A vízselyem helyettesítheti a fogselymet?

Pontszám: 4,2/5 ( 43 szavazat )

A vízselyem nem helyettesíti a fogkefét vagy a hagyományos fogselymet. Még mindig naponta kétszer kell fogat mosnia, de használhatja a vízselymet előtte vagy utána is.

Használhatok Waterpik-et fogselyemként?

A vízpiszkáló, más néven orális pulzáló irrigátor egy olyan eszköz, amely vízsugarat irányít a fogakra. A vízpiszkáló segíthet eltávolítani a táplálékrészecskéket a fogakról, és csökkentheti a vérzést és az ínybetegségeket – de általában nem helyettesítik a fogmosást és a fogselyem használatát .

A Waterpik helyettesítheti a hagyományos fogselymet?

Előnyei ellenére a Waterpik-et a hagyományos fogselyem kiegészítéseként, nem helyettesítéseként ajánljuk. A hagyományos fogselyem jobban megtisztítja a szoros érintkezéseket a fogak között, mint a vízselyem, ezért továbbra is elengedhetetlen része a teljes otthoni ápolási rutinnak.

A vízselyem helyettesítheti a szálas fogselymet?

Míg a vízselymek nagyszerű munkát végeznek az élelmiszer-részecskék eltávolításában és a lepedék leöblítésében azáltal, hogy vízsugárt lövellnek a fogak közé, nem képesek megismételni a fogselyem kaparó mozgását, amely eltávolítja a fogkövet okozó lepedéket, amely végül ínybetegséget okozhat.

Károsíthatja az ínyét egy Waterpik-kel?

A Waterpik károsíthatja a fogait vagy az ínyét? Nem. A vízfogselyem kevésbé károsíthatja az ínyt, mint a fogselyem . Nem gyakorolnak akkora nyomást az ínyre, mint a fogselyem.

A vízselyem helyettesítheti a fogselymet?

27 kapcsolódó kérdés található