legjobb életét éli a texasi Baylor Egyetemen , ahol a főiskola elsőévese most egy nagy hírt osztott meg.

Kit rúgtak ki az RHOC-tól?

Kelly Doddot kirúgták az Orange County igazi háziasszonyaiból, amely hamarosan megkezdi a közelgő 16. évad forgatását.

Kellyt kirúgták az RHOC-tól?

Miután néhány hét telt el a kirúgás bejelentése óta, Kelly nyíltan beszél kényszerű kilépéséről, és vállalja a szerepét, amelyet az eredményben játszott. Nemrég megjelent a SiriusXM Jeff Lewis Live című műsorában, ahol elárulta, mennyire "elvakult" amikor megtudta, hogy kirúgták.

Kellyt kirúgták a Bravótól?

Kelly Dodd öt évad után szerdán megerősítette távozását a "The Real Housewives of Orange County"-ból. És most a reality TV-sztár azt állítja, hogy elengedték a Bravo valóságshow -ból, mert konzervatív . ... Dodd visszalőtt: "Nem, mert konzervatív vagyok! Ezért rúgtak ki tisztán és egyszerűen."

Kivel randizik a rhoci Erzsébet?

A RHOC sztárja szerint ő és jelenlegi barátja, Jimmy Juarez tavaly találkoztak, és a válás véglegesítéséig vártak a szexre, de az internetnek kérdései vannak a reality sztárjával és új szépsége kapcsolatának idővonalával kapcsolatban, miután a nézők felfedtek egy fotót a pár 2016-ig nyúlik vissza rajta ...

Mivel foglalkozik Elizabeth Lyn Vargas?

NBCUMV Elizabeth Lyn Vargas és szereplőtárs Emily Simpson. Az Orange County igazi háziasszonyai ebben az évadában a nézők új háziasszonyt, Elizabeth Lyn Vargast ismerhetik meg. Vargas egy zenei cég vezérigazgatója , és valószínűleg a The Real Housewives of Orange County eddigi egyik leggazdagabb szereplője lehet.