Pbs-n lesz a kísérő?

Pontszám: 4,7/5 ( 29 szavazat )

Laura Moriarty The Chaperone című filmjének adaptációja, a Downton Abbey öregdiákja, Elizabeth McGovern főszereplésével augusztusban érkezik a PBS Passport-ra. ... Ebben a hónapban kizárólag a PBS streamingjeire érkezik. A filmet 2019. augusztus 10-től, szombattól streamelhetik a PBS Passport tagjai.

A The Chaperone adásba kerül a PBS-en?

A Chaperone: Official Trailer Society matrónája, Norma Carlisle elkíséri a fiatal Louise Brookst New Yorkba egy meglepetésekkel teli nyárra. Bemutató 2019. november 24-én, 9/8c a MASTERPIECE -n a PBS-en.

Hol lehet megnézni a The Chaperone-t?

Jelenleg a(z) "The Chaperone" élő adásban nézhető itt: PBS Masterpiece Amazon Channel . A(z) "The Chaperone" megvásárolható a(z) Apple iTunes, Google Play Movies, Vudu, Amazon Video, YouTube kínálatában is letöltésként, vagy online kibérelhető itt: Apple iTunes, Google Play Movies, Vudu, Amazon Video, YouTube.

Melyik csatornán van a The Chaperone?

A kísérő | Remekmű | Hivatalos oldal | PBS.

Cora Carlisle valódi személy volt?

A Cherryvale-ben született Louise Brooks, aki Wichitában nőtt fel, és néma képernyős szirénává vált, nagyon is valóságos ember volt. A Cora Carlisle azonban egy kitalált alkotás . Kettejük találkozása a „The Chaperone” című regényben, amelyet Laura Moriarty, a Lawrence-i Kansasi Egyetem kreatív írás professzora írt.

THE CHAPERONE (2019) | Hivatalos előzetes HD | PBS terjesztés

44 kapcsolódó kérdés található

Mennyire igaz a The Chaperone-ból?

Kevés konkrét részlet létezik a valós kísérőről, azon kívül, hogy Brooks röviden megemlíti a létezését emlékiratában. A történet azonban arról, hogy Brooks New Yorkba megy, teljesen igaz . Néhány évvel ezelőtt Elizabeth McGovern elolvasta A kísérőt, és azonnal magával ragadta a történet.

Hogyan nézhetem meg a The Chaperone-t a PBS-en?

A film 2019. augusztus 10-től, szombattól lesz elérhető a PBS Passport-tagok számára. Ha Ön Amazon Prime felhasználó, a The Chaperone-t is streamelheti a PBS Masterpiece csatornán az Amazon Prime Video-n még aznap. .

A Chaperone jó PvP-ben?

A Destiny 2-ben egyetlen másik Shotgun sem érhet közel Chaperone hatótávolságához. Ha meg lehet szokni, hogy Shotgun-jával fejlövéseket érjen el a Guardianson, a Chaperone vitathatatlanul a legjobb PvP Shotgun a Destiny 2-ben .

Mi a chaperone többes száma?

is chaperon /ˈʃæpəˌroʊn/ többes számú chaperones is chaperons.

Mennyi ideig van a kísérő a PBS-en?

Különleges | 1 óra 47 perc 23 mp | Amikor lehetőség nyílik Louise Brooksnak (Haley Lu Richardson), hogy New Yorkba menjen egy vezető táncegyütteshez tanulni, anyja ragaszkodik hozzá, hogy legyen kísérő.

Mit jelent a kísérő név?

A kísérő az , aki egy másik személyre vagy embercsoportra vigyáz és felügyel . Chaperone is írható chaperon, anélkül, hogy az e. Eredetileg egy nőt jelentett, akinek az volt a feladata, hogy elkísérjen egy fiatalabb nőt, és gondoskodjon arról, hogy ne sérüljön meg, és ne kerüljön bajba, különösen, ha férfival van.

Mit játszik jelenleg a Masterpiece Theatre?

Népszerű műsorok
  • Grantchester.
  • Bűnösség.
  • Feledhetetlen.
  • Minden kicsi és nagy lény.
  • Miss Scarlet és a herceg.
  • Sanditon.

Ki volt Norma Carlisle?

Norma Carlisle a társadalom boldogtalan matrónája és a művészetek mecénása 1922-ben a kansasi Wichitában, feleségül egy ügyvédhez (Campbell Scott), akiről rájön, hogy viszonya van egy másik férfival.

Melyik epizódban viszi Spongyabob Pearlt a bálba?

A "The Chaperone" egy SpongyaBob Kockanadrág-epizód az 1. évadból. Ebben az epizódban SpongyaBob elviszi Pearlt a báljára.

A kísérő jó még?

A sörétes puskák közül ennek a leghosszabb együtéses lőtávolsága 15-16 méter. Nagyon .

A hetedik Seraph vadászpuska jó?

Ha egy jó PVE sörétes puskát keresel, és nem akarod futtatni a Prophecy börtönt, akkor a Seventh Seraph CQC-12 jó helyettesítője. ... Szüksége lesz az Assault Mag-ra is, amely növeli sörétes puskánk tüzelési sebességét és stabilitását, amely tökéletesen kombinálható két olyan előnnyel, amelyet ehhez a fegyverhez kaphat.

Jó a kettősség a PvP-ben?

A PvP-ben a Duality meglehetősen rugalmas puska lehet. Használható közeli forgatókönyvekhez, de lehet némi szilárd hatótávolság is a lövésnél. A Chaperone azonban még mindig felháborodott. A PvE az, ahol a Dualitás valóban ragyog.

A Netflixnek van kísérője?

Nézze meg a The Chaperone-t a Netflixen még ma !

A kísérő valódi személyen alapul?

A valós kísérőt Alice Millsnek hívták. Moriarty elmondása szerint megváltoztatta az igazi nő nevét a regényben, hogy mozgásteret engedjen magának a karakter megalkotásában és a cselekményen belüli mozgásában, amely Brooks életéből származó tényeken alapult.

Milyen igaz történeten alapul a kísérő?

„The Chaperone”: Az új PBS- műsort Louise Brooks színésznő élete ihlette . Jó év volt ez a Downton Abbey rajongói számára. Szeptemberben a szeretett tévésorozat a nagy képernyőre ugrott egy filmben, amely a Crawley család és szolgáik történetét folytatta.

Mi a kísérő története?

Az 1920-as évek elején egy kansasi nő élete örökre megváltozott, amikor elkísér egy fiatal táncosnőt New York-i hírnevű útjára .