A hulu befejezi a naruto shippuden szinkronizálását?

Pontszám: 4,7/5 ( 67 szavazat )

Nem világos, hogy a Hulu miért nem adja hozzá a sorozat teljes angol szinkron verzióját, mivel hivatalos megjegyzések nem érkeztek az üggyel kapcsolatban. Egy érintett felhasználó hét hónappal ezelőtt rámutatott, hogy a Hulu nem tervezi a Naruto Shippuden fennmaradó angol szinkron epizódjainak/évadainak hozzáadását .

Miért áll meg a Shippuden Dub Hulun?

Az ANN jó választ ad, de összefoglalva, eredetileg nem szívesen tettek közzé korlátozott számú szinkronizált epizódot az interneten, mert az ötlet az volt, hogy a szinkronizált epizódok nagyobb bázissal rendelkeznek, és így eladhatók DVD-n és hasonlókon .

Az egész Naruto Shippuden Hulu-n van szinkronizálva?

Az évadot csak a 140. epizódig szinkronizálják, így ezzel a második helyet foglalja el a Netflix után. Mivel a Hulu és a Netflix nem rendelkezik minden joggal Naruto Shippuden szinkronizálásához, a szinkronizálás akár 140 epizódig is nagy ugrás.

Naruto Shippudent szinkronizálják a Crunchyrollon?

A Crunchyrollnak nincs meg a Naruto szinkronizált változata . A Crunchy által szinkronizált műsorok listájáért tekintse meg a CR angol szinkronizált anime témakörét az Anime fórumban.

Boruto szinkronizált a Hulu-n?

Boruto a Hulu-n van? 2021 januárjától a Boruto 52 epizódja érhető el a Hulu-n. Vegye figyelembe, hogy ezek az epizódok angol szinkronizáltak . ... A Hulu 30 napos ingyenes próbaverziót kínál azoknak, akik érdeklődnek a sorozat megtekintéséhez az oldalon.

Miért nincs Hulu-ban minden Naruto Shippuden szinkronizált?

39 kapcsolódó kérdés található

Hány éves Naruto a Boruto-ban?

Naruto. A nindzsa háború és a Naruto Shippuden befejezésekor Naruto körülbelül 17 éves volt. Az esemény és a Boruto eseményei közötti időugrás állítólag 15 év, ami azt jelenti, hogy a sorozat alatt Naruto 33 év körüli , még elég fiatal ahhoz, hogy Hokage legyen.

Abbahagyták a Boruto szinkron készítését?

A Boruto Dub folytatódik Home Video kiadásainkon!

Borutonak van byakuganja?

Bár Boruto még nem ébresztette fel a Byakugan -ját, ez a Hyuga felének meghatározó vonása. Végül az ő részévé válik. Ez egy hatalmas képesség, amitől még erősebb nindzsa lesz.

Miért nincs Borutónak Byakugan?

10 Miért nincs Borutóban Byakugan? Masashi Kishimoto szerint egyszerűen elfelejtette odaadni Borutónak a byakugant. ... Még mindig van esély arra, hogy Boruto birtokolja a byakugant, de ez még nem nyilvánult meg. Valószínűbb azonban, hogy a jougan az egyetlen kekkei genkai.

Boruto gonosz lett?

Gyors válasz. Boruto nem lesz gonosz magától . Ha olyan forgatókönyv merül fel, hogy megteszi, az a ráerősített karmapecsét miatt lesz. Ennek ellenére nem szabad kizárni annak lehetőségét, hogy gazember nindzsává váljon.

A Boruto szinkronizált az Animelabon?

A Boruto: Naruto Next Generations című tévéanime 53-79. epizódjai most streamelhetők az AnimeLab igény szerinti videoszolgáltatáson a Premium előfizetők számára. Mind a 79 szinkronizált epizódot és mind a 156 szinkronizált epizódot ITT érheti el.

Lesz Boruto Shippuden?

A Boruto: Naruto Next Generations anime nem kapja meg a Boruto Shippudent, mivel a „Shippuden ”, azaz erős szél, csak a Naruto-ra vonatkozik. ... A Naruto franchise második része a „Shippûden”-ben fenomenálisan bemutatott sötét elemek, kiforrott tartalom és hirtelen cselekményfordulatok miatt népszerű.

Le tudja győzni Boruto Narutót?

Végül Naruto, Sasuke és Boruto legyőzte Momoshikinek sikerült megmentenie az életét azáltal, hogy beágyazott egy karmát Borutóba. ... Annak ellenére, hogy Boruto teste nincs teljesen Otsutsukifikálva, Momoshiki Otsutsuki Kurama segítsége nélkül sokkal erősebb marad Narutónál.

Ki Naruto testvére?

Itachi Uchiha (japánul: うちは イタチ, Hepburn: Uchiha Itachi) egy kitalált karakter a Masashi Kishimoto által létrehozott Naruto manga- és animesorozatban.

Ki az a 8. Hokage?

Ez nyitva hagyja a Hokage pozíció jövőjét, de ki lehet a következő a sorban? A Nyolcadik Hokage legvalószínűbb lehetősége Konohamaru Sarutobi lenne. Borutóhoz hasonlóan Konohamaru is egy nindzsa, akinek ereiben Hokage vér folyik, nagyapjának, a Harmadiknak köszönhetően.

Natsumi Uzumaki meghalt?

Szerencsétlen ütési balesetben halt meg, mielőtt alkoholt vásárolt volna.

Naruto Shippuden szinkronizált a Crunchyroll 2021-en?

A Crunchyroll egyetlen Naruto sorozathoz sem rendelkezik szinkronnal (kivéve néhány filmet).

Naruto Shippudent szinkronizálják a funimation us-on?

Minden epizód elérhető angol felirattal és szinkronnal is . A Funimation 2019 májusában jelentette be a Manga Entertainment Limited felvásárlását, amely az anime forgalmazója, köztük a Naruto Egyesült Királyságban és Írországban. ... A Naruto Shippūden anime folytatásos sorozat 2007-ben mutatkozott be és 2017-ben ért véget.

Hol nézhetem meg a Naruto Shippudent Roku-n szinkronizálva?

A szinkron egyetlen szabad helye Viz weboldala . Nincs Roku-csatornájuk, de az Androidon a Web Video Cast segítségével elküldheti a videót Roku-jára.

Hol lehet megnézni a Naruto Shippudent ingyen?

A Crunchyrollban a Naruto, a Naruto Shippuden és a Boruto: Naruto Next Generations minden epizódja megtalálható japánul, angol felirattal, és minden epizódot ingyenesen megnézhetsz. Ha szeretnéd megnézni a műsort szinkronnal, akkor a Hulu használatát javaslom. Mind a 11 filmet ingyenesen közvetíthetik.

Leszedték Naruto Shippudent a Netflixről?

A Netflix két fő animesorozatát a tervek szerint 2018 szeptemberében eltávolítják a szolgáltatásból. Jelenleg a tervek szerint a Bleach és a Naruto szeptember 1-jén kikerül a streaming szolgáltatásokból.

Lekerül a Naruto a Netflixről?

Az „InuYasha” és „Naruto” filmgyűjtemények 2021 szeptemberében elhagyják a Netflixet. A Netflix hamarosan elveszíti a klasszikus anime tartalmak gyűjteményét számos Naruto és InuYasha film formájában.