Lesz még egy szezon a vadászoknak?

Pontszám: 5/5 ( 4 szavazat )

A Hunterst hivatalosan is megújította a második szezonra az Amazon Prime . ... „Nagyon izgatottak vagyunk, hogy David, Jordan és a Hunters újra velünk lesznek.” Abban az esetben, ha David Weilt felkérik, hogy menjen tovább a 2. évadnál, jól felkészült lesz: elmondta a BI-nak, hogy tervei vannak a show öt évére.

Lesz a Hunters 2. évada?

A Hunters 2020 augusztusában a második évaddal megújult , bár egyelőre nincs hír a forgatásról vagy az ütemezésről. A sorozat készítője, David Weil így kommentálta a sorozat megújulását: „Túlságosan hálás vagyok Jennek és az Amazon családnak a Huntersnek nyújtott rendkívüli támogatásukért.”

Harriet nővér áruló?

De mivel ez a CDC nő valójában segít a vadászoknak meghiúsítani a nagy náci összeesküvést, ez a beszélgetés semmiképpen sem bizonyíték arra, hogy Harriet, az apáca áruló . A rejtély az 1. évad fináléjának egyik utolsó jelenetében folytatódik. Harriet ismét egy telefonfülkében látjuk, ezúttal hívásra vár.

A Hunters igaz történet?

Az Amazon új sorozata, a Hunters valós események ihlette magát , de nem kell tovább nézned az első néhány percnél, hogy rájöjj, a Jordan Peele által készített mese az 1970-es évek New York-i nácivadászairól csak lazán alapul valós embereken. aki a második világháború vége óta eltelt 75 évet azzal töltötte, hogy...

Miért törölték a Huntert?

Újabb két epizódot forgattak (mivel eredetileg öt epizódot sugároztak), de soha nem mutatták be az Egyesült Államokban, mivel az NBC úgy döntött, hogy megszünteti az új sorozatot . Fred Dryer később "kreatív nehézségeket" és költségvetési korlátokat említett az ébredés váratlan befejezésének okaként.

KI A LEGJOBB VADÁSZ? (Minecraft Manhunt)

30 kapcsolódó kérdés található

Hol forgatják a Hunter Huntert?

Nézze meg a Manitobában forgatott Hunter Huntert, amelyet idén decemberben mutatnak be bizonyos mozikban és igény szerint.

Mi történik Biffel a Huntersben?

Miközben felhívja az irodáját, hogy érdeklődjön, valami, amit a tiszt mond, megmozgatja az emlékezetét, amikor rájön, hogy Harry főnök az. Odamegy a házához, és beront egy pisztollyal, lábon lőve Biffet, és információkat kér tőle a kórokozóról.

Ki volt a farkas a Vadászokban?

Wilhelm Zuchs , akit az egész sorozatban Meyer Offermanként ismertek, az Amazon Prime eredeti Hunters tévésorozatának átfogó antagonistája.

Kivel beszél Harriet a Huntersben?

Valójában egyetlen logikus sejtés van arra vonatkozóan, hogy Harriet valójában kinek dolgozik: Colin nővérnek . Nehéz összehasonlítani a hangokat a telefon torzításával, de van három nagy nyom. 1. A telefonáló nő Rebekának szólította, ezt a nevet a kolostorbeli nővéreken kívül senki más nem tudná.

A vadászatot törölték?

A Huntedet nem újították meg a második évadra .

Megújítják a Dino Hunterst a 2. évadra?

Megjelent a Dino Hunters 2. évadának premierje a Discovery Channelen (Exkluzív) A lenyűgöző debütáló kiruccanás után a Dino Hunters legénysége egy teljesen új évaddal tér vissza, a Discovery Channel pedig megerősítette, hogy a sorozat július 30-án visszatér.

Lesz-e jó előjel a 2. évadban?

Mikor és hol érdemes megnézni a jó előjeleket? 2. évad A második évad hat epizódból áll, és 2021 augusztusában Skóciában forgatják. Ezen idővonal alapján valószínű, hogy valamikor 2022-ben vagy 2023 elején láthatjuk a "Good Omens" második évadát.

Mi történt Joe-val a Huntersben?

A banda megvalósította tervét, és behatol a bankba. Mivel a túszhelyzet tökéletesen eltereli a többiek figyelmét, hogy betörjenek a páncélterembe, Jonah megérkezik, és sikerül megakadályoznia Joe-t, hogy egy szélhámos tiszt megölje .

Mi történt Jonah szüleivel a vadászokon?

Amikor Jónás megszületett, anyja, Naomi meghalt a szülés utáni vérzésben , és anélkül, hogy apáról beszélnénk, a holokauszt-túlélő safta (nagyanyja), Ruth Heidelbaum magához vette, és anyja helyett nevelte fel.

Ki a Hunters Amazon szelleme?

Hauptman, más néven Timothy Randall vagy "A szellem" egy náci orvos volt, aki állítólag nem sokkal a második világháború után halt meg. A Vadászok megtalálják a beteg és törékeny Hauptmant, és rájönnek, hogy kiterjedt plasztikai műtéten esett át.

Miért Meyer a farkas?

Az igazi Meyer Jonah nagyapja volt. A Farkas ezután Meyer Offermanként élte le életét, és soha többé nem tért vissza sebészi munkájához, mert az feladta volna a személyazonosságát. Ehelyett egy gyárban dolgozik, amikor Amerikába jön. ... Az igazi Meyer Offerman tehát rég halott volt.

Hunter halott rossz tétel?

Sokan azt állították, hogy Hunter vagy Crosshair meghal az 1. évad végén. Hunter könnyen feláldozhatta volna magát, hogy megmentse bármelyik testvérét, beleértve a Crosshairt is. Utóbbi nem lett volna az első antagonista, aki meghalt a Star Warsban, miután rájött, hogy tévedett. Mindketten túlélték azonban.

Ki ölte meg Travist a Huntersben?

Travis átlát a hazugságán, de eltereli a figyelmét, és Arthur kezébe szúrja. Travis agyonlövi, mielőtt elmenekülhetne, és éppen akkor hagyja el a gyilkosság helyszínét, amikor Jonah megérkezik, és meglátja Arthur holttestét.

Biff Simpson valódi személyen alapul?

Biff Simpsont valószínűleg az igazi náci Klaus Barbie ihlette, akit "a lyoni hentesként" ismertek – hasonlóan Biff becenevéhez: "Arlav mészárosa" -, mert személyesen kínozta meg a zsidókat és a francia ellenállási tagokat.

Vége a Hunter Hunter anime-nek?

Az anime 2014 óta szünetel , és a Netflix hatodik évadában lezárult 13. Hunter Chairman Election ív után egyetlen új epizód sem jelent meg. Mivel azonban a sorozat az 1998-ban debütált mangából készült, nyilvánvalóan még rengeteg eseményt kell adaptálni.

Mi történik a lányával a Hunter Hunterben?

Amikor megpróbálja ráerőltetni magát Anne-re, a lány egy csapdával kiüti. Csak ekkor tudja meg, hogy a lányát is meggyilkolták , valószínűleg azután, hogy Lou megerőszakolta. Abban a tiszta gyötrelem és igazságos harag pillanatában felpattan, és a család nyúzóházába vonszolja Lou-t.

Hány éves killua?

8 Killua Zoldyck ( 12 éves )

Miért hagyta el Meyer Ruthot?

Valójában Ruth inspirálta Meyert a nácik felkutatására és megölésére. Akkor miért választották el a kettőt? Ruth elmondja, hogy 1945 novemberének egyik éjszakáján Meyer felkelt és eltűnt , és egy cetlit hagyott hátra, amelyen az állt, hogy még mindig kínozzák a koncentrációs táborban eltöltött időszakuk borzalmai, és nem tudta elviselni.

Az Amazon Prime show vadászok igaz történeten alapul?

Tulajdonképpen igen . A Simon Wiesenthal Központot, egy zsidó emberi jogi szervezetet 1977-ben hozták létre (ugyanabban az évben készül a Hunters, és valószínűleg ez a fő inspiráció Pacino legénysége számára). Folytatta – sőt, most is folytatja – a náci háborús bűnösök üldözését.