Eddie thawne visszatér a 7. évadra?

Pontszám: 4,6/5 ( 20 szavazat )

Eddie vissza fog térni, hogy bosszút álljon Barryn és Iris-en, mert Iris valahogy... ... továbbment, és Barry lényegében Irisszel elszökött a naplementébe. Emellett a 3x16. részben Eddie ugyanazt mondja, mint Eobard Thawne. – Valaha volt a hős, mi, Barry? (és ekkor van Eddie a Speed ​​Force-ban).

Eobard Thawne visszatér a 7. évadhoz?

Ebből a célból a Reverse-Flash visszatérése a The Flash 7. évadának fináléjában visszahozza Eobardot Wells szerepében, ami minden bizonnyal az 1. évad visszahívásának tűnik, tekintve, hogy Barry a gazembernek ezt a verzióját ismerte meg a legjobban az összes többi iteráció közül.

Hogy van Thawne a 7. évadban?

A The Flash 7. évadának fináléjában a Godspeeddel (Karan Oberoi) vívott utolsó csata megdöbbentő fordulatot hozott, amikor kiderült, hogy Barry titkos fegyvere Godspeed ellen a Reverse-Flash volt. Nyilvánvalóan a Speed ​​Force (Michelle Harrison) – a Team Flash kérésére – a negatív sebességű erőt használta fel Thawne feltámasztására.

Thawne visszatér a 8. évadba?

Tom Cavanagh és Neal McDonough ellenségként tér vissza , mint Eobard Thawne/Reverse Flash és Damien Darhk.

Eobard Thawne visszatér?

És bár a Team Flash végül sikeresen legyőzte a Godspeed-et és helyreállította a békét Central Cityben, a végső csatát azzal a megdöbbentő felfedéssel hozta, hogy Barry legnagyobb ellensége hivatalosan is visszatért : Eobard Thawne, a Reverse-Flash.

Savitar azt mondta nekünk, hogy Eddie túlélte? - A 3. évad 21. epizódja jelenet magyarázata - The Flash Theory

37 kapcsolódó kérdés található

Eobard Thawne Eddie Thawne apja?

A másik nagy felfedezés az, hogy a Reverse-Flash valójában Eobard Thawne, Eddie pedig az ő távoli őse . A műsor soha nem ad pontos családfát az egymáshoz való viszonyuk kidolgozásához, de úgy tűnik, Eobard lényegében Eddie ükunokája.

Él még Eobard Thawne a 6. évadban?

Miután lassan visszanyeri kapcsolatát a Negatív Sebesség Erővel, a Team Flash megépít egy eszközt, hogy „ördögűzze” őt. Minden erőfeszítése ellenére Thawne-t még egyszer legyőzik, és kiutasítják Nash testéből. Mint energialény azonban nem ölik meg; csak birtokolható test nélkül maradt .

Ki a villanó 8. évad gonosztevője?

Amikor a The Flash visszatér a 8. évadhoz, Barrynek és a Team Flash többi tagjának sok minden lesz a tányérján. A szezon nem csak egy idegen invázióval indul, de egy hatalmas, új gonosztevő is ott lesz a mészárlásban Central Cityben.

Barry gyorsabb, mint a fordított vaku?

Annak ellenére, hogy Nora és Bart a gyorshajtók következő generációját képviselik, Barry még mindig sokkal gyorsabb mindkettőjüknél , és ez néhány kulcsfontosságú tényezőre vezethető vissza. ... Barrynek a Zoom, a Reverse-Flash és a Savitar legjobbja volt – mindazok, akiknek hihetetlen sebességük volt. Eobard Thawne, más néven Reverse-Flash, még Barryt is képezte.

Lesz-e The Flash in Godspeed 8. évada?

A Flash 7. évad fináléjában egy meglepő gazember tért vissza. Segített Barrynek legyőzni Godspeedet, de érkezése azt sugallja, hogy a 8. évad lesz az utolsó .

A Flash 7. évada az utolsó évad?

Mivel a jelenlegi sorozat még nem zárult le , nehéz megjósolni, mi fog történni a nyolcadik sorozatban. Egy biztos, Barry Allen folytatja a bűnözés és a szuperhős sebesség elleni küzdelmét. A Flash 8. évadának premierje november 16-án, kedden a CW-n este 8 órakor ET.

Iris terhes a 7. évadban?

De még mindig néhány epizódra vagyunk az évadzárótól, és még nem tudni, hogy Iris teherbe esik -e a 7. évadban. ... 2019 elején a színésznő képeket osztott meg magáról a közösségi médiában baby bump, de magában a feliratban tisztázta, hogy a való életben nem volt terhes.

Mi történt Eobard Thawne-nal?

Hosszas küzdelem után a Reverse-Flash legyőzésére vonatkozó tervük az évadzáróban összeomlott, és utódját, Eddie Thawne-t (Rick Cosnett) kénytelen volt saját kezébe venni. Eddie megölte magát, hogy Eobard soha ne szülessen meg. Ennek eredményeként Eobardot törölték a létezésből.

A Godspeed gyorsabb, mint a vaku?

A képregényekben Godspeedről azt mondták, hogy a valaha élt leggyorsabb gyorshajtó . A Godspeed gyorsabb volt, mint a Savitar, a Zoom, a Flash vagy a Black Flash vagy bármely más speedster. Csak azt mondták, hogy a Godspeed a leggyorsabb SPEEDSTER.

A fordított vaku megöli a Godspeed-et?

Amint azt a ComicBook.com feltárta, a Godspeed néven ismert fehér-arany gyorshajtót a hírhedt Eobard Thawne (ismertebb nevén a Reverse-Flash) ölte meg a „The Flash Age” történetének befejezése felé.

Ki a gyorsabb, Sonic vagy Flash?

A Sonic the Hedgehog maximális futási sebessége 3840 mérföld/óra a Sonic Adventures DX-ben. A 2014-es Flash TV-show szerint a Trajectory című epizódban Barry Allen végsebessége 2532 mérföld per óra vagy 3,3 Mach. A Sonic gyorsabb... egyelőre.

Ki a gyorsabb Eobard vagy Barry?

5 Eobard Thawne Nem csak emberfeletti gyorsasággal rendelkezik, de egy zseni, aki képes folyamatosan növelni a sebességét speciális technikákkal és eszközökkel. Képes volt tartani a lépést Barryvel a Crisis on Earth-X-ben, és szinte a sebességéhez lépett, még akkor is, ha Barry egyre gyorsabb lett, ahogy tapasztalatokat szerzett.

Diggle a zöld lámpás?

Az Arrow 2020 januári fináléja után a nézők attól tartottak, hogy látták az utolsó John Diggle-t. De a Batwoman és a The Flash legutóbbi epizódjai azt bizonyítják, hogy a Zöld Nyíl története még korántsem ért véget.

Ki az a Red Death Batman?

A Vörös Halál a Batman gonosz változata a DC Comics univerzumból. Tagja a Sötét Lovagoknak, a Sötét Multiverzum ébereinek csoportjának, akiknek az a célja, hogy segítsenek Barbatos istenségnek abban, hogy a központi DC Multiverzumot a sötétségbe taszítsa.

Hogyan szerezte meg Eobard Thawne sebességét?

Eobard Thawne a 25. században talált egy időkapszulát, amelyben a Flash (Barry Allen) jelmeze volt, és egy Tachyon eszközzel felerősítette a ruha sebességi energiáját , gyorshajtó képességeket adva magának. ... Amikor Iris West (Barry felesége) elutasította romantikus törekvéseit, Thawne megölte Irist.

Ki az a sárga villanás, aki megölte Barry anyját?

Nora Allen (született: Thompson; 1959 – 2000. március 18.) Barry Allen édesanyja, a néhai Henry Allen felesége, és Joe West jó barátja. Eobard Thawne/Reverse-Flash halálosan leszúrta, és meggyilkolását Henryre kényszerítették, akit később börtönbe küldtek.

Eddie Thawne gonosz?

Eobard Thawne, ha nem olvastad a képregényeket, a Flash ősellensége (a Professor Zoom és a Reverse-Flash álneveket is használja). Eddie nem az az ártatlan jófiú, akinek kijátszik, hanem egy szupergonosz.

Eddie és Iris összeházasodnak?

Eddie látszólag eseménytelen életet élt, és továbbra is nyomozóként dolgozott a bűnüldözésnél. Eddie 2015 és 2024 között szakított Iris Westtel, miután hozzáment Barry Allenhez .

Ki Barry Allen ikertestvére?

Malcolm Thawne Barry Allen elveszett ikertestvére. Ő egy Kobaltkék, egyike a Kék Lángot kezelő Flash gonosz megfelelőjének.