Hol él Jacob Latimore?

Pontszám: 4,6/5 ( 32 szavazat )

Milwaukee-ban született, 11 éves kora óta Atlantában él.

Ki Jacob Latimore családja?

Latimore, aki 11 éves korában Milwaukee-ból Atlantába költözött, a zene körül nevelkedett: apja és nagybátyja megalakította a The Latimore Brothers gospel kvartettet, édesanyja egy lemezcégnél dolgozott, unokatestvére pedig az R&B énekes, Kenny Lattimore (aki a családot varázsolja). másképp nevezzük).

Jacob Latimore még mindig Serayah-val jár?

Körülbelül egy éve jár az Empire színésznőjével, Serayah -val, és ez az első „ipari” kapcsolata.

Jacob Lattimore Kenny Lattimore fia?

Kenny Lattimore az unokatestvérem , de a vezetéknevem egy „t”-vel van írva.

Miről híres Jacob Latimore?

Jacob O'Neal Latimore (1996. augusztus 10. –) amerikai színész és énekes a wisconsini Milwaukee-ból. 2016-ban Latimore kiadta debütáló albumát, a Connectiont. Színészként leginkább a Fekete születés, az útvesztőben, a Collateral Beauty, a Detroit és a The Chi című filmekben játszott szerepeiről ismert.

"A Chi" Jacob Latimore

22 kapcsolódó kérdés található

Ki fedezte fel Jacob Latimore-t?

Nem sokkal később Joy Pervis ügynök fedezte fel természetes színészi tehetségét, aki elkezdte lefoglalni Jacobot reklámokban, szinkronhangokban, epizódokban, és első főszerepét a "Vanishing on 7th Street" című játékfilmben. 2010-ben Jacob aláírta első jelentős felvételi szerződését a Jive Records-szal, jelenleg az RCA Recordsszal.

Mit jelent a Latimore ?

A Wales nevű mórok és dombok zord tájain belül kialakult az ősi latimore név. Valamikor ez a vezetéknév volt annak a hivatása, aki "latinul beszélt , ez volt minden feljegyzés vagy átirat eszköze".

Faith bírónak volt babája?

Az egykori pár 16 éves fiuk , Kenny Lattimore Jr. szülei, aki egyben vőfély is volt az esküvőn.

Faith Jenkins igazi bíró?

Faith Jenkins amerikai jogász, jogi kommentátor és médiaszereplő. 2014. március 11-én jogos szakértőként csatlakozott az MSNBC-hez. Ugyancsak televíziós választottbíró volt a Judge Faith TV Show-ban, egy nappali bírósági műsorban, ahol a tévé tárgyalótermében hozott határozatokat. Az udvari műsor 2018-ban készült el.

Kivel randizik Faith bíró?

Amikor Kenny Lattimore énekes és Faith Jenkins-Lattimore bíró 2020 márciusának elején, nem sokkal azelőtt, hogy a világjárvány bezárta volna a világot, megkötötték a házasságot, mindenki lenyűgözte a 300 résztvevős esküvőt. Faith lenyűgöző ruhájától a lélegzetelállító fényképekig a szerelem valóban ott volt a levegőben.

Serayah rokon Chris Brownnal?

Az Empire's Serayah elárulja, mit tanult Chris Brown testvértől, amikor elkezdi zenei karrierjét.

Lesz 2-es sleight?

A Sleight eredetileg 2017-ben jelent meg, négy évvel később pedig még mindig nincs hír a folytatásról .

Hogyan vált híressé Jacob Latimore?

Jacob Latimore színész és pop-R&B énekes a 2000-es évek közepén először Radio Disney művészként szerzett hírnevet, majd 2007-es "Superstar" című kislemezével szélesebb körben ismertté vált. Az éneklés mellett Latimore olyan film- és tévéprojektekben is feltűnt, mint az Vanishing on 7th Street, a The Maze Runner, a Detroit és a The Chi.

Mennyire gazdag Trevor Jackson?

Trevor Jackson nettó vagyona: Trevor Jackson amerikai énekes, színész, dalszerző és táncos, akinek nettó vagyona 2 millió dollár . Trevor Jackson Indianapolisban, Indiana államban született 1996 augusztusában.