Jacob Latimore és Serayah randevúznak?

Pontszám: 4,9/5 ( 48 szavazat )

Körülbelül egy éve jár az Empire színésznőjével, Serayah -val, és ez az első „ipari” kapcsolata. ... Az alábbi interjúban Latimore megvitatja, hogyan tartja egyensúlyban két tehetségét, hogyan tartja fenn nyilvános kapcsolatát Serayah-val, az Empire színésznőjével, és mi várható még 2020-ban! KEDVELJ MINKET A FACEBOOKON.

Mi történt Jacob Latimore-ral?

Latimore jelenleg a Showtime The Chi című műsorában játszik Emmett szerepében. 2019-ben jelent meg a „Bilal: A New Breed of Hero”, amelyben Latimore volt a szinkronhangja. 2020-ban közreműködött a Mint a főnök című vígjátékban. 2021-ben a Gully című filmben szerepelt.

Ki járt Serayah-val?

Az Empire sztárja, Serayah életében új szerelem van. A 20 éves énekes-színésznő, aki Tiana Brownt alakítja a Fox című slágerdrámában, Wale rapperrel jár , tudta meg az ET. Egy forrás azt mondja az ET-nek, hogy a pár június óta jár. A 31 éves Wale Los Angelesben él, de van egy másik otthona Chicagóban, ahol az Empire filmez.

Jacob Latimore rokona Kenny Lattimore-nak?

Latimore, aki 11 éves korában Milwaukee-ból Atlantába költözött, a zene körül nevelődött: apja és nagybátyja megalakította a The Latimore Brothers gospel kvartettet, édesanyja egy lemezcégnél dolgozott, unokatestvére pedig az R&B énekes, Kenny Lattimore (aki a családot varázsolja). másképp nevezzük).

Kenny Lattimore-nak van fia?

Magánélet. 2002 januárjában Lattimore feleségül vette Chanté Moore énekesnőt Jamaicában. 2003. április 10-én Moore megszülte fiukat, Kenny Lattimore Jr-t .

SERAYAH | Kérdések és válaszok A BARÁTOMMAL

41 kapcsolódó kérdés található

Jacob Latimore a szuperflyben van?

Amikor arról kérdezték, hogy mi teszi a Superfly-t a legjobb nyitó esti filmnek, az ABFF vezérigazgatója, Jeff Friday azt mondta, hogy „korszakának azon kevés filmjei közé tartozik, amelyek afroamerikai karaktereket mutattak be ügynökséggel és hatalommal”. Az új adaptációban Jason Mitchell, Michael Kenneth Williams és Jacob Latimore szerepelnek.

Lesz 2-es sleight?

A Sleight eredetileg 2017-ben jelent meg, négy évvel később pedig még mindig nincs hír a folytatásról .

Kivel jár most Chante Moore?

Nos, az egyik pletykaoldal szerint az egykori R&B Diva színész/koreográfus/rendezővel, Darrin Dewitt Hensonnal járt . Lehet, hogy „Lem” néven ismeri a Soul Food című tévésorozatban. Csak annyit tudok mondani, hogy „RENDBEN!

Kivel randizik Faith bíró?

A Labor Day hétvégén Faith Jenkins bíró bejelentette, hogy eljegyezte Kenny Lattimore -t. Judge egy Instagram-bejegyzésben közölte a hírt rajongóival. Megosztott egy képet, amelyen új vőlegénye mellett áll. A bejegyzést a következővel kezdte: „Néhány személyes hír: eljegyeztem!”

Faith Jenkins igazi bíró?

Faith Jenkins amerikai jogász, jogi kommentátor és médiaszereplő. 2014. március 11-én jogos szakértőként csatlakozott az MSNBC-hez. Ugyancsak televíziós választottbíró volt a Judge Faith TV Show-ban, egy nappali bírósági műsorban, ahol a tévé tárgyalótermében hozott határozatokat. Az udvari műsor 2018-ban készült el.