A biztonsági másolatból történő visszaállítás eltávolítja a jailbreaket?

Pontszám: 4,2/5 ( 72 szavazat )

Bár az Apple nem támogatja ezt a folyamatot , a telefon jailbreakelése nem akadályozza meg a biztonsági mentést vagy az iTunes-szal való szinkronizálást, és nem távolítja el a jailbreaket sem.

Az iPhone visszaállítása eltávolítja a jailbreaket?

Az iTunes most visszaállítja az eszközt, miközben gondoskodik arról, hogy a régi alkalmazások, zene, fényképek és névjegyek sértetlenek maradjanak. Az összes jailbreak adatot, valamint a módosításokat és a jailbreak alkalmazásokat teljesen eltávolítjuk .

Meg tudja mondani az Apple, hogy a visszaállítás után kitör-e a jail?

A Jailbreak csak szoftveres javítások, nem "törik" és nem csinál semmit a telefon hardverével. Miután visszaállítja a szoftvert, többé nem törik fel a szoftvert .

A biztonsági mentésből történő visszaállítás mindent töröl?

Ha visszaállítja az iPhone-t a biztonsági másolatból, akkor az összes tartalma törlődik , majd mindent lecserél a biztonsági másolatban lévőre. Bármilyen adat is van most az iPhone-ján, de nem a biztonsági másolatban, a visszaállítási folyamat után eltűnik. ... Igen, törlésre kerül, és a biztonsági mentéssel helyettesíti.

Az iTunes biztonsági mentése tartalmazza a jailbreak adatokat?

2. rész: A Jailbreak alkalmazások és módosítások biztonsági mentése A feltört alkalmazások és módosítások biztonsági mentéséhez külön biztonsági mentési rendszerre lesz szükség. Az iTunes nem használható erre a célra, mivel nem készít biztonsági mentést a feltört eszközön lévő adatokról .

Nem nyílnak meg az alkalmazások? Hogyan lehet teljesen eltávolítani a JAILBREAK-et? Checkra1n/Unc0ver/Odyssey/Chimera

34 kapcsolódó kérdés található

Mi történik, ha biztonsági másolatot készít egy feltört iPhone-ról?

Bár a telefon biztonsági mentése nem befolyásolja a jailbreaket, a biztonsági másolatból történő visszaállítás igen . Még akkor is, ha visszaállítja a telefon jailbreak után készített biztonsági másolatot, a folyamat visszavonja a jailbreaket. Ha ez megtörténik, a hozzáférés visszaszerzéséhez újra le kell futtatnia a jailbreak folyamatot.

Mi történik, ha visszaállítja a feltört iPhone-t?

Ha arra a döntésre jutott, hogy a jailbreak nem az Ön számára való, egyszerűen visszaállíthatja iPhone készülékét . Nem szükséges manuálisan törölni a telepített jailbreak alkalmazásokat, mert az eljárás mindent töröl az iPhone-ról, és visszaállítja az eszközt az Apple gyári beállításaira.

Mit fog tenni a biztonsági mentés visszaállítása?

A Restore Backup visszaállítja a valamikor a múltban végrehajtott iPhone biztonsági mentés tartalmát . Visszaállítja a tartalmat és a tárolt adatokat, például az alkalmazásbeállításokat, a kezdőképernyő elrendezését stb. A mentett fiókbejelentkezési adatok visszaállításra kerülnek, ha a biztonsági másolatot titkosították.

A biztonsági másolatból való visszaállítás törli a képeket?

Ha bekapcsolta a Biztonsági mentés és szinkronizálás funkciót, a törölt fotók és videók 60 napig a kukában maradnak, mielőtt végleg törlődnek . Ismerje meg, hogyan kapcsolhatja be a Biztonsági mentés és szinkronizálás funkciót. Tipp: Ha az összes fotót egy másik fiókba szeretné áthelyezni, ossza meg fotókönyvtárát azzal a fiókkal.

Visszavonhatom a visszaállítást az iPhone-omon?

A visszaállítást nem lehet visszavonni , de visszaállíthatja a számítógépről készített biztonsági másolatot, majd visszaállíthatja ezeket a képeket. Vannak más lehetőségek is: Ha bekapcsolta az iCloud Photos funkciót a telefon beállításainál, az összes fotó továbbra is az iCloudban van.

A Checkra1n le lesz kötve valaha?

Egyáltalán nem . A Checkra1n a checkm8 kihasználásán alapul, amely hibát fedezett fel a romban, ami az egyik első dolog a rendszerindításkor, de csak rendszerindításkor használható ki, mivel csak olvasható memóriája van, így a rövid válasz nem. Előfordult már. A Checkra1n soha nem lesz félig független jailbreak.

A jailbreak érvényteleníti a 2020-as garanciát?

Igaza van: az Android- és iPhone-fórumok tele vannak olyan emberekkel, akik kérdéseket tesznek fel arról, hogy egy telefon rootolása vagy jailbreakelése érvényteleníti-e a garanciát; A közösségtől érkező válasz elkerülhetetlenül "igen ".

Az iPhone visszaállítása törli a Cydiát?

A visszaállítási folyamat befejezése után töltse be a biztonsági másolatot. Ezzel visszaállítja az összes adatot és beállítást, miközben megszünteti a jailbreaket, a Cydiát és az összes telepített módosítást és Cydia alkalmazást.

A jailbreak illegális?

Maga a jailbreak általában nem illegális . ... Bár a telefon jailbreakelése önmagában nem illegális, amit egy feltört telefonnal teszel, az problémákat okozhat. Törvénybe ütköző eszköz használata kalóz vagy törvényesen korlátozott tartalom eléréséhez.

Honnan tudod, hogy az iPhone-od jailbreakelt?

Az iPhone diagnosztizálásának legegyszerűbb módja az App Store-ból letölthető jailbreak-ellenőrző alkalmazás, mint például a "Rendszer- és biztonsági információ ". Az alkalmazás telepítése és megnyitása után megvizsgálja az eszközt. Ha a "Jailbreak" oszlopban az "Igen" felirat olvasható, akkor az eszköze jailbreakelt.

Elvesznek a fényképek, ha visszaállítom az iPhone-omat?

Az „iPhone visszaállítása az iTunes vagy az iCloud biztonsági másolatból” azt jelenti, hogy visszaállítja a múltbeli iPhone biztonsági másolat tartalmát az iPhone készülékére. ... Ha azonban biztonsági másolatot készített a fotóiról, függetlenül attól, hogy milyen visszaállítást tervez, akkor nem kell aggódnia a fotók elvesztése miatt , visszaállíthatja őket az Ön által készített biztonsági másolatból .

Elveszíthetem a fotóimat, ha alaphelyzetbe állítom a telefonomat?

Ha visszaállítja a gyári beállításokat, a rendszer nem érinti meg az SD-kártyát. A képeid stb. mind a helyükön maradnak . Ha a Google-fiókját választotta névjegyei alapértelmezett tárolási módjaként, a telefon beállítása után mindegyik újratelepül a Google-tól. Ha biztos akar lenni abban, hogy menti-e a beállításokat stb.

Törlődnek a képeim, ha visszaállítom az iPhone-omat?

A fényképek és minden egyéb adat, amelyet még nem mentett az iTunesba, elvesznek. Mivel ez az iTunes biztonsági másolatában lévő adatok visszaállítása, a jelenlegi adatai, beleértve az iPhone-on lévő fényképeket is, törlődnek, és helyükre a biztonsági másolatban lévő fényképek lépnek .

Mi a különbség a visszaállítás és a biztonsági mentés között?

A biztonsági mentés az eredeti adatok másolatának elkülönített tárolását jelenti. A helyreállítás az elveszett adatok visszaállítását jelenti hiba esetén. ... Tehát azt mondhatjuk, hogy a biztonsági másolat az adatok másolata, amelyet az eredeti adatok visszaállítására használnak adatvesztés/sérülés után.

Mit veszítesz, ha visszaállítod az iPhone-odat?

Az iPhone alaphelyzetbe állítása alapvetően törli az összes személyes adatát a telefonról . A gyári beállítások azonban megmaradnak. Ez egy egyszerű, és nincs szükség iPhone-visszaállítási kódra.

Az iPhone Backup ment minden alkalmazást?

Megjegyzés: Az iCloud mindig biztonsági másolatot készít az összes alkalmazásról és adatról . Ha van lehetősége az iCloud használatára, tegye meg, és használjon iTunes biztonsági másolatot feladatátvételként. ... Kétféleképpen szerezheti vissza alkalmazásait: Emlékezzen, és töltse le újra az iTunes Store áruházból frissen lévő alkalmazásokat iOS-eszközére.

Feloldhatod az iPhone-t?

De lehetséges-e egyáltalán ez a feloldási folyamat? Igen, lehetséges , és még egyszerűbb, mint a jailbreak folyamat. Ha feltört iPhone 8, iPad vagy bármely más iOS-eszköz tulajdonosa, és szeretné feloldani a jailbreaket (visszaállítani az eredeti iOS állapotra), itt mindent megtalál, amire szüksége van.

Biztonságos a jailbreak?

A rövid válasz igen , bár ez nem mindig volt legális. A Jailbreak a Digital Millennium Copyright Act hatálya alá tartozik, amely a digitális szerzői jogi problémákkal foglalkozik. A törvény 1201. szakasza illegálisan tiltja a szerzői joggal védett művekhez való hozzáférést védő digitális zárak megkerülését, amelyek szoftvereket is tartalmazhatnak.

Megéri feltörni az iPhone-t?

Szakértők szerint a jailbreak továbbra is megérheti az iPhone-felhasználóknak , ha tudják, mit csinálnak. ... A Jailbreak lényegében eltávolítja az Apple által hozott biztonsági intézkedéseket, amelyek célja a telefon különféle fenyegetésekkel szembeni védelme. Ezért azt is kockáztatja, hogy elveszíti a telefon Apple által nyújtott garanciáját."