Bezárják a szabadba menést?

Pontszám: 4,4/5 ( 64 szavazat )

A Go Outdoors tulajdonosa, a JD Sports bejelentést tett arról, hogy adminisztrátorokat kíván kinevezni. Ez azt jelenti, hogy a cég hivatalosan nem lépett be az ügyintézésbe. A kempingfelszereléseket, kerékpárokat és ruhákat árusító Go Outdoors márciusban kénytelen volt bezárni minden üzletét a koronavírus-válság miatt .

Megbukik a szabadba menni?

A Go Outdoors-t a korábbi és jelenlegi tulajdonosa, a JD Sports egy előrecsomagolt ügylet keretében az adminisztrációba helyezte és visszaszerezte. A kereskedő alapvető szerkezetátalakítását tartották szükségesnek, mivel a koronavírus miatt országszerte 67 üzletét be kellett zárni.

Mi történik a szabadba menni?

A Go Outdoors-t 56,5 millió fontért vásárolta vissza a tulajdonos JD Sports, miután az anyavállalat adminisztrációba tolta. A kereskedő szerint a lépéssel a lehető legtöbb munkahely megmaradna a 67 üzletben 2400 alkalmazottat foglalkoztató kültéri láncnál.

Kimenni a szabadba bezárja az üzleteket?

A Go Outdoors áprilisban bezárta minden üzletét, de május elejétől újranyitni kezdte őket. A szabadtéri tevékenységek folyamatos korlátozása és a kempingek bezárása azonban valószínűleg visszafogja az eladásokat. A JD Sports pénteken bejelentette, hogy adminisztrátorokat nevez ki a vállalkozáshoz.

Eladják a go outdoors szolgáltatást?

A Go Outdoors-t 56,5 millió fontért visszaadták a JD Sportsnak.

Irány a szabadtéri túra! A vadkemping felszerelését boltban vagy online vásárolja meg? 🛒

34 kapcsolódó kérdés található

Ki vásárolt a szabadban?

A JD Sports visszavásárolja a Go Outdoors-t 56,5 millió GBP-ért, előrecsomagolt szerződésben. Az eladási folyamat ellenére a JD Sports azt mondta, hogy az üzletnek van jövője a szélesebb csoportban, mindaddig, amíg alapjaiban átstrukturálják.

Pénzügyi gondok vannak a szabadban?

A kempingfelszereléseket, kerékpárokat és ruhákat árusító Go Outdoors márciusban kénytelen volt bezárni minden üzletét a koronavírus-válság miatt. A szabadtéri tevékenységekkel foglalkozó kereskedő azonban már jóval a világjárvány előtt küszködött – tavaly augusztus 3 -ig tartó hat hónapban 54,9 millió fontot veszített.

Meddig tart egy go outdoor kártya?

GO Outdoors Kedvezménykártyája a vásárlástól számított 1 évig érvényes, és folyamatos használathoz meg kell újítani. A kártya megújításához további 5 GBP díjat számítunk fel, amely további 12 hónapig érvényesíti.

Felszámolás alá kerül a JD Sports?

A JD Sports 56,5 millió fontért vásárolta vissza Go Outdoors láncát, miután igazgatásba helyezte azt. ... A Sky City szerkesztője, Mark Kleinman akkor azt mondta, hogy a JD fizetésképtelenségi eljárást fog alkalmazni a 67 üzletből származó lánc átalakítására.

Ki lehet vinni kutyákat a szabadba?

A tapasztalt hegymászóktól a kutyafuttatókig és kutyáikig mindenkit szeretettel várunk.

Ki az OEX tulajdonosa?

A saját márkás termékcsaládot vagy az év termékét a Go Outdoors nyerte megfizethető sátrak, hálózsákok, ruhák és kiegészítők OEX termékcsaládjával.

Szüksége van szabadtéri kártyára, hogy ott vásároljon?

Nincs szükség a kártyára, hacsak nem boltban vásárol, és megvásárolhatja a kártyát, amikor/ha boltban vásárol, és azonnal megkapja a kártya árait.

Hogyan léphetek kapcsolatba a szabadba?

Felveheti velünk a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a 0330 008 1555 -ös telefonszámon, vagy írjon nekünk az [email protected] vagy az Edinburgh House, Hollinsbrook Way, Pilsworth, Bury, Lancashire, BL9 8RR címre.

Hányan járnak kültéri boltokba az Egyesült Királyságban?

A Go Outdoorsnak 67 üzlete van az Egyesült Királyságban, és 291,1 millió fontot veszített a tavaly augusztus 3-ig tartó hat hónapban. TOVÁBBI INFORMÁCIÓK: A Retail Gazette Loves: Go Outdoors márkát vált a Go Indoors névre.

Van JD Sports Amerikában?

A tavalyi év egy új korszak hajnala volt. Hullámokat keltettünk, és 5 vadonatúj JD Sports US üzletet nyitottunk, és ezt 2019-ig folytatjuk. ... 2019. április 20-án a legújabb JD US helyszín felkerült a névsorra a *drumroll* The Mall of America-ban!

Más is használhatja a Go Outdoors kedvezménykártyámat?

A kedvezménykártyát az is használhatja, aki regisztrált .

Az Ultimate Outdoors ugyanaz, mint a szabadban?

A JD Sports végső tulajdonosai a Pentland Group, amely a Berghaus márkát is birtokolja. A JD Sports 112 millió fontot fizetett a GO Outdoorsért magántőke-tulajdonosainak. ... John Graham és Paul Caplan a YFM Equity Partners és a 3i Group támogatásával felvásárolta a GO Outdoors-t.

Hogyan mondhatom le a Go Outdoors kedvezménykártyámat?

2.11 A Kedvezménykártya 2.10 bekezdés szerinti törléséhez hívja Ügyfélszolgálatunkat a 0330 0081555 telefonszámon , vagy írjon nekünk az [email protected] címre, és egyértelmű elállási nyilatkozatot küldjön. A visszaigazolást követően 30 napon belül visszatérítjük az összeget, ugyanazt a fizetési módot használva, mint a Kedvezménykártya fizetésénél.

Mikor kezdődött a szabadba járás?

A lépés egy rendkívül sikeres, 18 éves időszak végét jelenti a páros számára, akik 1998 -ban alapították a céget, amikor átvették egy hatalmas szabadtéri üzletet Sheffieldben.

Mikor vásárolta a JD Sports a szabadban?

2016 novemberében a JD Sports 112 millió fontért megvásárolta a GO Outdoors-t.

Bajban van a Cotswold Outdoor?

Két Cotswold Outdoor üzletet és egy Snow+Rock üzletet be kell zárni a jóváhagyott Outdoor & Cycle Concepts vállalati önkéntes megállapodás (CVA) részeként. A hitelezők több mint 97%-a által ma reggel jóváhagyott CVA értelmében a brit kiskereskedő portfóliójából négy üzlet zár be a következő három hónapban.

Melyik Cotswold falu a legjobb?

Mielőtt elindulna, tervezze meg városnézését Cotswolds legjobb falvait tartalmazó listánkkal.
  • Castle Combe, Wiltshire. ...
  • Bourton-on-the-Water, Gloucestershire. ...
  • Painswick, Gloucestershire. ...
  • Bibury, Gloucestershire. ...
  • Stow-on-the-Wold, Gloucestershire. ...
  • Chipping Campden, Gloucestershire. ...
  • Burford, Oxfordshire. ...
  • Broadway, Worcestershire.

A Cotswold Outdoor birtokolja a havat és a sziklát?

A Cotswold Outdoor az Outdoor and Cycle Concepts Limited kereskedelmi márkája, amely a Snow and Rock , a Cycle Surgery és a Runners Need üzletláncok tulajdonosa is.