Működni fog a metro pcs telefon a tmobile-on?

Pontszám: 4,2/5 ( 74 szavazat )

Az egyértelmű válasz IGEN lenne. Ez azért van így, mert amíg a SIM-kártya befér a T-Mobile telefon SIM-nyílásába, addig nem lesz gond. Ennek az az oka, hogy a GSM-telefonokat fel kell oldani, ha más hálózati szolgáltatót szeretne használni. ...

Működni fog a MetroPCS zárolt telefon a tmobile-on?

Nem, nem fog. A lezárt T-Mo telefonok használhatók a Metron, de a lezárt Metro telefonok nem működnek a T-Mo-n . A Metro PCS eszközfeloldási szabályzata értelmében 90 napos szolgáltatás után a telefon BÁRMELYIK szolgáltatónál feloldható.

MetroPCS telefont le lehet cserélni tmobile-ra?

Igen , megőrizheti egy másik vezeték nélküli vagy vezetékes szolgáltatónál már meglévő számát. Először ellenőrizze, hogy meglévő telefonszáma jogosult-e a T-Mobile-ra való átvitelre. Ha igen, egyszerűen kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat a kijelentkezés során az átutalás engedélyezéséhez. A többit mi csináljuk.

A MetroPCS telefonok kompatibilisek a tmobile-al?

T-Mobile: Általános szabály, hogy a T-Mobile hálózaton használt telefonok kompatibilisek a MetroPCS-szel . Az ok egyszerű: ezek a telefonok a MetroPCS által is használt GSM technológiát használják, így kompatibilisek.

Tehetek tmobile SIM-kártyát egy Metro telefonba?

Amikor behelyezi a készülékbe, a SIM-kártya azonosítja az eszközt a hálózaton. A Metro hálózathoz való csatlakozáshoz Metro by T-Mobile SIM-kártyára lesz szüksége. Vásárolhat Metro by T-Mobile SIM-kártyát online vagy egy boltban .

PRIERE DE LIBERATION / BEAVATKOZÁS CELESTE AVEC FR. GUIGUI / 2021. 11. 8. Élő közvetítés

19 kapcsolódó kérdés található

Betehetem a MetroPCS SIM-kártyámat egy feloldott telefonba?

A szolgáltató elfogad feloldatlan iPhone-okat, Android-telefonokat, Windows-telefonokat és bizonyos funkciós telefonokat, BlackBerry-ket, táblagépeket vagy hotspotokat azonban nem. ... Miután feloldotta a telefon zárolását, vásárolnia kell egy MetroPCS márkájú SIM-kártyát , hogy telefonját a hálózatra kapcsolja.

Betehetem a SIM kártyámat egy másik MetroPCS telefonba?

Ha van olyan telefonja, amely kompatibilis a MetroPCS-szel, akkor belehelyezhet egy MetroPCS SIM-kártyát, és online aktiválhatja . ... A korábban más szolgáltatónál használt telefont használhatja, ha az kompatibilis a MetroPCS-szel, és nincs rögzítve az előző szolgáltatóhoz.

Honnan tudhatom, hogy a telefonom kompatibilis-e?

vagy
  1. Írja be a *#06# kódot a telefon tárcsázóján.
  2. Ellenőrizze a beállítások menüben: Android: Lépjen a Beállítások > Az eszközről > Állapot menüpontra. iPhone: Válassza a Beállítások > Általános > Névjegy menüpontot.
  3. Ellenőrizze az eszköz akkumulátora alatt.
  4. Keressen egy matricát a dobozon, amelyből a készülék származik.

Mennyibe kerül a MetroPCS a telefonváltásért?

A készülék cseréjéért fizetendő 15 dollár plusz adó nem olcsó, különösen, ha Ön az a típusú ember, aki szeret rendszeresen váltani különböző telefonokra. Mostantól díjfizetés nélkül hívhatja a Metro ügyfélszolgálatát és válthat telefont.

Vannak a MetroPCS-nek ajánlatai a meglévő ügyfelek számára?

MetroPCS 50 dolláros azonnali árengedmény meglévő ügyfeleknek A MetroPCS jelenlegi ügyfelei is édes megtakarításokat kapnak! Ha hozzáad egy vonalat egy meglévő 60 dolláros korlátlan LTE-csomaghoz, 50 dolláros azonnali engedményt kaphat, így az olyan telefonok, mint az LG Aristo és a ZTE Avid 4, INGYENESEK (plusz forgalmi adó!)

A MetroPCS ugyanaz, mint a Metro by T-Mobile?

Mi a hír: A MetroPCS a T-Mobile Metro-vá válik, és két új, teljesen korlátlan díjcsomagot vezet be, amelyek az Amazon Prime és a Google One számos előnyét tartalmazzák.

Mi a különbség a T-Mobile és a Metro között?

A MetroPCS a T-Mobile tulajdonában lévő előre fizetett szolgáltatás; a T-Mobile gyorsan teljesítő mobilhálózatát is használja. A MetroPCS az előfizetések szélesebb választékát kínálja, mint a T-Mobile magányos korlátlan előfizetése, és ezek a MetroPCS opciók mindegyike kevesebbe kerül, mint amennyit az Uncarriernél fizetne.

Mi az a SIM-kártya PUK a Metro PCS-hez?

A PUK-kód a „személyes feloldó kulcs” rövidítése. Ez egy egyedi kód, amely a mobiltelefon SIM-kártyájához kapcsolódik, és általában 8 számjegyből áll. A PUK-kódra akkor lesz szüksége, ha SIM-kártyazárat állított be, és háromszor rossz jelszót adott meg. Telefonja zárolva lesz, és a feloldásához szüksége lesz a PUK-kódra.

Fel tudom oldani a telefonom zárolását?

Hogyan tudom feloldani a mobiltelefonom zárolását? Győződjön meg arról, hogy telefonját valóban fel kell oldani, ha egy másik hálózatból származó SIM-kártyát helyez mobiltelefonjába. ... Miután megkapta a kódot, be kell tudnia írni a telefonba a zár eltávolításához. Ez a feloldás legegyszerűbb és leggyakoribb módja.

Hogyan válthatok telefont MetroPCS-en?

Ezeknél, ha telefonszámát és szolgáltatását egy új készülékre szeretné áthelyezni, először MetroPCS SIM-kártyát kell helyeznie az új telefonba. Ezután végig kell mennie az aktiválási folyamaton. Ezt megteheti egy MetroPCS áruházon keresztül, vagy megteheti online, amelyik kényelmesebb az Ön számára.

Mennyibe kerül a Metro by T Mobile aktiválási díja?

Általános: 20 USD aktiválási díj soronként.

Feloldhatom a MetroPCS telefonom zárolását a 90 nap letelte előtt?

A 90 vagy 180 napos kötelező időszak letelte után jogosult lehet tőlük feloldó kódot kérni.

Válthatok SIM-kártyát a T mobiltelefonok között?

Igen . A szolgáltatást egy másik eszközre cserélni olyan egyszerű, mint kivenni a SIM-kártyát az egyik eszközből, majd behelyezni a másikba.

Honnan tudhatom, hogy az iPhone-om melyik szolgáltatóval kompatibilis?

Hogyan ellenőrizheti, hogy mely szolgáltatók és országok működnek együtt iPhone-jával
  1. Ellenőrizze iPhone modelljét.
  2. Menjen a Beállítások → Általános → Névjegy → menüpontra, és érintse meg a Modell lehetőséget.
  3. Újabb iPhone-ok esetén használja ezt a modellszámot az ország és a szolgáltató kompatibilitásának ellenőrzéséhez az Apple támogatási dokumentumában (megjegyzés: több modell is létezik ugyanahhoz az iPhone-hoz)

Melyik szolgáltató a GSM?

Az Egyesült Államokban a Verizon, a US Cellular és a régi Sprint hálózat (jelenleg a T-Mobile tulajdona) CDMA-t használ. Az AT&T és a T-Mobile GSM-et használ . A világ többi részének nagy része GSM-et használ.

Csak SIM-kártyát válthatok a telefonok között?

Gyakran válthat SIM-kártyát egy másik telefonra , feltéve, hogy a telefon fel van oldva (azaz nincs egy adott szolgáltatóhoz vagy eszközhöz kötve), és az új telefon elfogadja a SIM-kártyát. Mindössze annyit kell tennie, hogy eltávolítja a SIM-kártyát a jelenleg használt telefonból, majd helyezze be az új feloldott telefonba.

Aktiválhatom a MetroPCS telefonomat online?

Igen, az új ügyfelek legfeljebb öt sort aktiválhatnak az Online aktiváló eszközzel . A meglévő ügyfeleknek új vonalakat kell aktiválniuk a Metro by T-Mobile üzletében, vagy fel kell hívniuk az Ügyfélszolgálatot az 1-888-8metro8 számon.

Hogyan aktiválhatok egy feloldott telefont Metro PCS-sel?

Aktiváljon egy Metro eszközt
  1. Aktiválja telefonját a 228 tárcsázásával a Metro készülékén.
  2. Kövesse az utasításokat, és adja meg fiókadatait.
  3. Ki kell fizetnie az első számlát, majd aktiválni kell a telefont.

A MetroPCS GSM vagy CDMA 2020?

Igen, a Metro a T-Mobile GSM hálózatát használja . Ha a T-Mobile-tól vagy az AT&T-től érkezik, amelyek mindketten GSM-hálózatokon futnak, telefonja valószínűleg jó lesz, ha feloldja és vásárol egy Metro SIM-kártyát. Ha azonban a Verizonról vált, problémákba ütközhet, mivel mindkét szolgáltató CDMA-n fut.

Milyen hálózat a Metro PCS?

A metrót a T-Mobile – Amerika legnagyobb 5G hálózata – hajtja. És miközben az 5G növekszik, számíthat a 4G LTE hálózatunkra, amely összeköti az amerikaiak 99%-át. Lásd a teljes feltételeket.