Donovan Mitchell elhagyja Utah-t?

Pontszám: 4,2/5 ( 1 szavazat )

A Utah Jazz franchise játékosa megérdemli és szüksége is van egy hosszú szünetre. ... Szerencsére – legalábbis a Utah Jazz esetében – Eric Walden, a The Salt Lake Tribune munkatársa hétfőn megerősítette, hogy a New York-i bennszülött ehelyett otthon marad, hogy biztosítsa, hogy a bokája teljesen meggyógyuljon további kudarcok nélkül. Nehéz döntés Mitchelltől, az biztos...

Donovan Mitchell meddig marad a Jazznél?

Donovan Mitchell szerződésének státusza 2020 novemberében öt évre, 163 millió dolláros meghosszabbítást írt elő. Az említett megállapodás csak a 2021–2022-es szezonban lép életbe, és játékosopciót is tartalmaz a 2025–26-os szezonra.

Donovan Mitchell lemondott?

Jelentés: Donovan Mitchell kihagyja az olimpiát, hogy felépüljön bokasérüléséből . SALT LAKE CITY, Utah – Donovan Mitchell, a Utah Jazz gárdája a hírek szerint lemondott a közelgő tokiói olimpiáról, hogy felépüljön bokasérüléséből. ... Adrian Wojnarowski, az ESPN munkatársa számolt be arról, hogy Mitchell kimaradt az olimpiáról.

Donovan Mitchell szabadügynök?

Donovan Mitchell egyhamar nem lép be az NBA szabad ügynökségébe . A 24 éves sztár, Donovan Mitchell az elmúlt holtszezonban aláírt egy ötéves újonc-maximum-hosszabbítást, amelynek értéke 195 millió dollár lehet. ... Mitchell, aki még mindig az újonc szerződését köti, ebben a szezonban mindössze 5 millió dollárt fog keresni, a hosszabbítása pedig jövőre indul.

Donovan Mitchell bekerült az olimpiai csapatba?

2021. március 11-én bekerült a 2021-es amerikai válogatott és az olimpiai férfi kosárlabda- válogatott döntőjébe. 2020. február 10-én a 2020-as amerikai olimpiai férfi kosárlabda-válogatott döntőse.

Miért Aggódik a Jazz Donovan Mitchell távozása miatt? [NBA hírek]

30 kapcsolódó kérdés található

Hány év van még hátra Donovan Mitchell szerződéséből?

Mitchell szerződését 5 évre és 163 millió dollárra garantálják, ami a Jazz fizetési sapkájának 25%-a. Ha egy All-NBA-csapatba kerül, a szerződés 195,6 millió dollárra ugorna, ami a Jazz fizetési felső határának 30%-a.

Miért hord Donovan 45-öt?

45 éves volt, amikor 1996-ban, első visszavonulása után először visszatért a bajnokságba . Apja tragikus halála után a hatszoros bajnok új fejezetet szeretett volna nyitni a karrierjében. Miután azonban mindössze 22 meccset játszott ezzel a számmal, MJ úgy döntött, hogy visszakapcsolja, mert a 45 nem egészen olyan, mint a 23.

Hány éves Luka?

Doncic az első játékos a liga történetében, aki jogosult a Supermax újonc-hosszabbítására. A második és a harmadik szezonban a First Team All-NBA névsorába való két felvételének köszönhetően kvalifikálta magát. Doncic 22 éves .

LeBron milliárdos 2020-ban?

James több mint 1 milliárd dollárt keresett 18 éves pályafutása során, közel 400 millió dollár fizetéssel és több mint 600 millió dolláros pályán kívüli bevétellel, de ettől még nem lesz milliárdos . Az adók, a kiadások és a befektetések megtérülése után a Forbes 850 millió dollárra becsüli James nettó vagyonát.

LeBron milliárdos?

LeBron James hivatalosan is milliárdos . A Sportico szerint a Los Angeles Lakers sztárja, LeBron James több mint egymilliárd dollárt keresett a pályán és a pályán kívüli próbálkozásai között.

Miért nincs Donovan Mitchell az USA csapatában?

A Utah gárdája, Donovan Mitchell szintén visszautasította a meghívást, hogy csatlakozzon az USA csapatához az olimpián – nyilatkozta Wojnarowski forrás. Ehelyett Mitchell arra használja az időt, hogy felépüljön és rehabilitáljon jobb boka sérüléséből .

Játszik Sion az olimpián?

A New Orleans Pelicans játékosait, Zion Williamsont és Brandon Ingramot nem választották ki az Egyesült Államok képviseletére a közelgő tokiói olimpián . ... Az Egyesült Államok a tervek szerint akár öt meccset is játszik Las Vegasban, mielőtt július 19-én Tokióba indulna.

Melyik csapat lesz Donovan Mitchell 2021-ben?

(Rick Egan | The Salt Lake Tribune) A Utah Jazz gárdája, Donovan Mitchell (45) lassan talpra áll, miután szabálytalanságot követett el az LA Clippers gárdája, Paul George (13) csütörtökön a nyugati konferencia elődöntőjének 2. meccsén a Vivint Arenában. , 2021. június 10.

Kinek a legmagasabb az NBA fizetése?

Kik lesznek a legjobban fizetett játékosok az NBA-ben a következő szezonban? A Golden State Warriors játékosa, Steph Curry , aki 2021-22-ben csaknem 46 millió dollár fizetést fog keresni, jelenleg az NBA legjobban fizetett játékosa.

Ki a legjobban fizetett Utah Jazz játékos?

A Utah Jazz a liga történetének harmadik legnagyobb szerződését adta Rudy Gobertnek , és minden idők legjobban fizetett centerévé tette, amikor megállapodtak egy ötéves, 205 millió dolláros szerződéshosszabbításról vasárnap. A Gobert üzletének leírására használt szuperlatívuszok azonban nem tartanak sokáig.