Lewis és Hobson összeházasodtak?

Pontszám: 4,8/5 ( 73 szavazat )

Hobson és Lewis először az Inspector Morse The Way Through the Woods című epizódban találkoztak. Itt nem volt romantikus kapcsolat kettejük között, mivel Lewis boldog házasságban élt, gyermekekkel. Nagyon jól kijöttek ez idő alatt.

Lewis felügyelő feleségül veszi Laura Hobsont?

Hobson és Lewis először az Inspector Morse The Way Through the Woods című epizódban találkoztak. Itt nem volt romantikus kapcsolat kettejük között, mivel Lewis boldog házasságban élt, gyerekei voltak . Nagyon jól kijöttek ez idő alatt.

Lewis felügyelő és Dr. Hobson összejönnek?

Később romantikus kapcsolatban áll a DI Robbie Lewisszal a hetedik és a harmadik epizód második részében. A pár összejön a The Ramblin' Boy -ban, amelyben a kocsmában megcsókolnak Innocent és Hathaway legnagyobb meglepetésére.

Lewis megnősül?

Lewis boldog házasságban élt feleségével, Valerie -vel, két kisgyermekkel, de ez megváltozott, miután a Morse felügyelő véget ért, és saját spin-off sorozatában, Lewisban, úgy tűnik, arra a sorsra van szánva, hogy ugyanazt az utat járja be, mint egykori főnöke, és végigmenjen egy sorozaton olyan kapcsolatokat, amelyek szinte biztosan nem fognak működni.

Fred csütörtököt említik a Morse-ban?

Az Endeavour alkotója, Russell Lewis abban a tudatban építette fel csütörtök és Morse kapcsolatát, hogy végül szét kell szakítania. Akár ebben a sorozatban, akár a következőben, valami fog történni, ami miatt Morse soha többé nem említi Fred csütörtök nevét .

Laura és Robbie – Először

40 kapcsolódó kérdés található

Ki volt morze felesége?

Az Endeavour negyedik évadában Morse egy érzelmekkel teli jelenetben könyörgött Joan Thursday -nak (Sara Vickers). Korábban is volt kémia a két karakter között, de mivel Joan Morse partnerének és Fred Thursday mentorának (Roger Allam) a lánya, ez nem sokra ment.

Morse feleségül veszi Joant?

Amint azt az eredeti sorozat rajongói tudják, Morse soha nem házasodott meg , amit sajnál, és gyakran visszanéz rá.

Miért hagyta el Rebecca Front Lewist?

A most törölt tweetben Fox megosztott egy képernyőképet a kettejük közötti heves eszmecseréről, amelyben Fronttal szembesült, miután a lány letiltotta őt a Twitteren. Az üzenetekben Front elárulja, hogy úgy döntött, hogy letiltja korábbi színésztársát, mert az a Twitteren az All Lives Matter mozgalmat támogató viselkedése miatt döntött.

Mit csinál most Clare Holman?

Termékeny színészi karrierje mellett – Clare talán legismertebb igazságügyi orvosszakértő, Dr. Laura Hobson a Lewis című nagysikerű ITV-sorozatban – ír és rendez is. Jelenleg három írási projektje van folyamatban, mindegyik különböző szakaszban. „Boldog itt – nincs zavaró tényező!” – jegyzi meg a nő.

Hathawaynek van barátnője?

Hathaway és Hobson először a Reputation című Lewis-epizódban találkoztak. Egyáltalán nincs köztük románc , de nagyon jól kijönnek egymással, ha dolgoznak vagy sem.

Mi történt Lewis felügyelő feleségével?

Lewisban. Lewis felesége öt évvel a sorozat kezdete előtt életét vesztette autóbalesetben . Lewis halála után három évvel a Brit Virgin-szigetekre költözött, majd két évvel később visszatért Oxfordba, mint DI.

Mi történt az ártatlannal Lewis felügyelőn?

Rebecca Front Jean Innocent főfelügyelőt alakította. Az utolsó évadban kiderül , hogy a Suffolk Constabularyhoz ment dolgozni .

Mik voltak Morse utolsó szavai?

Morse akut szívinfarktusban meghal; utolsó szavai: " Köszönöm Lewisnak. "

Hogyan került Laurence Fox állára a heg?

LF: "Igen, arcon ütöttek egy csavarkulccsal . Hab volt, de fájt! A kaszkadőr óvatosan felállította, de még mindig az arcomba kaptam.

Mit csinál most Kevin Whately?

Whately, aki most boldogan tölti az idejét egy új unokájával, kertészkedik, és jótékonysági tevékenységeken dolgozik fogyatékkal élő gyermekek és Alzheimer-kór miatt , azt mondta, hogy „karácsonytól kezdődően” ismét „pesztergálni” kezdi ügynökét az új munka miatt. Azt mondta, szeretne „többet válogatni.

Az Endeavour Joannál végzi?

Természetesen az eredeti Morse-szezon megerősíti, hogy Joan és Endeavour soha nem lesz egy pár , a nyomozó ugyanis egyedülálló férfiként éli le régebbi napjait.

Mi történt csütörtöki lányával az Endeavourban?

A harmadik sorozat drámai fináléjában Endeavourt épségben megmentették egy banki rajtaütéstől – Joannal (Sara Vickers), az Endeavour főnökének, DI Fred Thursday (Roger Allam) lányával együtt. De Joan traumatizálva elmenekült Oxfordból.

Miért haragszik a csütörtök Morse?

Csütörtök otthon indokolatlanul ideges lesz, amikor felesége, Win megkérdőjelezi hirtelen döntését, hogy két kanárit vásárol. ... Haldokló , rákbeteg felesége a hit-gyógyításba kezdett: a férfiak imádkoznak érte, hogy segítsenek meggyógyítani.

Hány éves Morse Endeavour?

Az Otthonban csütörtökön elmondja, hogy apja megtanította lőni abban az évben, amikor anyja meghalt, amikor 12 éves volt; Amikor meglátogatja Constance sírját, 1950-et ad halálának évének, ami akkoriban valóban 12-t jelentene Morse számára.

Mi volt Morse keresztneve?

Morse keresztneve, Endeavour egyetlen alkalommal derül ki, amikor elmagyarázza egy hölgy barátjának, hogy apja James Cook kapitány megszállottja volt, ezért a HMS Endeavourról nevezték el.

A csütörtök visszavonul az Endeavourban?

Az epizód utolsó pillanataiban a csapat feloszlása ​​látható: egy szívbajos Trewlove a Scotland Yardba; Fancy, feldúlt a Fancy halála körüli események miatt, lemond az osztályról; és csütörtökön a nyugdíjazási kérelmének visszavonása után .

Miért lefokozták Fred csütörtököt az Endeavourban?

Roger Allam – aki DI Fred csütörtököt alakítja – elmondta, hogy gyakorlatilag minden nyomozótársa visszafelé lépett karrierje során: „Fredet kissé lefokozták, mert úgy hordja a konzervdobozt, hogy Fancyt meggyilkolják , majd átköltözik ez a nagy új rendőrőrs, és most Ronnie alatt dolgozik...