Miért utasította vissza Smith a djangót?

Pontszám: 4,7/5 ( 29 szavazat )

Smith visszautasította Tarantino "Django Unchained" című filmjét, mert "nem akart rabszolgafilmet készíteni a bosszúról ". Will Smith jelenleg az Emancipation című rabszolgadrámát forgatja New Orleansban.

Miért utasította vissza Will Smith a Django Unchained-t?

A The Guardian beszámolói szerint Will Smith felfedte, hogy visszautasította a kritikusok által elismert rendezőt, Quentin Tarantino Django Unchained című thrillerdrámáját, mert Will Smith úgy érezte, hogy nem a színészt kérték fel a "főszerepre" .

Miért utasította vissza Will Smith a Django Reddit-et?

A Hollywood Reporter idei kerekasztal-beszélgetésén elmondta, hogy visszautasította, mert azt akarta, hogy Django és felesége szerelmi történetéről szóljon , nem pedig arról, hogy Django megtanult gyilkosnak lenni.

Milyen szerepet utasított vissza Will Smith?

Smith döntése, hogy továbbadja Neo szerepét a Mátrixban , könnyen a leghírhedtebb példa arra, hogy visszautasította azt a szerepet, amelyet egy másik színész (nevezetesen Keanu Reeves) ikonikussá tett.

Kinek kellett volna lennie Djangonak?

Idris Elba volt az egyik olyan színész, akit Django Freeman szerepére gondoltak, mielőtt Jamie Foxxot jelölték volna. Mivel Foxx nagyon szerette volna eljátszani a szerepet, megpróbálta lebeszélni Elbát a szerepvállalásról.

Will Smith elmagyarázza, miért utasította vissza a Django Unchained című filmet

32 kapcsolódó kérdés található

Leo DiCaprio tényleg megvágta a kezét a Django-ban?

Amint arról egy nemzetközi szórakoztató portál beszámolt, Leonardo DiCaprio valódi vérét használta fel a Django Unchained vacsoraasztal-jelenetéhez. Közvetlenül felvágta a kezét, miközben a kamerák forogtak a forgatáson, és úgy haladt végig a jeleneten, mint egy soha legyőzhetetlen karakter.

Hogyan vágta meg a kezét DiCaprio a Django-ban?

Körülbelül a hatodik lépésnél hozzáteszi: " Leo az asztalra csapta a kezét, és megütött egy poharat ." Stacey Sher társproducer hozzáteszi: "A kezébe bomlott, és soha nem rezzent meg."

Ki utasította vissza a Terminátor szerepét?

Sylvester Stallone A választás azért is hihető, mert Stallone 1982-ben már játszotta Rambót, és illik a Terminátor profiljához. Köztudott, hogy Stallone volt az első választás a T-800-hoz. A hírek szerint azonban visszautasította a szerepet, így a következő színész megkapta az ajánlatot.

Ki utasította vissza a Mátrixot?

Madonna megbánta, hogy visszautasított egy szerepet a Mátrix című filmben.

A Django Unchained történelmileg pontos?

Noha a Django Unchained nem annyira történelmileg kötött, mint Lincoln (2012) vagy Amistad (1997), a film pontosan ábrázolja a déli barbárságot . Stephen Marchie, az Esquire munkatársa szerint a Django Unchained „az egyik legnyilvánvalóbb kísérlet a rabszolgaság fizikai valóságának kezelésére”.

Mennyit ér Quentin Tarantino?

A híres rendező, akinek nettó vagyona becslések szerint 120 millió dollár , a "The Moment with Brian Koppelmannel" című podcast júliusi megjelenése során gyermekkori ígéretéről beszélt, hogy soha nem ad pénzt anyjának a hollywoodi sikeréből.

Django rosszfiú?

Django Unchained: Miért Django tökéletes főszereplő (és Candie is tökéletes gazember ) ... Foxx ikonikus fordulatával szemben, mint Django, Leonardo DiCaprio baljós előnyt hozott ellenfelének, a szadista ültetvénytulajdonosnak, Calvin Candie-nak, az egyetlen karakternek, akit Tarantino valaha megalkotott. hogy valóban gyűlölte.

Mennyire gazdag Keanu Reeves?

A színész filmiparban elért sikerének köszönhetően jelenleg 350 millió dollárra becsülik a nettó vagyonát . Reevesnek összesen mintegy 200 millió dollárt fizettek minden forrásból, beleértve az alapfizetést és a bónuszokat is a teljes „Matrix” franchise-ért.

Ki volt még meghallgatáson Neo a Mátrixban?

A sci-fi klasszikusa ezen a héten lesz 20 éves. Valójában nem is Reeves volt a filmesek második választása, hiszen a szerepet Johnny Deppnek, Leonardo DiCapriónak, Nic Cage-nek, Val Kilmernek és Brad Pittnek is felajánlották, de többségük visszautasította, mert egyszerűen nem tették meg. nem érti a forgatókönyvet.

Ki volt az első választás Neo számára?

Will Smith volt az első választás, aki Neo karakterét alakította a Mátrix című ikonikus filmben. Tudja meg, miért választotta a Vad vadnyugatot az akció-sci-fi film helyett.

Miért változik Arnold haja a Terminátorban?

Amikor a Terminátor betör egy lakásba az önjavító jelenetekben, a frizurája más, mint a filmben korábban. Ennek az az oka , hogy egy autórobbanás okozta tűzön fut át, ahol megégett a haja .

Stallone visszautasította a Terminátort?

Sylvester Stallone és Mel Gibson is visszautasította a Terminátor szerepet . A stúdió az OJ Simpsont javasolta, de Cameron nem érezte úgy, hogy Simpson abban az időben hihető lenne gyilkosként.

Leo igazi vért öntött Kerry Washingtonba?

Valódi vérrel kente be Kerry Washington arcát . Rápillantott, látta, hogy kifolyik a vér, és folytatta. Quentin Tarantino rendező látta, hogy mi történik, és nem kiabált, hogy „vágás”. DiCaprio odament egy rémült Kerry Washingtonhoz, és minden figyelmeztetés nélkül bekente véres kezét a lány arcára.

Miért akart Calvin Candie kezet fogni?

A halál az egyetlen lehetőség, hogy megszabadítsa tőle a Földet. Annak ellenére, hogy Django és Schultz "győzött" Broomhilde kiszabadításával, Candy nem volt hajlandó elengedni őket, mert azt hitte, hogy bármi is megváltozott. Egy kézfogással világossá tette hármuk számára, hogy csak „ akaratából” hagyhatják el őket .

Lesz Django 2?

Az úttörő filmrendező három évtizede alatt Quentin Tarantino soha nem készített folytatást .

Django megkapja a feleségét?

Broomhilda Von Shaft Django felesége és Calvin Candie egykori rabszolgája. ... Utána a Brittle Brothers úgy döntött, hogy külön adják el Djangot és Broomhildát. Miközben Django megkezdi fejvadász útját, Broomhildát Scotty Harmony, egy rabszolgatulajdonos fia vásárolta meg.

Mi az a Mandingo harc?

A Django Unchained, Quentin Tarantino blaxploitációs westernjének nagy része, amely egy volt rabszolga bosszújáról szól az ültetvénytulajdonosok ellen , a „Mandingo harcnak” nevezett gyakorlatra összpontosít. A rabszolgák kénytelenek halálra küzdeni tulajdonosaik vagyonáért és szórakozásáért.