Oké elérte a Steins Gate-t?

Pontszám: 4,3/5 ( 3 szavazat )

Steins;Gate eseményeit követően Okabe végre a Béta világvonalon találja magát, és meglátogatja Suzuha, aki az időgépe segítségével Okabébe utazik . ... Noha Okabe-nek lehetősége van visszamenni az időben és újra megpróbálni, nem tudja rávenni magát, hogy élete szerelmét még egyszer meghaljon.

Okabe megmenti Kurisut a Steins Gate 0-ban?

Visszamegy a béta idővonalhoz, hogy megmentse Kurisut. Egyszer megbukik, és ez a Steins Gate 0 kezdete. Az S;G0-ban Okabe úgy dönt, hogy ezen az idővonalon marad, és Mayurit megmenti Kurisu feláldozásával, így Kurisu még mindig halott ezen az idővonalon.

Kurisu él a Steins Gate végén?

Ezután elmagyarázza, hogyan lehet megváltoztatni a jövőt és elérni a Steins Gate-et. Két utasítást ad Okabének: semmisítsd meg az időutazási papírt, és mentsd meg Kurisut. ... Ennek érdekében valahogy meg kell változtatnia Múlt Okabe felfogását, hogy azt higgye, Kurisu halott, miközben valójában még él .

Hogyan jutott el Okabe 2036-ig?

Amúgy, amennyire csak tudom, Okarin 11 évig kómában (vagy legalábbis katatón) volt, miután elfogták és megkínozták – 2025-ben. Ettől lesz ez a 2036-os, amitől mindenki 25 évvel idősebb lesz (bár egyes karakterek furcsán úgy néznek ki Ugyanarról).

Mi a Steins Gate igazi vége?

A kézenfekvő válasz természetesen az " igazi vég ". Mindenki boldogan áll a steins gate világvonalon, Kurisu és Mayuri is megmenekült.

MINDEN, amit tudnod kell, mielőtt megnézné a Steins;Gate 0 - Steins Gate magyarázata

36 kapcsolódó kérdés található

Mi az az El Psy Congroo?

Az El Psy Kongroo „az a jelszó, amelyet Okabe Rintaro használ, amikor befejezi az őrült törekvéseihez kapcsolódó telefonbeszélgetést. A kifejezés valószínűleg a spanyol és a latin keverékéből származik, ami olyasmit jelent, mint "Az elme egyetért" vagy " Az elme egybevágó ".

Meddig a Steins Gate elit?

Okarin telefonján hozott döntéseivel befolyásolhatja, hogy a történet merre haladjon, és számos alternatív útvonalat és számos befejezést kell levadászni. Ha van időd, akkor az; egy-egy átjátszás nagyjából 30 órát vesz igénybe, így előfordulhat, hogy az ismétlés nem a gyenge szívűeknek való.

Miért ment vissza Okabe ie 18000-be?

Ez a Suzuha nem az a Suzuha, aki 2010 és 2011 között élt a 0-ban. ... Csak egy kétség Steins-szel kapcsolatban; 0. kapu vége: steinsgate Tehát a videoüzenet rögzítése után Okabe i.e. 18000-be megy, hogy megmentse Suzuhát és Mayurit.

Mi történt Okabével Steins Gate után?

Mindennél jobban elhatározta, hogy megvédi a Steineket; Gate Worldline – az egyetlen hely, ahol Mayuri és Kurisu is békében élhet. Belevetette magát a tanulásba és tudásának bővítésére . Ez viszont arra késztette, hogy külföldön tanuljon – feltehetően a Victor Chondria Egyetemen Kurisu mellett.

Kivel végez Okabe?

Kurisu Makise a Steins;Gate animesorozat női főszereplője és Rintarou Okabe szerelme.

Kurisu Sernnek dolgozik?

Igen , az időutazás szempontjából nem számít, hogy a kurisu halott vagy él. ... Tehát csak ezután (csak a 2010-ig tartó suzuha időutazás után) Kurisu segíthet SERN-nek az időutazásban és lehet az IdőGép anyja. Tehát Suzuha (első utazás) állítólag abban az idővonalban él, hogy Kurisu július 28-án meghal.

Kurisu tsundere?

Kurisu Makise (牧瀬 紅莉栖 Makise Kurisu) a Steins;Gate tsundere karaktere .

Mi az a Makise Kurisu IQ?

Tokuchi Toa (a trükkjeit nem az igazi baseballban játsszák) IQ: 165. Shinichi Akiyama. IQ: 180 . Makise Kurisu.

Ki szúrta meg Kurisut?

Kiderült, hogy az igazi neve Shouichi Makise volt, és hogy Kurisu apja. Megkísérelte megölni, hogy ellopja az időutazásról szóló papírját. Okabe megpróbálja megállítani, de akaratlanul is leszúrja magát Kurisut.

Hány végződése van a Steins Gate 0-nak?

Steins;A 0. kapu tizennégy számozatlan fejezetből áll, amelyek hat különböző befejezéshez vezetnek. A játék alkotóinak ötletes kialakítása szerint az útvonalak elágazhatnak, és nullát alkothatnak, ha diagramon ábrázolják őket.

Lesz-e Steins Gate 0 elit?

A "Steins;Gate 0 Elite" (シュタインズ・ゲート ゼロ エリート) egy közelgő vizuális újszerű videojáték a Science Adventure sorozatban. Jelenleg a MAGES. fejleszti, és hivatalosan 2020. január 26-án jelentették be a japán közönség számára, ugyanazon a napon, amikor bejelentették az élőszereplős Steins;Gate TV-sorozatot.

A Steins Gate 0 kánon?

Amellett, hogy nem tekintik kánonnak , mind a film, mind az OVA a Steins;Gate világvonalon játszódik, azon a világvonalon, amely akkor jött létre, amikor Okabe megmentette Kurisut az eredeti sorozat végén. ... a 0 nincs hatással a filmre és az OVA-ra, és nincs kapcsolatuk a 0-val.

A Steins Gate 0 folytatás?

A Steins;Gate 0-t a White Fox készítette, és részben adaptálja a 2015-ös, azonos nevű videojátékot. A játék a Steins;Gate folytatása , amelyet 2011-ben a White Fox animévé is adaptált. Míg a játék története több útvonalból áll, az anime egyetlen útvonalra rekonstruálja a történetet.

Megéri a Steins Gate elit?

Röviden, ez egy játék, amelyet inkább nézel, mint játszol, sokkal inkább, mint bármely más vizuális regény, amellyel találkoztam. És ez rendben van, ha még soha nem láttad az animét, mert ez egy bizarr, lenyűgöző időutazás történet néhány egyedi és emlékezetes karakterrel. De ha láttad az animét, nem igazán éri meg a második futást .

Melyik a legjobb vizuális regény?

A 15 legjobb vizuális regény a Steamen, rangsorolva
  • 8 AI: The Somnium Files.
  • 7 Grisaia gyümölcse.
  • 6 Danganronpa: Trigger Happy Havoc.
  • 5 Steins;Kapu.
  • 4 Zero Escape: The Nonary Games.
  • 3 Clannad.
  • 2 Little Busters!
  • 1 A ház Fata Morganában.

Mennyi ideig tart a Clannad VN?

1 Clannad – ( 87,5 óra )

Ki a Steins Gate MC-je?

Rintaro Okabe (岡部 倫太郎, Okabe Rintarō ? ), gyakran beceneve Okarin (オカリン) vagy Hououin Kyouma (鳳凰院凶真, Hououin Kyouma) a Steels Protagonist of SelfGroma; egyik fő tudósa és képviselője.

Mi Okabe IQ-ja?

A CERN kutatóintézet és az IBM-5100 számítógép (SERN, illetve IBN-5100) szintén valódi. Okabe azt állítja, hogy IQ-ja 170 . Referenciaként a 145-öt zseniális intelligenciaszintnek tekintik.

Miért olvassa Okabe Steinert?

Az Olvasó Steiner egy olyan kifejezés, amely Rintaro Okabe azon képességére utal, hogy a világ vonalainak váltása után megőrzi emlékét azokról az eseményekről, amelyek (az ő szemszögéből) a váltás előtt történtek . ... A világ vonalait a múlt megváltoztatásával lehet váltani, például D-mailek használatával.