Megtalálod Hobsont az iszapfarmban?

Pontszám: 4,1/5 ( 11 szavazat )

A Slime Rancher második Hobson-boltozata a Mohatakaró északi végén található . A Dry Reef bejáratától a Moss Blanketig ugorj le a lyukon, és indulj el észak felé az egyirányú teleporter felé. Miután áthaladt a fatörzs-alagúton, lógjon balra, és kövesse a fa ösvényt.

Hol van Hobson az iszapfarmban?

A The Overgrowthban található, a boltív mellett, ahonnan a Dry Reef Static Teleporterre nyílik kilátás . A bővítéshez 1795 Newbucks-ért kell megvásárolni.

Hány Hobson trezor van?

A Hobson Vaultok kincsekkel teli trezorok, amelyeket Hobson Twillgers, a játékos farmjának előző tulajdonosa hozott létre a Slime Rancher eseményei előtt. A három trezor feloldódik az Adventure Mode végén.

Melyik a legritkább iszap az iszapfarmban?

A Lucky Slimes ritka, macskaszerű kinézetű nyálka, amely nem kakítja ki a nyálkákat, mint más nyálkák. Ehelyett Newbuckst lövik ki. Ha észrevesz egyet a vadonban, próbálja meg etetni néhány tyúkkal. Ha szerencséd van, a Lucky Slime kidob néhány érmét, amit összegyűjthetsz.

Casey az iszaptenyésztőből fiú?

Casey Beatrix különleges alakja a Földön, aki időnként leveleket küld neki a StarMail-en keresztül az Adventure Mode alatt, és felfed néhány háttérinformációt Beatrixről, Caseyről és kapcsolatukról. Nemük szándékosan kétértelmű .

Slime Rancher – mind a 3 trezor hely [400+ aranyzsákmány]

18 kapcsolódó kérdés található

A Slime Rancher 2 játékos osztott képernyős?

Tudja meg, hogy a Slime Rancher 2 egyjátékos játék . A Slime Rancher 2-ben nincs többjátékos mód.

Van vége a slime rancher szónak?

Igen, a játék „végezhet” kaland módban , ha ellátogat a The Grotto, a The Overgrowth, a The Lab, a The Docks, a The Slime Sea, a The Dry Reef, a The Moss Blanket, az Indigo Quarry, az Ancient Ruins és az The Glass Desert oldalra. nézze meg az összes üzenetcsomópontot, amelyet a ranch korábbi tulajdonosa, Hobson hagyott neked, és olvass el minden e-mailt, Casey, a barátod...

Vajon a nyálka megeheti az arany Plortokat?

Az arany telkek nem használhatók Largos létrehozására. ... Emiatt az Arany Plort az egyetlen Plort típus, amely megjelenik a Karcsúsításban, mivel az ott lévő Slimes nem eszik , és ezért nem termelnek Plortokat.

Lehet aranyozott gyömbért termeszteni?

Az aranyozott gyömbér, valamint a Kookadoba gyümölcs és a fűszeres tofu egyedülállóak az élelmiszerek között, mivel nem termeszthetők kertben .

Megehetik a nyálkák a tócsás Plortokat?

Szintén lehetetlen megszerezni a Puddle Largost, mert a slimes figyelmen kívül hagyja a Puddle Plortokat, a Puddle Slimes pedig figyelmen kívül hagyja a többi Plortot. Ugyanez vonatkozik Fire Slime társaikra is. A Lucky Largo szintén lehetetlen, mivel a Lucky Slimes nem termel Plortokat.

Hol van a 3 rejtett trezor az iszapfarmban?

Minden Hidden Vault hely a Slime Rancherben
 • Ring Island (Dry Reef) Vault helye. Ring Island Vault © Monomi Park. ...
 • Moss Blanket Vault helye. Moha takaró boltozat © Monomi Park. ...
 • Ash Isle (Indigo Quarry) Vault helye. Ash Isle Vault © Monomi Park.

Hogyan szerezheti be a kincses ropogtatnivalót a 3 iszapfarmban?

A Treasure Cracker MKII feloldásához összesen 35 Gadget -et kell összeállítanod. Ha ezt megtette, a Treasure Cracker képes lesz mind a zöld, mind a kék kincsesdobozok megnyitására. Ezt követően összesen 100 Gadget-et építettél, hogy a Treasure Crackeredet Treasure Cracker MKIII-ra frissítsd.

Melyik gordos ad kulcsot?

A kulcsok a következő Gordo Slimes-től szerezhetők be:
 • Pink Gordo #1.
 • Pink Gordo #2.
 • Phosphor Gordo.
 • Drágám Gordo.
 • Hunter Gordo.
 • Crystal Gordo.
 • Rad Gordo.
 • Boom Gordo.

Mennyi ideig bírják a drónok a Slime Ranchert?

A drón körülbelül egy napig működhet, mielőtt visszatér az állomására, és újra be kell kapcsolni. Egyszerűen adjon neki egy frissítő vizet, hogy újratöltse. A drón csak az Ön tanyáján működik, és csak azon a ranch-bővítésen belül működik, amelybe elhelyezi.

Hogyan oldhatom fel a Vacpack frissítéseket?

Ahogy a játékos előrehalad a játékban, a frissítések feloldhatók és megvásárolhatók a Ranch House közelében található Vacpack frissítési terminálon ; mint például a Jetpack vagy a Tank Boosters. Bizonyos csúcsminőségű frissítések (például a Tank Booster Ultra 100 tárolóegységhez) azonban csak a 7Zee Rewards Clubon keresztül érhetők el.

A Slime ranchers többjátékos?

A többjátékos játék eleve bonyolultabb és időigényesebb a fejlesztése. ... Ezen okok miatt szeretnénk hivatalosan kijelenteni, hogy a Slime Rancher fejlesztés alatt áll, és a jövőben is egyjátékos játékként fejlesztik, és jelenleg nem tervezünk többjátékos játékot .

Hány aranyozott gyömbér kell egy arany Gordóhoz?

1 - Egy Gold Gordo most tőrbe csalható, ugyanolyan valószínűséggel, mint a többi Gordó. 3 aranyozott gyömbér szükséges a felrobbanáshoz.

Hány aranyozott gyömbér van?

Két aranyozott gyömbér a 74 lehetséges hely bármelyikén ívhat egy adott napon.

A Rad iszapok érzékenyek a fényre?

Nem . Csak a foszfor iszapoknak és a félig foszforból álló largóknak van szüksége napenergia pajzsra.

Hogyan váltod ki a nyálka-rancher végét?

24 órával a Re: London elolvasása után érkezett. 6 órával azután érkezett, hogy elolvasta Hobson utolsó jegyzetét a The Glass Desert -ben, vagy 6 órával a Re: Az élet most más, ha már olvasták; kiváltja a végjegyeket, amikor visszatér a Ranch-re.

Mit jelent a slime rancher vége?

A játék során, ahogy követed Hobson feljegyzéseit, rájössz, hogy ő nagyon szerette a kalandot, és hogy szerette Thorát . ... Az utolsó pillanatban azonban úgy dönt, hogy szíve igazán vágyik arra, hogy szerelmével, Thorával legyen. Így hát visszamegy hozzá a tanyára. Ez cuki. Szerettem.

Vannak titkos iszapok a slime rancherben?

A feloldott titkos stílusok bármikor be- és kikapcsolhatók a Ranch House Secret Style menüjében , és az összes ilyen típusú slime-ra érvényesek.