Film lesz a párosított könyvből?

Pontszám: 4,2/5 ( 14 szavazat )

Ally Condie

Ally Condie
Személyes élete Condie a Utah állambeli Cedar Cityben született. A Brigham Young Egyetemre járt, és angoltanári diplomát szerzett . Középiskolában angolt tanított Utah-ban és New York állam felső részén. Férjével és négy gyermekével a Utah állambeli Pleasant Grove-ban él.
https://en.wikipedia.org › wiki › Ally_Condie

Ally Condie – Wikipédia

a közelmúltban megjelent Reached, a Matched trilógia harmadik és egyben utolsó könyve. Itt az ideje, hogy beszéljünk a Matched-ről, a Disney-nél fejlesztés alatt álló filmről. A Matched egy olyan világban játszódik, ahol a Társaság dönti el, hogy kit szeretsz, hol dolgozol és mikor halsz meg.

Lesz hozzá illő film?

Egyező (TV-film 2020) - IMDb.

13 évesnek megfelelő a párosítás?

Szatíra finom harapással -- felnőtt tinédzsereknek. A lebilincselő, de vérbeli disztópikus mese elgondolkodtatja a tizenéveseket.

Kivel köt ki Cassia Reyes?

Cassia a regények során oda-vissza jár a Xander és Ky iránti érzelmei között. A harmadik, Reached című könyv végén Cassia úgy dönt, hogy Ky-vel lesz társválasztása.

Mi Xander titka?

Kitalálja, hogy Xander titka az , hogy tagja a felkelésnek . Hunter visszatér, és megpróbálja megtalálni a térképet Cassiának, de Ky már elkezdte égetni. Ky azt javasolja, hogy csatlakozzanak a gazdákhoz, mert nem bízik sem a Társaságban, sem a feltörekvőkben, de a nő visszautasítja.

YA KÖNYVEK FEJLESZTÉSBEN EGY FILMBE VAGY TV-BE (+ frissítések!) | azt a fikciós életet

38 kapcsolódó kérdés található

Ki az antagonista a matchedben?

A főszereplő és az antagonista Cassia Reyes az elsődleges főszereplő; Ky Markham másodlagos főszereplőnek tekinthető, bár a történetet nem az ő szemszögéből mesélik el. Az antagonista a totalitárius társadalom, amelyben mindketten élnek , a rájuk vonatkozó korlátozásokkal együtt.

Hány éves kortól érdemes párosítani?

12 év felettieknek ajánlom, mert ez egy zseniális könyv, de olyan összetett és érett témákkal foglalkozik, amelyekkel a fiatalabb olvasók küzdhetnek.

A matched megfelelő 12 évesek számára?

12 éveseknek jó , lehet hogy tetszeni fog nekik. de én nem. Unalmas, lassú tempójú. És Cassie (igazából nem tudom, hogy ez a neve, mert még a könyvet sem tudtam befejezni) nem feltétlenül a kedvenc karakterem.

Hány évesen olvassa a Vörös Királynőt?

Tökéletes mindenkinek, aki körülbelül annyi romantikára vágyik, mint az Éhezők viadala, és a The Young Elites erejére! Van némi erőszak, de összességében minden 11 évesnél nagyszerű.

Mit csinál a piros pirula párosítva?

Feledteti az emberekkel az elmúlt 12 órát , hacsak nem immunisak. Az összes tabletta. Tizenhat évesen megkapja a harmadik és egyben utolsó tablettát – a piros tablettát.

Hogyan végződött a matched?

Cassia rájön, hogy Lei Vick meccse (a második könyvből). Cassia tudatta Xanderrel, hogy szereti Ky-t, Xander pedig rájön, hogy szereti Lei-t. Xander és Lei a hegyekbe indulnak, Ky és Cassia pedig Camasban marad. A történet azzal ér véget , hogy a camasi polgárok szavazni készülnek a jövőjükről .

Ki van KY a matchedben?

Ky Markham egy aberráció, amelyet a Markham család örökbe fogadott Cassia Reyes-szel ugyanabban a kerületben, mert fiukat egy szökésben lévő anomália ölte meg (később a Reached-ben megtudjuk, hogy Ky unokatestvére, Matthew valóban eltűnt Másföldre.).

Hogy néz ki Cassia párosban?

Leírják róla, hogy zöld szeme és vörösréz/barna haja van, orra egyenes és kicsi, állán pedig olyan gödröcske van, mint a nagyapjáé. A könyvborítókon a haja hosszú, sötét, göndör haja barna, és a mellkasáig ér.

Mi az a könyvhöz illő márvány?

2020. szeptember 26. A könyvillesztés akkor történik, amikor két vagy több természetes vagy mesterséges kőlapot tükröznek, hogy megfeleljenek az anyagban található mintának, mozgásnak és erezetnek . Amikor a födémeket egymás után helyezik el, az erezet és a mozgás az egyik födémről a másikra folytatódik, folyamatos áramlást vagy mintázatot hozva létre.

A shatter me egy film?

A Shatter Me Tahereh Mafi azonos című könyvének hamarosan megjelenő tévéadaptációja lesz. A film jogait a 20th Century Fox vásárolta meg a könyv megjelenése előtt. A filmet a Fox székhelyű Chernin Entertainment készíti. A forgatókönyvíró Mike Le.

Hány évesek az üresek és a keresztek?

Maga a regény Fiatal felnőtt, Sephy és Callum alternatív fejezetekkel járulnak hozzá, miközben elmesélik egymásba fonódó történeteiket. Sok vita folyik arról, hogy melyik életkorban érdemes elolvasni a kihívásokkal teli és felkavaró tartalmú könyvet: a konszenzus 12 év körül alakult .

Mit csinált Cassia a papírjával?

Azt tanácsolja neki, hogy bízzon a saját szavaiban, és ad egy papírt, amit egy kompaktba rejtettek. ... Cassia bedobja a papírt egy szemétégetőbe az apja munkahelyén. Cassia szembesül az apjával, hogy elvesztette a nagypapa szövetmintáját; megtudja, hogy ez szándékos volt, nagyapa kérésére.

Jó sorozat a párosítás?

Nagyon jó disztópikus regény és sorozat tizenéveseknek. A főszereplő nagyjából ugyanazon a döntéshozatalon és önmegvalósításon megy keresztül, mint sok ilyen korú diák.

Mi a párosítás fő konfliktusa?

A központi konfliktus az egyén választási szabadsága és a társadalom akarata között van, amely azt állítja, hogy tudja, "mi a legjobb ". Cassia a kettős meccséig hisz a Társaságban, és a Társaság jó szándékának ez a hibája lehetővé teszi számára az egyéni gondolkodás fejlesztését.

Mi a nézőpont a matchedben?

Első személyű nézőpontból Cassia elbeszélése lebilincselő, ahogy a szabadságjogok nélküli életet írja le. Nagyapja elvesztésekor megjegyzi: „Ma vasárnap van.

Mi a matched csúcspontja?

Csúcspont: Cassia egy idő után először van Ky-vel kettesben egy domb tetején, és elkezd érzelmeket ébreszteni iránta, ami nagy probléma a társadalom szemében, tekintve , hogy már találkozott vele, és ő egy aberráció.

Cassia és Ky keresztben vannak?

A Crossed a Matched trilógia második könyve . Követi Ky-t és Cassiát, amint a Társaságból a Carvingbe, egy kopár kanyonba menekülnek. Négy új karakter segítségükre van az út során: Vick, Eli, Indie és Hunter.