Túl nagy a tét?

Pontszám: 4,1/5 ( 37 szavazat )

Ha valami forog kockán, azt kockáztatják, és ha nem sikerül, az elveszhet vagy megsérülhet . A feszültség természetesen nagy volt egy olyan meccsen, ahol ennyi volt a tét.

Mit jelent az, hogy túl sok a tét?

A "tét" egy idióma, amely valószínűleg a szerencsejátékra utal, ahol a "tét" a tét összege. „Túl sok volt a tét” azt jelenti , hogy sokat kellett veszíteni .

Hogyan használod a tétet egy mondatban?

Hasonló szavak: tét, tévedés, tévedésből, kiemelkedő, venni, felvenni, felszállni, elvinni.
 1. A becsületem forog kockán.
 2. A családi becsület forog kockán.
 3. Az emberiség jövője forog kockán.
 4. Gyermekeink oktatása a tét.
 5. Ez a döntés az életünket teszi kockára.
 6. Itt több a tét, mint amit el tud képzelni.

Egy idióma forog kockán?

Veszélyben, hogy megnyerjük vagy elveszítjük, vagy ha pozitív vagy negatív eredményként határozzuk meg. A bemutatómnak tökéletesen kell sikerülnie – a nagy promóció forog kockán. Álmaink háza forog kockán, ezért a lehető legjobb ajánlatot kell megírnunk.

Mi foroghat kockán?

Ha valami forog kockán, azt kockáztatják, és ha nem sikerül, az elveszhet vagy megsérülhet . A feszültség természetesen nagy volt egy olyan meccsen, ahol ennyi volt a tét.

Dax – Sok a tét (Feat. Snow Tha termék) [Hivatalos hanganyag]

45 kapcsolódó kérdés található

Mit jelent valakinek az életét kockára tenni?

valószínűleg elveszik vagy megsérül, ha valami meghibásodik. Emberek élete forog kockán. Szinonimák és kapcsolódó szavak. Veszélyes helyzetben .

A tizenegyedik óra idióma?

A nap idióma: A tizenegyedik órában. Jelentése: Az utolsó lehetséges pillanatban . Példa: A tárgyalók a tizenegyedik órában megegyezésre jutottak, éppen időben, hogy elkerüljék a sztrájkot.

Mit jelent a tét?

Fennáll a nyerés vagy a veszteség kockázata , mint például: Ebben a tranzakcióban nagy a tét. Ez a kifejezés a tétet olyasvalami értelemben használja, amelyre fogadást tesznek.

Mi a tét eredete?

Szórakozási formaként a medvét karóhoz kötötték, és 4 vagy 5 masztiffot állítottak rá . ... Fogadások történtek, de a szövegből nem derül ki, hogy a fogadás arra irányult-e, hogy melyik kutyát öljék meg először, vagy hogy meddig bírja a medve. Nyilvánvalóan innen ered a pénz "kockán" vagy "kockán".

Hogyan helyezhetek el tétet?

A Stake Walleton keresztül bármikor befizethetsz.
 1. Koppintson a „Pénztárca” ikonra, kattintson a „Befizetés” lehetőségre, majd adja meg az összeget.
 2. Válassza a Módszer > POLi lehetőséget.
 3. Válassza ki az átviteli sebességet (Expressz vagy Normál), majd kattintson a "Tovább" gombra
 4. Megkapja a tranzakció becsült összegzését. ...
 5. Kövesse az utasításokat a POLi fizetés befejezéséhez.

Mi a tét a példának?

A karó egy fából vagy fémből készült hosszúság, hegyes véggel a talajba való behatoláshoz. Példa a tétre, hogy az emberek mit használnak a sátrak biztonságára . főnév. 5. Az egyik végén hegyes fa- vagy fémdarab, amellyel a földbe lehet ütni jelzőként, kerítésoszlopként vagy sátorfülként.

Mi a tét példa?

Jelentése. Ez azt jelenti, hogy tétben vagy fogadásban kell lenni, amikor valamiféle bizonytalanság van. Általában a pénzre utalnak, de a jelenlegi időkben a fontos szempontok mind foroghatnak kockán. Például egy személy hírneve, vagyona, sőt kapcsolatai is .

Mi a tét a karakter számára?

Főszereplő és antagonista és tét karakter: következtetés. Amikor arra kérik, hogy határozzon meg nagy tétet egy forgatókönyvben, a legtöbb író tudja, hogy ez azt jelenti, hogy a főszereplőnek van vesztenivalója, ha nem éri el célját .

Mit jelent a tét egy kapcsolatban?

Részesedjen, érdekeljen vagy vegyen részt valamiben vagy valakiben . Például minden tagnak volt részesedése az üzletben, vagy tudta, hogy részesedése van gyermekei jövőjében. Ez a kifejezés a tétet „valami nyerni vagy veszíteni” értelemben használja, mint a szerencsejátékban. [1700-as évek vége]

A tét pénzt jelent?

Angol nyelvtanulók A tét meghatározása: valami (például pénz ), amit megnyerhet vagy elveszíthet egy játékban, versenyen stb.

A tét valódi pénz?

Igen , a Stake.com ma az egyik leglegálisabb kaszinó, amely megbízható online szerencsejáték-élményt kínál, és semmi esetre sem csalás. Ráadásul a legtöbb tétjáték bizonyíthatóan igazságos a véletlenszerű kimenetel biztosítása érdekében.

Mit jelent az egyenlő tét?

2 azonos kiváltságokkal, jogokkal, státusszal stb.

Mi az eredete a tizenegyedik órában?

A tizenegyedik óra kifejezés bibliai eredetű; a Máté evangéliumának egy példázatából származik, amelyben az utolsó pillanatban dolgozó munkások, akiket jóval a többiek után vesznek fel, ugyanazt a bért kapják . Annak ellenére, hogy tizenegy órányi kemény szőlőskerti munka után elvállalták őket, nem késtek el.

Hogyan írod a tizenegyedik órát?

1. A tizenegyedik órában elhalasztotta az utazást. 2. A tizenegyedik órában érkezett oda.

Mit jelent a nulla óra kifejezés?

1a : az óra , amikor a tervezett katonai művelet megkezdődik . b : az az időpont, amikor egy általában jelentős vagy figyelemre méltó eseményre a tervek szerint sor kerül. 2 : olyan időszak, amikor létfontosságú döntést vagy döntő változást kell meghozni.

Mit jelent feltenni az életét az igazságért?

A „kockára tenni az életüket” itt azt jelenti, hogy olyan teljes szívből hisznek benne, hogy hajlandóak lennének életüket kockáztatni a hiedelem miatt. Ez azt jelenti , hogy nincs kétségük afelől .

Mit jelent máglyán elégetni?

Végezzen ki valakit karóhoz kötve és elégetve; is szigorúan büntetni. Ez a kifejezés a középkorban az eretnekek megölésére használt módszerre utal, most azonban a kemény büntetés hiperbolikus metaforájaként használják, mivel a Biztos volt benne, hogy máglyán égetik meg a szerződés elvesztése miatt.

Mit jelent az, hogy ragaszkodunk egyhez?

1 : folytatni vagy használni (valamit), különösen, ha nehéz ezt megtenni. Ragaszkodott a történetéhez, hogy a pénz már akkor is hiányzik, amikor odaért.