Lesz 2. évad ifjúsági rekord?

Pontszám: 4,2/5 ( 73 szavazat )

De mivel a Park Bo Gum már hónapokkal az 1. évad vége után jelentkezett a katonai pályára, nehéz volt látni, hogy készülőben van a második évad. Egyelőre sem a Studio Dragon, sem a Netflix nem jelentett be hivatalos bejelentést a Record of Youth 2. évadáról.

Az ifjúsági rekordnak happy end lesz?

Ahogy korábban írtam, a Record of Youth vége soha nem volt „happy ending ”-nek, hanem „igazi” ifjúsági rekordnak. "A 20-as éveidben megtanulod függetleníteni magad a szüleid befolyásától. Most a 30-as éveinkhez érünk. Az a kor, amikor már nem tudsz másokat hibáztatni" - mondta Hye-joon a legjobban.

Szomorú a májusi ifjúság?

A dráma végén Kim Myung Hee meghalt a haditörvény-hadsereg lőtt sebében . Ezt követően a dráma Hwang Hee Tae életét mutatta be, aki szerette Kim Myung Hee-t, és a körülöttük élő embereket 40 évvel később, akik Kim Myung Hee-vel a szívükben éltek. ... Ezért ölték meg, pedig összetörte a szívem.

Miért szakított Jeong és Hye Jun?

Egy Jeong-ha elmagyarázza, hogyan ellenzi azt, hogy másoktól függjön, és utálja a kiszámíthatatlan embereket; komplikációmentes szeretetre és stabilitásra vágyik – érezte, hogy Hye-junnal együtt változik. Aztán Hye-jun azt mondta, hogy keményebben fog próbálkozni, és azt mondja: „Szeretlek”, ami megnehezíti a beszélgetést kettejük között.

Park Bo Gum és Song Joong Ki barátok?

Song Joong Ki és Song Hye Kyo koreai színészek sokakat megdöbbentettek, amikor a mai napon megjelentek válásukról szóló hírek. ... Ezt a vak tárgyat szkepticizmussal fogadták, mivel Song Joong Ki és Park Bo Gum közeli barátok ugyanattól az ügynökségtől, a Blossom Entertainmenttől.

Az ifjúsági 2. évad rekordja, lesz új évad – Megjelenik a Netflixen

41 kapcsolódó kérdés található

A Record of Youth egy szerelmi háromszög?

A Record of Youth egy Netflix K-dráma, amely leginkább a szerelmi háromszög miatt vonzza a rajongókat. Egy tehetséges sminkes szerelmes egy kevésbé ismert férfi modellbe. Lehetőséget kap arra, hogy egy show-ban elkészítse a férfi sminkjét, és barátságot szít. ... A barát is meghökkent tőle.

Mi minden idők legjobb Kdrama?

Minden idők legjobb 40 legjobb értékelésű koreai drámája
 • A házasok világa (2020) Értékelés: 28,371% ...
 • Sky Castle (2018) Értékelés: 23,779% ...
 • Crash Landing on You (2019) Értékelés: 21,683% ...
 • Válasz 1988 (2015) Értékelés: 18,803% ...
 • Goblin (2016) Értékelés: 18,680% ...
 • Mr. Sunshine (2018) Értékelés: 18,129% ...
 • Mr. Queen (2020)...
 • Itaewon osztály (2020)

Az örökösök szerelmi háromszög?

4. „Örökösök” – Cha Eun Sang, Kim Tan, Choi Young Do. Ha egy K-dráma szerelmi háromszögről akarsz beszélni, amelyre mindenképpen emlékezni kell, akkor ez a szerelmi háromszög Cha Eun Sang (Park Shin Hye), Kim Tan (Lee Min Ho) és Choi Young Do (Kim Woo) között. Kuka). ... És hárman egy nagyon intenzív szerelmi háromszögbe keverednek...

A Goblin egy szerelmi háromszög?

A Romance B legtöbbször szerelmi háromszög helyzetet teremt a főszereplők között, hogy (általában felesleges) drámát adjon a cselekményhez. A Goblin azonban két tökéletes kapcsolattal rendelkezik, amelyek nem igazán ütköznek egymással, mivel csak a teljes történetre és egymásra épülnek a lehető legjobb módon.

Miért vált el Hye Kyo férjétől?

2019 júniusában, alig két évvel a házasságuk után, a Song-Song pár a válás mellett döntött, a személyiségbeli különbségekre hivatkozva szakításuk okaként.

Ki a Joong Ki legjobb barátja?

Lee Kwang Soo -t a Running Man koreai varieté komikusaként ismerheti, de történetesen jó színész is! Sőt, a hosszú ideig tartó BFF Song Joong Ki még egy különleges cameót is készített egyik sorozatában, a The Sound Of Your Heart-ban.

A Park Bo-gum tiszta koreai?

Park Bo-gum (koreai: 박보검; Hanja: 朴寶劍; 1993. június 16. –) dél-koreai színész és énekes. Elismerést szerzett a filmben és a televízióban betöltött szerteágazó szerepei miatt, nevezetesen pszichopata ügyvédként a Hello Monsterben (2015), zseniális Go-játékosként a Reply 1988-ban (2015–2016), Joseon koronaherceg szerelmes a holdfényben . .

Hány éves Kim Yoo Jung?

Korai élet és oktatás. Kim Szöulban, Dél- Koreában született 1999. szeptember 22-én a három testvér közül a legfiatalabbként. Nővére, Kim Yeon-jung (született 1996) 2017-ben debütált színésznőként.

Song Hye Kyo gazdag?

Celebeat szerint Song Hye Kyo hatalmas nettó vagyona 25 millió dollár volt 2021 júliusában. Az Encounter sztárja jelenlegi nettó vagyonértéke miatt ma az egyik leggazdagabb aktív K-dráma színésznője.

Ki Hye Kyo legjobb barátja?

Song Hye Kyo megoszt egy aranyos posztot BFF Yoo Ah Innel és kutyájával; A rajongók "aww" dél-koreai sztárok, Song Hye Kyo és Yoo Ah In, akik az iparág egyik legjobb haverjai voltak, rajongói a közösségi médiában elolvadtak az aranyos új közös fotójuktól.

Song Hye Kyo egyedülálló?

2017. július 5-én a Song és a Descendants of the Sun társszereplője, Song Joong-ki ügynökségeiken keresztül bejelentette, hogy eljegyezték egymást. 2017. október 31-én zártkörű szertartás keretében házasodtak össze a szöuli Youngbingwanban, a Hotel Shilla-ban, Ázsia-szerte élénk médiaérdeklődés közepette.

Ki Hyun Bin felesége?

2021. január 1-jén Hyun ügynöksége megerősítette, hogy kapcsolatban áll Son Ye-jin színésznővel , aki a The Negotiation (2018) és a Crash Landing on You (2020) című filmek egyik főszereplője.

Song Joong Ki újra randizik?

„Alaptalan pletykák terjedtek (…), de miután ellenőriztük [a színésznél, a randevúzási pletykák] nem igazak ” – jelentették ki. A Star News koreai médiában később egy nyilatkozatot tett közzé, amely szerint a 34 éves színész jogi lépéseket tesz a pletykák terjesztői ellen.

Mr sunshine egy szerelmi háromszög?

A Love Pentangle Mr. Sunshine- nak öt versengő szerelmi érdeklődése van . Ae-shin jegyese Kim Hee-sungnak (Byun Yo-han), egy rendkívül gazdag nemesembernek, aki egy erős és befolyásos arisztokrata családból származik. A pátriárkák megszervezték az uniót.

Mit nézzek Goblin után?

A legjobb 11 kdrama, mint a Goblin, amelyet a rajongók élvezhetnek!
 • Koreai Odüsszeia. A Hwayugi, más néven A Koreai Odüsszea egy 2017-es TvN-dráma. ...
 • A Kék Tenger legendája. ...
 • Arang és a magisztrátus. ...
 • A király: Örök uralkodó. ...
 • Chicago írógép. ...
 • Szerelem a Holdfényben. ...
 • Szerelmem a csillagból. ...
 • Hotel Del Luna.