Scarlett és Gunnar együtt fognak végezni?

Pontszám: 4,9/5 ( 60 szavazat )

Lánya születése után Avery kilép a bandából, Gunnar és Scarlett pedig duóban folytatja tovább. Gunnar egy Erin nevű technikusba is beleszeret, és rövid távon van vele, valamint Autumn Chase énekesnővel, miközben Scarlett rájön, hogy még mindig szerelmes Gunnarba. Végül újra összejönnek.

Scarlettnek van babája Nashville-ben?

Először térjünk a szomorú dolgokra, nem igaz? Scarlett elveszíti a babát , és valahogy nem azért, mert előző nap kirabolták és durván a földre döntötték. Huh? Rayna halála nyomán, ami nem volt összefüggésben őrült támadójával, Nashville-ben most megvan ez a furcsa szokás, amit én egzisztenciális félrevezetésnek fogok nevezni.

Kinek születik Avery babája Nashville-től?

A harmadik évadban Juliette később szül, de Avery nagy változást észlel a viselkedésében, amikor nem hajlandó kézben tartani a babát, és gyanítja, hogy szülés utáni depressziója lehet, amit Juliette tagad. Végül elhagyja a várost a lányukkal.

Ki Juliette baba apukája Nashville-ben?

Az ET exkluzív bepillantásában a sorozat utolsó részéből Juliette volt szeretője és kispapája, Avery Barkley ( Jonathan Jackson ) felkeresi a házat, hogy elvigye lányukat, Cadence-t, de rájön, hogy Juliette egy nagy lépés tervezésével van elfoglalva. előzetes tudta nélkül. "Eladtad a házat?!

Deacon lefeküdt Juliette-tel?

1) Soha senki nem tudja meg, hogy Deacon és Juliette együtt aludtak . Ez a hír feldühítené a vidéki sztártársnőt, Raynát (Connie Britton), Juliette ellenségét és Deacon lelki társát, ezért úgy tűnik, megérett néhány drámaepizódra.

Nashville 6. évad "The Final Episodes" előzetes (HD)

36 kapcsolódó kérdés található

Miért szakított Avery és Juliette?

Ő is folytatja kapcsolatát Scarlett-tel, de szakítanak, amikor a lány elhiszi, hogy érzelmei vannak Juliette iránt . Miután Juliette-et nyilvánosan megalázzák, amikor egy videón, amelyen egy fenyítőt fedd le, úgy orvosolják, hogy azt mondja, nincs Isten, Avery meglátogatja, hogy részegen az ágyában találja magát.

Gunnar Scott Scarlett babájának apja?

Ötödik évad Scarlett rájön, hogy romantikus érzelmeket táplálhat iránta, és ismét elválik Gunnartól. Később rájön, hogy terhes, de nem tudja, ki az apja. Később apasági tesztet kér, amely megerősíti, hogy Gunnar nem a baba apja .

Kivel van eljegyezve Scarlett Nashville végén?

Aztán ott van Scarlett, aki végül eljegyezte Clare Bowen színésznő valós férjét . „Felhívtam Clare-t, és azt mondtam: „Mit szólna ehhez?” – mondja Herskovitz. „Nevetésben tört ki, és azt mondta: „20 perce támadt ez az ötletem, és arra gondoltam, hogyan kérhetném meg Marshallt, hogy vegye fel a férjemet a műsorba?

Maddie terhes Nashville-ben?

Maddie belekóstolt abba, hogy milyen lehet a karrierje. Scarlett pedig egészen bombagóllal zárja az órát: Terhes (!) .

Ki az apja Scarlett babájának?

Amelia Rose George Damien George és Scarlett O'Connor elsőszülött gyermeke lett volna, aki rövid kapcsolatuk során fogant. Damien eleinte nem volt teljesen felkészülve arra, hogy apa legyen, amikor egy apasági teszt kimutatta, hogy ő a biológiai szülő, és végül Scarlett megszakította kapcsolatukat.

Ki Micah apja, Nashville?

Micah Brenner Kiley Brenner és Jason Scott fia.

Juliette Barnes valóban terhes volt?

Panettiere valós terhességét az előző évadban írták be a sorozatba , mivel karakterének, Juliette Barnes megasztáros countryénekesnőnek gyermeke született. ... Tovább folytatódott a 4. évad, mivel Juliette egy teljes lefelé tartó spirálban van, nem hajlandó segítséget kérni, és elhagyta férjét és újszülött kislányát.

Hayden Panettiere tényleg tud énekelni?

8. A műsorban szereplő összes színész valóban énekel . Ami a Juliette Barnes-t alakító Hayden Panettiere-t illeti, a színésznő 2008-ban kacérkodott a popzenei karrierrel, amikor kiadta első kislemezét, a Wake Up Call-t.

Connie Britton tényleg tud énekelni?

A nashville-i sztár, Connie Britton olyan régóta koncertezik, ameddig csak emlékszik. Míg a country szerepe előtti filmes és televíziós alkotásai közül sok nem a zene körül forgott, elkezdte a zenés színházi képzést.

Mindenki a saját énekét énekelte Nashville-ben?

8. A műsorban szereplő összes színész valóban énekel . Itt nincs hangdupla (vagy Auto-Tune) – ezek a színészek igazi énekhangjai, amelyeket a műsorban hallani, és mindannyian tényleg gitároznak.

Juliette elmondja Averynek, hogy ismét terhes?

Juliette bababombát dob ​​Hallie-ra a „Nashville” július 19-i epizódjának ebben az EXKLUZÍV előzetesében. Megint terhes, de NEM fogja elmondani Averynek ! ... Juliette nem beszélt Averynek a babáról, és nem is fog. Hallie megdöbben, és nem tartja ezt jó ötletnek Juliette részéről.

Avery és Layla összejönnek?

-- -- Szerda este a Nashville sorozat fináléjában Layla Grant végül túlzásba vitte. Avery Barkley rájött, hogy új barátnője hazudott neki, miközben a körülményeket manipulálta, hogy megkínozza volt feleségét, Juliette Barnes-t menedzsere, Jeff Fordham halála miatt. Avery szakított Laylával.

Aver és Juliette házasok maradnak?

Hetekkel a CMA után Juliette megkéri Averyt, hogy költözzön hozzá, miután a baba megszületik, csak egy kis időre. Avery később feleségül kéri Juliette-et , aki igent mond, és a bíró feleségül veszi őket.

Miért hagyta el Eric Close Nashville-t?

A színész, Eric Close állítólag nem tér vissza az ABC Nashville-i sorozatába a sorozat közelgő negyedik évadában. ... A TV Line szerint a vezetők úgy döntöttek, hogy a karakter egyszerűen befutott , miközben finomhangolták a műsort, hogy a következő szezonban kizárólag a nashville-i zenei üzletre összpontosítson.

Deacon Claybourne igazi énekes?

Deacon Claybourne énekes és gitáros, aki több mint húsz éve Rayna Jaymes zenekarának vezetője.

Ki ölte meg Peggyt Nashville-ben?

A város első éves Music City Zenei Fesztiválján Teddy a Wyatt Industries egyik leányvállalatának egy elégedetlen volt alkalmazottja volt a célpontja, de Peggy életét vesztette, amikor Teddy elmozdította a férfi karját, amikor az meghúzta a ravaszt, amikor a golyó eltalálta Peggyt. .

Ki Micah anyja Nashville-ben?

Kiley Brenner alakítja Gunnar Scott első barátnőjét és Micah Brenner anyját, akit eredetileg Gunnar fiának tartottak.

Gunnar megkapja Micah felügyeleti jogát?

Néhány epizód után és egy felügyeleti csata kellős közepén Gunnar rájött, hogy Micah csak a DNS-ének egy részét osztja meg, mert – zihálva – a bátyja valójában Micah apja. ... Mivel Gunnar valójában nem Micah szülei, Kiley szülei megkapták a felügyeleti jogot, és nem kellett többet foglalkoznom Micah-val.