Lehetsz prefektus a Roxfort-rejtélyben?

Pontszám: 4,7/5 ( 57 szavazat )

A „Roxfort rejtély” játékosok most már Roxfort prefektusaivá válhatnak ! ... Azok a játékosok, akik teljesítik a kihívást, nemcsak érméket, drágaköveket és lehetőséget kapnak, hogy prefektusok lehessenek, hanem a Prefektusok Fürdőszobájában is helyet kapnak!

Mikor lehet prefektus a Roxfort-rejtélyben?

Ez akkor válik elérhetővé , ha eléri a negyedik év tizenkettedik fejezetét . Ahhoz, hogy elnyerje ezt a megtiszteltetést, egy sor teszten kell keresztülmennie, hogy bizonyítsa méltóságát. A kaland négy részből áll, és három napod van a teljesítésre.

Mi történik, ha prefektus leszel a Roxfort-rejtélyben?

Amellett, hogy érméket és drágaköveket keresnek, azok a Harry Potter: Roxfort Mystery játékosok, akiknek sikerül teljesíteni a Legyen prefektus küldetést, a játék első jutalmát is megszerezhetik, valamint hozzáférést kapnak a Prefektusok Fürdőszobájába.

Hogyan lehet feloldani a prefektust a Roxfort-rejtélyben?

Ahhoz, hogy prefektus lehessen, nem kell mást tenned, mint teljesíteni a mellékküldetést . Beszélned kell a házvezetőddel, hogy elguruljon a labda. Nézze meg kedvenc műsorait a fuboTV-n: Nézzen több mint 67 élő sport- és szórakoztató csatornát 7 napos INGYENES próbaidőszakkal!

Csatlakozhatsz a kviddics csapathoz a Roxfort rejtélyében?

Mától kviddicsezhetsz a Harry Potter: Roxfort rejtélyben a Portkey Games kiadó alatt. Az új kviddics funkció mindazok számára elérhető, akik a játékban a 2. évfolyam 6. fejezetébe vagy tovább léptek.

Legyél Hollóhátas prefektus! - Harry Potter Roxfort rejtély (4. év mellékküldetés)

41 kapcsolódó kérdés található

Megtalálja a testvérét a Harry Potterben?

Jacobot testvére találta csapdába egy portréban , és amikor rájöttek, hogy ő az, izgatottan vallották örömüket, hogy ennyi év után végre láthatták, és odarohantak hozzá, szeretettel megölelve örömében és megkönnyebbülésében. testvérek szívből jövő és érzelmes találkozáson.

El tudod kapni a snitchet és még mindig veszít?

Az egész játékot seprűnyélen való repülés közben játsszák. Minden gól 10 pontot ér, és az a csapat, amelynek Keresője elkapja az Arany Snitch-t, további 150 pontot kap. Ez azt jelenti , hogy ha egy csapat több mint 15 góllal van előrébb, akkor is nyerhet, még akkor is, ha Keresőjének nem sikerül elkapnia a Snitchet.

Tudsz romantikázni a Roxfort-rejtélyben?

Azon játékosok számára, akik elérték a 4. évet, a frissítés egy új „Romantika” lapot fog tartalmazni a játékosok Barátságnaplójában, amelyet a játék során szerzett pontok határoznak meg, és még „kapcsolati mérföldköveket” is elérhet mellékküldetések és tevékenységek révén. ...

Mi történik a Roxfort rejtélyének 5. évében?

Az 5. évben a Harry Potter: Roxfort Mystery játékosoknak a régi osztályokat kell elvégezniük, két vadonatúj pálya mellett. Az első a Varázslat története , amelyet a kísérteties Binns professzor tanít. A másik új óra a Defense Against the Dark Arts, amit nem más tanít, mint Madam Rakepick.

Mi történik a Roxfort-rejtély 4. évében?

A játékos találkozik Kettleburn professzorral a Varázslények Gondozása osztályban, hogy egy kis időt Madam Rakepick Nifflerével töltsön. Azt javasolja, hogy a játékos termeljen élelmet a Nifflernek . A játékos élelmet termeszt a gyógynövénytan osztályukon a Niffler számára.

Miért tette Dumbledore Dracót prefektussá?

Olyan volt, mint Dumbledore kortársai nyomása, hogy rávegye, hogy jót tegyen. Ő is igyekezett rajta tartani a szemét. Draco visszaélhet a hatalmával , igen, de csak annyira, mint prefektus. Még mindig voltak kötelességei, és együtt kellett dolgoznia Pitonnal, gondolná az ember.

Ronból Head Boy lesz?

Percy Weasleyt ötödik és hatodik évében prefektussá tették, majd hetedik évében Head Boy lett . Ron és Hermione Griffendél prefektusa volt az ötödik évében. A következő tanulók ismertek prefektusok: ... Percy Weasley.

Hermione lesz Head Girl?

Azonban, ahogy Hermione visszatért, hogy befejezze tanulmányait, és megszerezze a NEWT-jait, valószínűleg őt választották Head Girl -nek, korábbi Roxfortban szerzett rekordjával és mindennel, amit abban az évben ért el, amikor Harrynek segített a horcruxaiban.

Kíméljem a tulipánt?

A tulipánok tavasszal virágoznak, és nyár elején fényes virágaik elhervadnak. Megkezdheti a csúnya virágzást, de várjon, amíg a lombok megsárgulnak, hogy kiássák a hagymákat.

Mit varázsol Avis?

A Madárvarázsló bűbáj (Avis) olyan bűbáj volt, amely madárrajot varázsolt . Az élőlények megidézésére használt varázslatok közül a Madárvarázsló varázslat volt a legegyszerűbb, a Kígyóidéző ​​varázslat mellett.

Miről készült egyetlen portré a prefektusok fürdőszobájában?

A fürdőszoba alatt volt a csatorna, amelybe a fal egy részének robbantásával lehetett bejutni. Lehet, hogy ezek a csatornák a Titkok Kamrája átjáróinak és alagútjainak részei voltak, de nem is. A falon egy sellő portréja volt .

Ki hal meg a Roxfort-rejtély 5. évében?

Rowan Khanna halála a Roxfort rejtélyben akkor következik be, amikor a játékos a titokzatos "R" karakter után nyomoz a Forest Grove-ban. Ezután párbaj tör ki Rakepick és a gyerekek között, ahol Rakepick megpróbálja megölni Ben Coppert az ölő átokkal.

A hetedik év a Roxfortban nem kötelező?

A hatodik és hetedik év a Roxfortban erősen hasonlít az angliai hatodik évfolyamra vagy az 5. és 6. évfolyamra Skóciában, bár a hatodik és hetedik év a Roxfortban kötelezőnek tűnik , míg a hatodik évfolyam nem az.

Mit nyitsz meg az 5. év Roxfort-rejtélyében?

Ha kilenc csillagot szerez , a leckét feloldjuk. Menjen vissza az osztályterembe, hogy részt vegyen rajta. Ahhoz, hogy megtanuld, hogyan alakítsd át Görényt Feather Dusterré, három órán belül öt csillagot kell szerezned. Az összes csillagra szükség van a sikeres teljesítéshez, ezért erősen ajánlott, hogy teljes energiával töltse fel az órát, mielőtt elkezdi ezt a leckét.

Merula miért ilyen gonosz?

Jacob testvére és Tulipán felfedték magukat Merulának, aki úgy érezte, ők állnak e csínytevés mögött. Tulipán azt követelte Merulától, hogy adja át nekik a kulcsot , ami miatt Merula dühösen vágott vissza, hogy Tulip elárulta, hogy inkább Jacob testvérével dolgozzon.

Tudsz randizni Merula Snyde-dal?

Harry Potter Roxforti rejtélyes románc: Tudsz randizni Merula Snyde-dal és más diákokkal? Jelenleg nem lehet randevúzni, és nem lehet kapcsolatba kerülni a játék egyik fő vagy kisebb karakterével sem , beleértve a mardekáros riválisát, Merula Snyde-ot sem.

Randizhat egy lány egy lánnyal a Roxfort-rejtélyben?

Szerencsére úgy tűnik, hogy megengedhetik nekik, hogy a Roxfortban találkoztak más diákokkal romantikát , de ez komoly időbefektetést igényel. Pusztán logisztikai jellegű: a boszorkányod vagy varázslód elkezdi a játékot az első évében a Roxfortban.

Nyerhetsz anélkül, hogy elkapnád a snitchet?

Technikailag akkor is nyerhetsz egy meccset, ha a csapatod nem kapja el a Snitchet. Mivel a kviddics egy pontalapú játék, csak annyi gólt kell lőnie, hogy több pontot szerezzen, mint amennyi a másik csapatnak lesz, miután összeadják a Snitch elkapásáért járó pontokat.

Mi történik, ha egy üldöző elkapja a csúszómászót?

A Kereső célja, hogy elkapja a Snitchet a másik csapat keresője előtt , ami százötven pontot ér. ... A kviddicsszabály azt is kimondta, hogy csak a két csapat Keresőjének van joga elkapni (vagy megérinteni) a Snitch-et, a Keresőn kívül bármely más játékos követ el Snitchnip-nek nevezett szabálytalanságot.

Mindig az a csapat nyer, amelyik elkapja a Snitchet?

A mindennél fontosabb Snitch elkapása véget ér a játéknak. De ha a csapatod több mint 150 ponttal van hátrányban, akkor nincs kedved elkapni a Snitch-et . Ráadásul úgy tűnik, hogy a kereső fontosabb, mint bárki más a játéktéren. Lehet, hogy még mindig egyszerűbb, mint a krikett, de nekünk, mugliknak elég zavaró.