Az efi live törli a dpf-et?

Pontszám: 4,4/5 ( 73 szavazat )

Igen, az EFILive képes a DPF törlés beállítására .

Az EFI Live támogatja a DPF törlést?

Dízel részecskeszűrő (DPF) – Az EFI Live AutoCal egy DPF törlésre képes tuner . ... Dízel kipufogófolyadék (DEF) - A raktáron lévő 2013+ teherautókhoz DEF szükséges. Erre már nem lesz szükség az EFI Live telepítésekor.

Melyik tuner törli a DPF-et?

A H&S Performance Mini Maxx az egyik legjobb (és legolcsóbb) törlés tuner azok számára, akik a DPF és az EGR törlését és alacsony költségű hangolását szeretnék. Ez a tuner a következő járművekhez való dallamokkal érkezik: Dodge Ram Cummins Diesel 6.7 2007-2012. Ford Super Duty Powerstroke Diesel 6.4 2008-2010.

Az EFI Live törli az EGR-t?

A törléstől függően (és sok ilyet láttam) lehet, hogy kapsz kódokat, ha eltávolítod az egr-t, def-et vagy más dolgokat. Ezek megváltoztathatók az EFI Live-ban, de meg kell győződnie arról, hogy a dallamból eltávolította őket. Ellenkező esetben továbbra is kódot dobhat. Az EGR-t törölheti .

Mit tesz az EFI Live a Duramax számára?

A '01-'16 Duramax-hajtású GM-ekhez és a '06-'16 Cummins-malmokhoz elérhető EFI Live lehetővé teszi a végfelhasználók számára, hogy elektronikusan behatoljanak a gyári ECU-ba és TCM-be, hogy hozzáférjenek és módosítsák az adatokat . Nincs más tuningplatform, amely lehetővé teszi ennyi különféle paraméter megtekintését és módosítását.

Mi van a DPF szűrő belsejében? (Dízel részecskeszűrő)

45 kapcsolódó kérdés található

Hogyan állapítható meg, hogy az EFI Live működik-e?

DSP5 hibaelhárítás
  1. Annak ellenőrzéséhez, hogy a DSP5 kapcsolója működik, fordítsa a kulcsot futási helyzetbe (a teherautó járhat).
  2. Csatlakoztassa a SPADE-t teherautójához az OBD-kábellel.
  3. Válassza a Scan Tool lehetőséget, és nyomja meg az OK gombot.
  4. Válassza ki a PID-t, és nyomja meg az OK gombot.

Az EFI Live rossz a Duramax számára?

Az EFI Live nem okoz fejtömítési problémát .

Szükségem van tunerre, ha törlöm az EGR-t?

Re: egr törlés tuner nélkül Tuning szükséges . Régebben a régebbi teherautókon ki lehetett húzni az egr-t, nem biztos, hogy az újabbakon már ezt sem. Kódja lenne, és így motorellenőrző lámpa is, ha az újabb teherautókon még ki tudná húzni. A legjobb, ha van tuner.

Illegális a DPF törlése?

Mit kell tudni, ha DPF törlés érte? Nos, a Tiszta levegőről szóló törvény 203. szakasza szerint illegális egy teherautó részecskeszűrő rendszerének meghamisítása, eltávolítása vagy törlésében való részvétel .

Mi történik, ha tuner nélkül törli a DPF-et?

Ha bekapcsolva hagyja a DPF-et, és megpróbálja leállítani a regént, a dpf eltömődik, és megöli a motort . Ha le akarja állítani a regens-t, TÖRÖLNI KELL A DPF-et, különben fel kell rontani a motort. Szüksége lesz egy tunerre/programozóra is, hogy ezt a motor károsodása nélkül végezze. NINCS MÁS VÁLASZTÁS az Ön számára.

Érdemes leszedni a DPF-et?

Bár nem illegális az autó részecskeszűrőjének eltávolítása , illegális anélkül vezetni, ha fel kell szerelni. ... A szűrő eltávolítása nem befolyásolja az autó teljesítményét, sőt egyes autósok azt állítják, hogy anélkül is jobb üzemanyag-fogyasztást és motorteljesítményt érnek el.

Mi az a V3 autocal?

EFILive, Autocal, V3 Az EFILive V3 Autocal egy leolvasó eszköz GM és Cummins járművekhez . Támogatja a modulvillogást is. ... Csatlakoztatott jármű 30 másodperc és 7 perc között (járműfüggő). Tárolja a dallamokat és a naplófájlokat a micro SD-kártyán.

Megbírságoltak már valakit DPF törlés miatt?

Oké, akkor a 22 000 dolláros kérdés: törvényes-e, és kaphat-e bírságot a DPF törléséért? A rövid válasz az, hogy igen, kaphat pénzbírságot, és nem, ez nem törvényes .

A törölt dízel átengedheti a károsanyag-kibocsátást?

Nagyon valószínű, hogy a DPF-mentes dízel most megbukik a károsanyag-kibocsátási teszten, függetlenül attól, hogy melyik országban vagy államban tartózkodik. Éppen ezért nem javasoljuk, hogy ne törölje a DPF-et a dízeljárműből .

Meg lehet csinálni a DPF törlést EGR törlés nélkül?

Sok esetben az EGR-ek eltávolítása általában kevésbé időigényes, mint a részecskeszűrők, amelyek teljes eltávolítását igénylik a járműből. Egyes egyedi dízelhangszerek akár fizikai eltávolítás nélkül is letilthatják az EGR-t. ... Ha az EGR-t törölte vagy letiltotta, a DPF törlésének a következő helyen kell lennie a teendők listáján.

El lehet távolítani a DPF-et remap nélkül?

Lehet, hogy rövid távon rendben leszel, de hosszabb távon ki tudja. Egy tisztességes újratervező cég képes lesz feltérképezni az EGR-t és a DPF-et az Ön helyett permanciatérkép nélkül. De valószínűleg nem lesz többletköltség a teljesítménytérkép egyidejű elkészítése.

Az EGR törlése fekete füstöt okoz?

Az EGR -rendszer eltávolítása széles körben elismert egyszerű és hatékony módszer a turbódízel motorok hatékonyságának javítására. Az EGR visszaengedi a forró, használt gázokat a motorba, és túlzott fekete füstöt és teljesítményhiányt okozhat .

Törölhetem a Cummins-emet tuner nélkül?

Jól kell elvinned a boltba törölve . A 2012-eseknél általában nem okoz gondot, ha tuning nélkül törölt futás módba megy.

Megéri az EFI live?

Nem ér annyit, hogy az EFI Live-val kijavítsák a sebességet . és ha elégedett a teherautó jelenlegi állapotával, ne szerezze be az EFI Live szolgáltatást. De ha látja magát, hogy valóban szeretne egy dallamot vagy dallamokat szerezni (talán nem most, de a vonal végén), akkor megéri. Legyen egyszerű, és szerezzen be egy optimalizált stock dallamot, vontató dallamot és gazdaságos dallamot.

Mennyi lóerőt ad az EFI Live a Duramaxhoz?

A HP-szint a teherautó alkatrészeitől függ. Több mint 1500 LE -t sikerült elérni az EFI Live használatával egy Duramaxon, de a 300 LE lehet a maximális LE, ha az alkatrészek nem fogynak.

Mi az EFI Live 5 szakasza?

Azt hiszem, ezek a teljesítményszintek kb.... Goer
  • Módosított készlet.
  • Vonó 50.
  • 100. utca.
  • futam 150.
  • Max Effort 200+ Beépített transz- és emelőszivattyú szükséges.

Mi az a DSP5 tuning?

A DSP2 egy testreszabott ECM operációs rendszer, amelyet az EFILive fejlesztett ki az LB7 és LLY Duramax dízelekhez. ... 2008 közepén az EFILive frissítette a DSP5 funkciót, lehetővé téve a felhasználó számára, hogy válasszon a vezetékes kapcsoló vagy a V2 hardver között, amely soros adatkapcsolási üzeneteket küld az ECM-nek, hogy kiválassza a teherautó működését.

Hogyan működik a CSP5 kapcsoló?

Ha hozzáadja a CSP5 kapcsolót az EFI Live tuningolt Cummins-hez, akkor menet közben válthat dallamokat . ... A dallamot be kell állítani a kapcsolóhoz. Ez a kapcsoló az OBDII porthoz csatlakozik, és további eszközök, például erősítő teljesítménylépcsők csatlakoztatásához biztosít átjárást.

Tilos DPF nélküli autót eladni?

Az autó nem csupán nem szabványos, hanem illegális is , és 2014 februárja óta ezt tesztelik az MTA-ban. ... Ha eltávolított részecskeszűrővel ad el egy autót, később sikeresen beperelheti a vevő, akár magánszemély, akár garázs.