Rocky benne lesz a creed 3-ban?

Pontszám: 4,2/5 ( 40 szavazat )

A Tom Clancy's Without Remorse című film stábtársai mérlegelik, milyen rendező lesz belőle. A legutóbbi hír, miszerint Sylvester Stallone szeretetreméltó boxzsákja, Rocky Balboa nem lesz a Creed III része, úgy érte a rajongókat, mint egy Clubber Lang-stílusú ütés a zsigerekben.

Rocky meghal a Creed 3-ban?

Jordan azt mondja, hogy a férfi és a karakter soha nem fog eltűnni . Michael B. Jordan az IGN-nek nyilatkozva azt mondja, hogy bár a Creed III-ban nem szerepel Rocky Balboa fizikai formában, a karakter továbbra is érezhető lesz lelkileg, mivel Rocky Adonis Creedre gyakorolt ​​hatása soha nem merül feledésbe.

Miért nincs Rocky a Creed 3-ban?

Bár nem tudni pontosan, mi lesz Rocky sorsa, és hogyan, vagy hogyan magyarázzák meg távollétét a képernyőn, Jordan kifejtette, hogy a Creed III helyett a " Creed franchise " létrehozására fog összpontosítani. „De ez egy Creed-franchise, és nagyon szeretnénk felépíteni ezt a történetet és a körülötte lévő világot, haladva előre.

Rocky végzett Creeddel?

Sylvester Stallone azonban megerősítette, hogy Rocky többé nem lesz Adonis mellett a Creed 3-ban. ... Csak egy héttel a Creed II megjelenése után Stallone bejelentette, hogy befejezte a karakter szerepét, de a következő évben a színész elárulta, megismételném Rockyt a fő filmsorozat egy újabb részében.

Ki lesz a gonosz a Creed 3-ban?

Adonis Creed talán megtalálta a következő ellenfelét. Állítólag a Lovecraft Country sztárja, Jonathan Majors tárgyalásokat folytat az MGM-mel és Michael B. Jordannel, hogy feltűnjön antagonistaként a hamarosan megjelenő Creed III folytatásban.

Sylvester Stallone azt mondta, hogy nem lesz benne a Creed III-ban

23 kapcsolódó kérdés található

Lesz Creed 3?

A Creed III 2022. november 23-án kerül a mozikba.

Mi történt Tommy Gunnnal a Rocky V után?

A Rocky V eseményeit követően Gunn elveszítette a nehézsúlyú bajnokságot a Union Cane elleni visszavágó után , ami volt az első címvédése és profi karrierje utolsó küzdelme. Cane megnyerte a WBA- és a WBC-címeket, de nem sokkal később megfosztották a WBA-címtől (amit később Ivan Drago nyert meg).

Ki nyerte a Rocky Creed 3-at?

A Creed elárulja, ki nyerte meg Rocky és Apollo harmadik küzdelmét Miközben beszélgetnek a dolgokról, Adonis megkérdezi Rockyt az ő és Apollo harmadik küzdelméről, és sok rajongó valószínűleg meglepetésére Rocky elismerte, hogy Apollo nyert.

Miért hagyta el Talia Shire Rockyt?

Egy exkluzív interjúban Shire elmagyarázta az "Access Hollywood"-nak, hogy karaktere, Adrian nem szerepel a legújabb Rocky-filmben, mert ő és Sylvester Stallone úgy döntöttek, hogy az lenne a legjobb, ha Rocky özvegyként vágyakozna és elveszne . ... Az interjú december 14-én kerül adásba.

Rocky él még?

Örömmel közöljük, hogy hamisak: a 71 éves Rocky-színész valójában él, és „még mindig ütöget ”. ... A fotók a közelgő Creed II-ből származnak, amelyben Stallone egy idősebb Rocky Balboát alakít, aki Snopes szerint a rákkal küzd.

Rocky él a KGF-ben?

Rocky gazdag emberként hal meg ! Rocky édesanyja kívánsága szerint gazdag emberként hal meg. Prashant Neel rendező láthatóan a tragédia ellenére érzelmes jegyekkel fejezi be a történetet!

Hogyan halt meg Rocky Balboa?

Örökké tartó sajnálatára ennek végzetes következményei vannak, mivel Drago utolsó ütést mér Apollón, ami a földre lökte , és megöli. Rocky kezében van egy haldokló Apollo Creed.

Rocky Balboa igazi?

Robert "Rocky" Balboa (más néven The Italian Stallion) a Rocky-filmsorozat kitalált címszereplője . A karaktert Sylvester Stallone alkotta meg, aki a franchise mind a nyolc filmjében meg is alakította őt.

Rocky és Adrian elválik?

A Rocky V és Rocky Balboa eseményei között Adrian 2002. január 11-én, 51 évesen hunyt el petefészekrákban, így férje özvegyen maradt.

Mi volt a baj Adriannal a Rockyban?

Rocky Balboa 2001 őszén Adrian felfedezte, hogy petefészekrákban hal meg . Kemoterápián esett át, de ez nem volt elég az életének megmentéséhez. Adrian békésen, álmában halt meg 2002. január 11-én Philadelphiában, Pennsylvaniában, családjával együtt, 51 évesen.

Mi történt Rocky és a fia között?

Később Creedből megtudjuk, hogy már nem Phillyben él. Adonis Johnson Creed a fiáról faggatja Rockyt. Rocky elmeséli, hogy Vancouverbe költözött a barátnőjével, és ott kapott egy jó állást . Rocky azt mondja, hogy azért költözött el, mert belefáradt abba, hogy csak Rocky Balboa fiaként emlékezzenek rá, ez csak pletyka volt.

Hogyan ért véget a Rocky 3?

A végén Balboa másodszor is megmérkőzik Lang ellen . Három év és 10 sikeres címvédés Apollo Creed legyőzése után, akivel nagy barátságba került, a most gazdag Rocky Balboa a visszavonulását fontolgatja.

Rocky legyőzi Clubber Langot?

Mr. T mint James "Clubber" Lang: Az esélytelenebb kihívó, aki legyőzi Rockyt egy bajnoki küzdelemben , Mickey váratlan halála közepette. A közvélemény általános ellenszenve és tiszteletlensége iránta, mint nehézsúlyú világbajnok iránt, visszavágóhoz vezet Rockyval.

Ki a jobb Rocky vagy Apollo?

Az Apollo alig veszített Rocky ellen a Rocky II-ben, és az eredeti Rocky elleni harc nélkül a meccs amúgy sem jött volna létre, így Rocky egy kis előnyhöz jutott. ... Két profi összecsapásuk után Apollo, aki a halála előtt kiképezte Rockyt, bebizonyítja, hogy ő volt a legjobb harcos.

Miért harcolt Rocky Tommy Gunnnal?

Rocky elkezdi kiképezni a tehetséges fiatal harcost, Tommy Gunnt, aki nagy rajongója Rockynak. ... Haragját egy Rockyval vívott harcban akarja leküzdeni, de mivel Rocky már visszavonult a ringtől, Tommyért utcai harcra lenne szükség. Egy utcai harc, amely Rocky életét kockáztathatja.

Rocky a Disney+-on van?

Sylvester Stallone az ökölvívás utolsó esélytelenjeként, Rocky Balboaként diadalmaskodik ebben a box-office-bajnokban és az 1976-os Oscar-díjas legjobb filmben. Szerezd meg a Hulu, a Disney+ és az ESPN+. Szerezd meg mind a hármat.

Creed lánya süket?

Biancának egy Amara Creed nevű kislánya születik, de kiderül, hogy Amara süketen születik, mivel Bianca örökletes, degeneratív hallászavara . Bianca énekel Adonis ringbe való nyitásakor, és átöleli őt, miután megnyerte. Utoljára Adonisszal és Amarával látták Apollo sírjánál.

Sylvester Stallone írja a Creed 3-at?

A legutóbbi hír, miszerint Sylvester Stallone szeretetreméltó boxzsákja, Rocky Balboa nem lesz a Creed III része , úgy ütötte meg a rajongókat, mint egy Clubber Lang-stílusú ütés. ... Érdemes megjegyezni, hogy Stallone-nak megvannak a maga tervei Rockyval kapcsolatban, akit utoljára láttunk újra találkozni elidegenedett fiával, Rocky Jr-vel.

Kivel harcol Creed a Creed 3-ban?

EXKLUZÍV: Az MGM és az első alkalommal rendező Michael B. Jordan a Lovecraft Country sztárját, Jonathan Majors -t tűzte ki célul, hogy ő legyen az ellenfele a Creed III ringben – közölték források. A tárgyalások folynak arról, hogy Majors szerepeljen a filmben, mint Adonis Creed gyűrűs ellensége.