A platina haj megfelelne nekem?

Pontszám: 4,8/5 ( 62 szavazat )

Vegye figyelembe a bőrtónusát
A hideg bőrtónusú nők általában jobban néznek ki platina színekben, mint a meleg bőrtónusú nők. A hideg bőrtónus általában vöröses, nem aranysárga. Ha rózsaszín vagy barackos arcbőrű, rózsaszín vagy kék árnyalatú, és hajlamos leégni, mielőtt lebarnulna, akkor hideg bőrtónusú.

Le tudja valaki húzni a platinaszőke hajat?

Kezdjük azzal, hogy mindenki szőkévé válhat (igen, még TE is lehúzhatod). De a kulcs az, hogy megtaláld a bőrszínednek megfelelő tónust. Gwen Stefani platinaszálaival álmodni magáról jó és jó, de figyelembe kell vennie a személyes arcszínét.

Milyen színűre fakul a platina haj?

A platina hajban az a legjobb, hogy nem igazán fakul ki . A festék azonban idővel elhasználódik, így több sárga tónus jelenik meg rajta. Ezt hívják sárgaréz hajnak. Szerencsére ez könnyen megoldható a fodrásztalálkozók között, ha hajmosáskor festéket használ.

Mit viselhetek platina hajjal?

A klasszikus fekete árnyalat mindenkinek megfelel, különösen a platina hajú szőkéknek. A kis fekete ruha vagy egy fekete öltöny-nadrág kombó tökéletes megjelenést kölcsönöz a mindennapoknak.

Hogyan néz ki a platina a hajon?

A platina szőke hajszín olyan szőke haj, amelynek fényes pigmentje hűvösebb árnyalatúvá válik, mint a hamu, ezüst, fém és gyöngyház . A platina színe, csakúgy, mint az Ön által viselt gyűrűk esetében, hasonló árnyalatú lesz a hajon, és sötétebbé vagy világosabbá tehető, hogy megfeleljen az ízlésének és a bőrtónusnak.

JÓL néznél ki SZŐKE hajjal?

37 kapcsolódó kérdés található

Hogyan tartod a platina hajat fehéren?

Ha a lila sampon önmagában nem vágja le, van néhány otthoni hajápoló termék, amely segít csökkenteni a rezes hatását a szalonlátogatások között. Próbálja ki: IGK Mixed Feelings Leave-In Blonde tonizáló cseppek – Érje el legfényesebb fehér színét ezekkel a tonizáló cseppekkel, amelyek tökéletesek a platina, ezüst vagy lila hajhoz.

Tudsz platina szőkévé válni naponta?

"Az esélye annak, hogy egy ülésben platina helyezést érjen el , nagyobb finom haj és világosabb természetes szín esetén" - mondja Rick. Sajnos nincs olyan varázslatos hajfesték, amely egy nap alatt a szupersötét tincseket fehér szőkére varázsolja.

Milyen színeket kerüljenek a szőkék?

Míg a narancssárga és a piros kiválóan megfelel a meleg szőkéknek, a halvány szőkéknek kerülniük kell a narancssárga, piros és arany árnyalatú ruházati színeket – a merészség elnyomhatja a megjelenését. Valójában a halvány szőkéknek kerülniük kell a meleg színeket.

Milyen színek állnak a legjobban platina hajjal?

A meleg kékek és sárgák, a zsálya, a levendula, a khaki és még az arany is feldobhatja arcvonásait. A merész árnyalatokért válasszon élénk rózsaszín, piros, sárga vagy lila színt. Semlegesek esetén viseljen elefántcsontot vagy meleg szürkét. Tartsa távol a sötét vagy tompa színeket, különösen a feketét, amely túl durvának tűnhet.

Meddig tart a platina szőke haj?

A platinafesték fenntartása sokban különbözik a természetes hajtól. Körülbelül hathetente kell megérinteni a gyökereit, ha nem akarja, hogy megjelenjenek (ha gyakran vágja le a haját, hamarabb).

Tudsz platina szőkévé válni fehérítő nélkül?

A fehérítőnek vannak hátrányai, de szerencsére nem mindig szükséges használni. Ha a hajad elég világos, akkor szőkítés nélkül is lehet szőke hajat készíteni. Sok esetben használhat magas emelőképességű festéket vagy akár szokásos tartós festéket .

Mennyi ideig tart a platina hajfestés?

Nagyon-nagyon sokáig tart. A hajadtól függően egy nem Kardashian ember számíthat arra, hogy két-három ülést tölt a színezőjével, három-kilenc órát ülve, hogy valóban platina státuszt érjen el. Igen, MINDENKOR kilenc órát mondtam.

A platina használata károsítja a haját?

A szőkítés még akkor is károsítja a haját, ha azt szakember végzi. Mivel a platinaszőkítés általában legalább két fehérítési kört jelent (és adott esetben egy harmadik vagy negyedik eljárást is attól függően, hogy a hajad hogyan reagál a szőkítésre), ez még a szokásos szőke fényezéseknél is károsabb .

Hogyan tegyem platinaszőkére a hajam?

A természetes platina megjelenés érdekében festse be natúr szőke keverékkel 20 előhívóval, mivel a haj már ki van szőkítve. Hagyja hatni 25 percig. Halvány ezüst platina esetén használjon platina festéket 20 előhívóval, és hagyja hatni 25 percig.

Honnan tudhatom, hogy a szőke megfelel-e nekem?

Ha világos bőröd van, amely könnyen leég, és kék vagy zöld szemeid vannak , akkor úgy fogsz kinézni, mint egy természetes szőke, szőke hajjal. Ha a bőre sárgás árnyalatú, sárgaságnak tűnhet, vagy túl világos hajjal kimosódott.

Mi a különbség a jeges szőke és a platina között?

A jeges szőke és a platina haj közötti különbség kicsi, de lényeges. A jégszőke haj ugyanolyan sápadt színű, de ahelyett, hogy ragyogó fehér platina szőke lenne, lila vagy kék tónusokat használ fel a jeges csillogáshoz .

Festessem be a hajam platinaszőkére?

Kerülje a platina hajfestéket , ha már festett haja van. ... "A szín eltávolítása a hajból nagyon káros lehet, és gyakran nem emelkedik világosszőke tónusokra anélkül, hogy eltörne" - folytatja Hiserodt. Végezetül fontos tisztában lenni azzal, hogy a platinaszőke haj nagyon sok karbantartást igényel.

Melyik szín illik a bőrtónusodhoz?

A meleg bőrtónusok legjobb színei gyakran olyan színek, mint a zöld, barna, mustársárga és melegvörös . Egyéb meleg bőrtónusú színek, amelyekkel dolgozhat, az őszibarack, a korall, a borostyán és az arany. Ha hűvös színeket szeretne használni az öltözékhez, válasszon melegebbeket, mint például az olíva, az orchidea, az ibolya-vörös és a moha.

Mi az a platina szőke?

1 : halvány ezüstszőke színű személy . 2 : egy platina szőke hajszíne.

Milyen színekben néznek ki jól a piszkos szőkék?

A piszkosszőke haj egy közepesen szőke hajszín, világosbarna tónusokkal. A barna tónusok általában búza vagy cappuccino. A piszkos szőke jól párosítható melegebb bőrtónusokkal és hidegebb szőke színekkel . Ezt a színt természetesen szőke hajjal vagy a természetes barna haj sötétebb szőke tónusokkal való világosításával érhetjük el.

Milyen szín áll a legjobban a szőke hajon, kék szemen?

A hűvös aláfestéshez a pasztell lilát szeretjük, míg a kiegyensúlyozott melegséghez a barackos rózsaszínt ajánljuk. A bézs árnyalatok jól mutatnak a szőke hajon, amely illeszkedik a kék szemhez és a hidegebb spektrum sötét bőréhez.

A fekete hajból platinaszőke lesz?

Igen, mindaddig, amíg természetes színnel kezdi . A magas hajszínek nagyszerű választási lehetőségek, amelyek kevésbé károsak, mint a fehérítő. De előfordulhat, hogy nem működnek, ha a haja természetesen nagyon sötét, vagy ha nagyon fényes, platinaszőkét szeretne.

Mennyi idő alatt lehet feketéből platinaszőkére válni?

Az első lépés a pigment kiszőkítése, a következő lépés a tonizálás és színezés, ami néhány órát vesz igénybe, a haj állapotától és természetes színétől függően. Ez az író személyesen tanúsíthatja, hogy a feketéről a platinára való átállás bő kilenc órát vett igénybe (tanítható pillanat: hozz harapnivalót).

Milyen gyakran kell tónizálni a platina hajat?

A festett haj idővel kifakul, és a szőkítő szőke haj oxidálódása során sárgaréz tónusokat kölcsönöz. Frissítse színét egy tonikkal 6-8 hetente , hogy megőrizze természetes, egészséges megjelenését.