Miért tűnik el a vaku 2024-ben?

Pontszám: 4,8/5 ( 34 szavazat )

Az eredeti idővonal szerint a Válság 2024. április 25-én éjszaka zajlott, ahol a Flash megküzdött ellenségével, a Reverse-Flash-szel, szövetségesei segítségével egy extrém utcai csatában Central Cityben. A harc azzal végződött, hogy a gyorshajtók egy fényrobbanásban eltűntek .

Eltűnik a vaku 2024-ben?

A Flash 6. évad premierje megerősítette az új dátumot, miszerint Barry Allennek el kell tűnnie a Végtelen Földek válsága során . ... A 2024. április 25-i újság azt írta, hogy a The Flash rejtélyes módon eltűnt a „válság” néven ismert esemény során.

Miért tűnik el a Flash a válságban?

A Black Lightning idő lejártával a Flash-90 és a Barry bevillanási idejébe keveredett egy összecsapásra, amely során Barry rájön, hogy meg kell fordítaniuk a futópadot – amit Barry meg is tesz , és így „elvész a válságban” a sors szerint.

Mi lesz a Flash-el a jövőben?

A The Flash-ben a jövő vakuja visszautazott az időben, hogy megakadályozza, hogy a Reverse-Flash megölje az anyját . Elbukott, de hova tűnt? A Reverse-Flash a múltban ragadt, ezért megölt és felvette Doktor Harrison Wells megjelenését.

Melyik epizód tűnik el Barrynak?

A The Flash 6. évadának premierjének végén a The Monitor azt mondta Barry Allennek, hogy „meg kell halnia”. Ahelyett, hogy 2024-ben meghalna, Barry 2019. december 10-én eltűnne. Így a Scarlet Speedster a „Crisis on Infinite Earths” előtti részeket azzal töltötte, hogy Irist és csapattársait felkészítse a halálára.

Battle in CRISIS – The Flash Vanishes 2024

21 kapcsolódó kérdés található

Ki halt meg a vakuban?

A halottkém jelentése szerint Logan Williams , egy tiniszínész, aki leginkább a fiatal Barry Allen szerepéről ismert a CW "The Flash" című sorozatában, 2020 áprilisában halt meg véletlen drogtúladagolás következtében.

Nora West Allen gazember?

Nora West-Allen (született 2023 körül), akit anyja, Iris West-Allen XS-nek becézett, meta-ember gyorshajtó és időutazó egy lehetséges jövőből. ... A fedőazonossága rövid idő alatt, amikor gonosz gyorshajtóként dolgozott, Jenni Ognats volt .

Ki a leggyorsabb gyorshajtó?

Wally West a leggyorsabb villanás, és vitathatatlanul a valaha létezett leggyorsabb lény, ahogy Max Mercury mondta – és megjegyezték, hogy Wally és Barry az egyetlen gyorshajtó, amely elég gyors volt ahhoz, hogy magát a halált is megelőzze.

Cecile elveszti az erejét?

Miután Barry és lánya a jövőtől megmentette Central Cityt a Gondolkodótól, Cecile vajúdni kezd. Nem sokkal azután, hogy megszületett Jenna West , elveszíti erejét.

Mi történt a flash 7. évaddal?

A Flash 7. évada egy izgalmas fináléval zárult, amely lezárta a Godspeed polgárháborút , miközben egy gonosztevőt is beállított a 8. évadhoz.

Meghalt Barry Allen, a Flash?

A Flash hagyományosan mindig is jelentős szerepet játszott a DC főbb vállalati szintű újraindítási történeteiben, és a Crisis on Infinite Earths #8 (1985. november) kereszteződésében Barry Allen meghalt a Multiverzum megmentésében , és eltávolította a karaktert a szokásos DC-felállásból. 23 év.

Eltűnik a Flash a 6. évadban?

A szuperhősdráma 6. évadának premierjében a Monitor (LaMonica Garrett) felfedte, hogy a Flashnek valóban el kell halnia 2019. december 10-én, a közelgő válságban, amint azt a frissített jövőbeli újság megjósolta.

Ki halt meg a Válságban a Végtelen Földön?

Halálozások
  • Fekete bölény (John Ravenhair) (A bosszú napja #1)
  • Blue Beetle (Ted Kord) (Visszaszámlálás a végtelen válságig)
  • Bug (Villains United #1)
  • Gepárd (Priscilla Rich) (Flash #219)
  • Sötétsztárok Ferrin Colos, Chaser Bron és Munchuk (Adam Strange #8)
  • Fastball (The OMAC Project #6)
  • Fiddler (Villains United #1)

Hogyan tűnt el a vaku?

Az eredeti idővonal szerint a Válság 2024. április 25-én éjszaka zajlott, ahol a Flash megküzdött ellenségével, a Reverse-Flash-szel, szövetségesei segítségével egy extrém utcai csatában Central Cityben. A harc azzal végződött, hogy a gyorshajtók egy fényrobbanásban eltűntek .

Ki az a Earth 90 flash?

Barry Allen (Earth-90)

Merre tart Barry 2024-ben?

Barry előreutazik az időben 2024 -ig, hogy kiderítse Savitar kilétét és megmentse Iris életét . Barry előreutazik az időben 2024-ig, hogy kiderítse Savitar kilétét és megmentse Iris életét. Barry előreutazik az időben 2024-ig, hogy kiderítse Savitar kilétét és megmentse Iris életét.

Iris teherbe esik a The Flash-ben?

De még mindig néhány epizódra vagyunk az évadzárótól, és még nem tudni, hogy Iris teherbe esik -e a 7. évadban. ... 2019 elején a színésznő képeket osztott meg magáról a közösségi médiában baby bump, de magában a feliratban tisztázta, hogy a való életben nem volt terhes.

Joe és Cecile összeházasodtak, The Flash?

2 Joe és Cecile Bár jelenleg nem házasok , Nora úgy tűnt, jelezte, hogy végül az lesz.

Mi a baj a Cecile vakuval?

Ebben az órában egy aggódó és ijedt Cecile csapdába esett saját elméjében , amely pszichiátriai intézmény alakját öltötte, miután Pszichokalóz maszkja megszállta. Barry (Grant Gustin) is ott kötött ki, miután a megszállott Cecile megütötte, így könnyebben ellopta a maszkot egy múzeumból.

Ki a leglassabb villanás?

A Scarlet Speedster ellentéte, Bizarro Flash a túláradó helyett szomorú, a sovány helyett a túlsúlyos, és alig tud futni, bár képes fénysebességgel repülni. Mégis, ha szigorúan a futási képességekről beszélünk, nem kérdéses, hogy a Bizarro Flash a leglassabb.

Ki a gyorsabb Godspeed vagy flash?

A képregényekben Godspeedről azt mondták, hogy a valaha élt leggyorsabb gyorshajtó. A Godspeed gyorsabb volt, mint a Savitar, a Zoom, a Flash vagy a Black Flash vagy bármely más speedster. Csak azt mondták, hogy a Godspeed a leggyorsabb SPEEDSTER.

Ki a gyorsabb, Sonic vagy Flash?

A Sonic the Hedgehog maximális futási sebessége 3840 mérföld/óra a Sonic Adventures DX-ben. A 2014-es Flash TV-show szerint a Trajectory című epizódban Barry Allen végsebessége 2532 mérföld per óra vagy 3,3 Mach. A Sonic gyorsabb... egyelőre.

Ki ölte meg Nora Allent?

Nora Allen (született: Thompson; 1959 – 2000. március 18.) Barry Allen édesanyja, a néhai Henry Allen felesége, és Joe West jó barátja. Eobard Thawne/Reverse-Flash halálosan leszúrta, és meggyilkolását Henryre kényszerítették, akit később börtönbe küldtek.

Nora gyorsabb, mint Barry?

Nora és Bart a jövőben a speedster hősei lesznek – de az epizód alapján egyikük sem olyan gyors, mint az apjuk. ... Annak ellenére, hogy Nora és Bart a gyorshajtók következő generációját képviselik, Barry még mindig sokkal gyorsabb mindkettőjüknél , és ez néhány kulcsfontosságú tényezőre vezethető vissza.

Ki az igazi gazember a flash 7. évadban?

A Flash hetedik évadának fináléja meglepetésszerű fordulattal visszahozta Barry ősellenségét, Eobard Thawne -t, de ha őszinték vagyunk önmagunkhoz, a Flash legnagyobb ellensége nem egy másik gyorshajtó. Ez maga a műsor.