Jók a prados terepen?

Pontszám: 4,5/5 ( 19 szavazat )

A Prado sziklaszilárd és jól megérdemelt hírnevet szerzett túraplatformként. Tágas, valódi, funkcionális teret kínál, kényelmes terepen vezetni, terepen pedig nagyon jól használható .

A Prados megbízható?

A nagy forgalmú Toyota LandCruiser Prado egy nagyméretű SUV típusú kombi hétüléses kabinnal, bizonyított megbízhatósággal és páratlan szervizzel. Egy nagy 4WD-s járműhöz nagyon kényelmes mindennapi családi autóként, de emellett rendkívül strapabíró is, és az egyik legjobb választás hosszú kifelé utakra.

A Prado üzemanyag-hatékony?

Az üzemanyag-fogyasztás nagyon jó, különösen, ha figyelembe vesszük, milyen nagynak érzi magát a Prado. A gyári szó szerint 8.0L/100km, ami valószínűleg elérhető lenne. Tesztünk szerint ez közelebb van a tekintélyes 9,0 l/100 km -hez, ha a városban és a külvárosokban használja.

A Prado igazi LandCruiser?

A Toyota Land Cruiser Prado (japánul: トヨタ・ランドクルーザー プラド, Toyota Rando-Kurūzā Purado) egy teljes méretű, négykerék-meghajtású jármű, amelyet a japán Land Cruiser autógyártó gyárt. A Prado az egyik kisebb jármű a Land Cruiser kínálatában. 2009-től a Prado a Toyota J150 platformjára épül .

Mi a jobb Prado vagy HiLux?

Míg mindkettő hasonló maximális teljesítményt nyújt (126 kW a HiLux és 127 kW a Prado), a Prado nagyobb maximális nyomatékkal rendelkezik (410 Nm szemben a 343 Nm-rel). ... De a különbség nem akkora, mint gondolná, hiszen a HiLux mintegy 300 kg-mal könnyebb, mint a Prado.

Toyota Prado Review - Használt 4x4 4WD

15 kapcsolódó kérdés található

Meddig mehet el egy Prado tele tankkal?

Ausztrália legnépszerűbb járművei közül a Toyota Land Cruiser Prado hatótávolsága messze a legnagyobb, 1875 km -t tett meg egy teli tankkal. Míg a 8 l/100 km-es üzemanyag-fogyasztás nagyjából átlagos egy SUV-nál, a hatalmas, 150 literes üzemanyagtartály jelenti a különbséget.

Melyik a jobb Prado vagy Pajero?

Míg a legtöbb tulajdonos nem sokat foglalkozik a kezelhetőséggel, a Landcruiser Prado a kanyarokban nyugodtabbnak érzi magát, mint a Pajero. Laposabban ül, és az állandó összkerékhajtási rendszer jobban kezeli a nyomaték eloszlását a kanyarokból történő gázadáskor.

Melyik a jobb patrol vagy LandCruiser?

A LandCruiser 138 liter üzemanyagot képes szállítani, míg a Patrol 140 litert. Tehát a teszteredmények alapján a Patrol 707 km-es hatótávolságot ad 50 km-es biztonság mellett, míg a LandCruiser 1012 km-es hatótávolságát ugyanazzal az 50 km-es biztonsági hálóval. Tehát a dízel, ahogy az várható volt, sokkal hatékonyabb akkor.

Melyik a jobb Prado VX vagy GXL?

A mi választásunk. A VX kiválóan alkalmas komoly országúti és terepen való utazáshoz, de a GXL alapfunkcióinak széles skálája van, és a VX-hez képest 10 000 dolláros különbség nagyban hozzájárulna az utazások kifizetéséhez.

A Prado jó 4x4?

A Prado egy nagyon jó 4WD egyenesen a bemutatóteremből . A hatékony 4WD minden eleme itt van: jó alacsony tartományú áttétellel, rengeteg használhatósággal, alacsony fordulatszámon a nyomatékkal, robusztus 4WD-beállítással, valamint középső és hátsó differenciálzárral.

A Prados megőrzi értékét?

A trendek azt mutatják, hogy minél nagyobb egy SUV, annál több a megőrzött érték is. A Toyota a 200-as Landcruiser 12 változatával és a Landcruiser Prado hat változatával, valamint a Volkswagen ormótlan Touaregével bekerült a rangos csoport közé. Mindhárom három év után megőrzi értékének 61 százalékát .

Mi a baj a Pradóval?

Prado dízelmotor-problémák Az egyik lehetőség, amely a múltban a Toyota dízelét érintette, az, hogy az üzemanyag az üzemanyag-befecskendező szelepek tömítésein túl szivárog , és beszennyezi az olajat, ami iszapképződést okoz, ami végül blokkolja az olajfelszedőt, és kiéhezteti a motort.

Mennyi ideig bírja a Land Cruiser Prado?

Megfelelő karbantartás mellett a Toyota Land Cruiser 15 és 20 év közötti vagy akár tovább is használható. Masszív felépítésének köszönhetően a Land Cruiser több mint 300 000 mérföldet is kibír durva és nehéz igénybevétel mellett anélkül, hogy meghibásodna.

Miért szűnt meg a Pajero?

A Drive-nak azt mondták, hogy túl sokba kerülne a Mitsubishi Pajero gyártásához használt elöregedett szerszámok cseréje, és a vállalat nem tudta indokolni a további befektetést, mivel a piac a „crossover” szabadidőjárművek, nem pedig a nagy teljesítményű terepjárók irányába mozdul el.

Mi váltja majd a Pajerót?

A gyárban készült többi Mitsubishi-terméket – köztük az Outlandert – egy újabb, Okazakiban található üzembe költöztetik, de a 2021-től kezdődő, új generációs Nissan Pathfinderrel együttműködve a Pajero-t egy unibody nagy SUV-ra cserélik.

A Pajero jó 4WD?

A Pajero általában alulértékelt 4WD túra- és vontatójárműként . Az évek során végzett teszteléseink azt mutatják, hogy kiváló bokor utazógép lehet belőle.

A Prado és a HiLux motorok ugyanazok?

Ugyanazt a továbbfejlesztett motort alkalmazva, mint a 2021-es Toyota HiLux egy „technológiai frissítés” részeként, a 2021-es Toyota Prado 2,8 literes négyhengeres turbódízelének teljesítménye és nyomatéka 20 kW-tal, illetve 50 Nm-rel növekszik – 130 kW/ 450 Nm egy izmosabb 150 kW/500 Nm.

A HiLux és a Prado motorja ugyanaz?

A Prado termékcsalád minden változata ugyanazzal a motorral , azonos mérettel rendelkezik – egy 2,8 literes, négyhengeres turbódízel motorral. A belépőmodellek (GX és GXL) hatfokozatú kézi vagy hatfokozatú automata közül választhatnak, míg a felső két fokozat (VX és Kakadu) csak automata.

Mekkora az átlagos üzemanyagtartály?

Egy autó üzemanyagtartályának átlagos űrtartalma 40-70 liter . Az autóipari üzemanyagtartályok piaca űrtartalom szerint három kategóriába sorolható: <45 liter, 45–70 liter és >70 liter. Sok személygépkocsi, köztük a miniautók, a ferdehátúak és a közepes méretű szedánok, üzemanyagtartálya 45 liter alatti.

Melyik évjáratú a 150-es sorozatú Prado?

A 150-es sorozat 2009 -ben lépett be az életünkbe, és nagyobb karosszériát, egy sor mechanikai fejlesztést, extra funkciókat és biztonsági fejlesztéseket hozott magával. A sorozat a GX négyajtós kombival indult, és egyre több funkcióval kúszott fel a középkategóriás GXL-en keresztül a fa tetején ülő VX-ig.

Mi a Prado csúcsa?

A Toyota Landcruiser Prado 2021 ára az alapfelszereltségű Landcruiser Prado GX SUV 59 840 dollártól a csúcskategóriás SUV Landcruiser Prado Kakadu Flat Tailgate 87 807 dollárig terjed.