A Doktor furcsa 2 besorolása r lesz?

Pontszám: 4,3/5 ( 16 szavazat )

Az MCU végül is egy családközpontú sorozat (talán a Deadpool 3 érkezéséig?), szóval ne számíts arra, hogy a Doctor Strange 2 R minősítést kap, vagy ilyesmi. ... A Doctor Strange in the Multiverse of Madness című filmet 2022. március 25-én mutatják be a mozikban.

Milyen korosztályú lesz a Dr Strange 2?

A forgalmazó kategóriakérelem nélkül nyújtotta be a Doctor Strange-et a BBFC-hez. Az Amerikai Mozgóképszövetség (MPAA) már túljutott a PG-13 filmen (ez a besorolás azt jelenti, hogy bármilyen életkorúak megnézhetik, de a szülőket figyelmeztetik, hogy 13 éven aluliak számára nem alkalmas).

Mi lesz a Doctor Strange 2 címe?

Feige és Derrickson hivatalosan is bejelentette a folytatást a San Diego-i Comic-Conon 2019 júliusában, felfedve a címet, hogy Doctor Strange az őrület multiverzumában, és megerősítve a megjelenési dátumot 2021. május 7-én.

Az őrület multiverzuma egy horror?

A gyártás véget ért a Multiverse of Madness, amely gyakorlatilag Raimi első horrorfilmje lesz több mint 10 év után, és az első Marvel szuperhősfilm közel 15 év után.

Tobey Maguire szerepel a Doctor Strange 2-ben?

Tobey Maguire szerepe a Doctor Strange-ben az őrület multiverzumában. ... Tobey Maguire természetesen szerepet fog játszani a harmadik Pókember-filmben, mielőtt feltűnik a Doktor Strange 2-ben.

Doctor Strange Az őrület multiverzuma elutasított cselekmény magyarázata!

15 kapcsolódó kérdés található

Miért törölték a Spiderman 4-et?

A Spider-Man 4-et törölték , mert Sam Raimi nem volt elégedett a projekt felépítésével . A felvételen elmagyarázta, hogy nem tud teljesen megfelelni egy olyan forgatókönyvnek, amellyel elégedett volt, így ő és a Sony egyetértettek abban, hogy a legjobb, ha elhagyják a filmet.

Tobey az MCU-ban lesz?

Válassza ki az utat, amikor elmondja az Esquire-nek, hogy Andrew Garfield és Tobey Maguire egykori póköltöny-töltők nem fognak szerepelni az MCU harmadik Pókember-filmjében. " Nem, nem, nem fognak szerepelni ebben a filmben " - mondja a magazinnak.

A következő Dr Strange egy horrorfilm?

Amíg még mindig kötődött rendezőként, Scott Derrickson felfedte, hogy a folytatás „Doktor Strange világának gótikáját [és] a horrorját” fogja játszani, és a New York-i Filmakadémián a Marveltől, Kevin Feige kifejtette, hogy bár a film nyert. ne légy szigorúan horror, ez egy nagy MCU-film lesz, ijesztő ...

Ki a gonosz az őrület Doctor Strange multiverzumában?

Azt is sugallja, hogy Scarlet Witch valójában Doctor Strange gonosztevője az őrület multiverzumában, Xavier kénytelen közbelépni és megállítani. Aztán ahol X professzor megy, más mutánsok biztosan követik.

Scarlet Witch a gonosz a Doctor Strange 2-ben?

Grace Randolph, az Entertainment újságírója szerint a források megerősítették neki, hogy Wanda Maximoff lesz a gonosz a közelgő Doctor Strange folytatásban. A közösségi médiában közzétett bejegyzésében megosztotta ezt a hírt, és kijelentette, hogy Scarlett Witch felveszi a „MINDENKINEK” szerepét.

A Scarlet Witch jó vagy rossz?

A Skarlát Boszorkány és ikertestvére, Quicksilver a Gonosz Mutáns Testvériség tagjaként debütált az X-Men #4-ben (1964. március). Vonakodó gazemberekként ábrázolták őket, akik csak az üldöztetéstől akartak biztonságot, és nem érdekelték őket Magneto csoportvezető tervei a globális uralomra.

Hol forgatták a Dr Strange 2-t?

A Doctor Strange 2 fő fotózása 2020 novemberében kezdődött Londonban . A forgatást 2020 májusában kezdték volna, de a COVID-19 világjárvány miatt elhalasztották. A gyártást 2021 januárjában felfüggesztették az Egyesült Királyságban tapasztalható koronavírusos esetek megugrása miatt.

Milyen korhatár-besorolású a Fekete Özvegy?

A Black Widow besorolása PG-13 , ami azt jelenti, hogy bizonyos anyagok nem alkalmasak 13 éven aluli gyermekek számára. Tartalmazhat például erőszakot, meztelenséget, érzékiséget és/vagy rövid nyelvezetet. Itt a film nem tartalmaz szexuális tartalmat, például meztelenséget, de tartalmaz nyelvet, erőszakot és tematikus elemeket.

Feltűnik Loki a Dr Strange 2-ben?

Loki már megnyitotta a multiverzumot, és a Doctor Strange folytatása tovább kutatja. De egy új felfedezés azt jelzi, hogy ez a God of Mischief változat megjelenik a Multiverse of Madnessben .

Loki a Doctor Strange-ben az őrület multiverzumában?

Mielőtt látnánk visszatérni a Loki 2. évadjában. Loki szerepelni fog a következő Doctor Strange filmben. Tom Hiddleston God of Mischief című filmje állítólag része lesz a Doctor Strange -nek az őrület multiverzumában – amelyet a tervek szerint 2022 márciusában mutatnak be a mozik –, bár egyelőre nem világos, hogy milyen minőségben. Spoilerek a Loki előtt.

Lesznek Bosszúállók 5?

2019 júliusának végén a Marvel bejelentette a 4. fázisú címek nagy részét. Nem volt Bosszúállók 5 a listán . A Marvel folyamatosan filmeket és tévéműsorokat adott a 4. fázis névsorához, de még nem láttunk Bosszúállók címet.

Ki az a rosszfiú, aki nincs otthon?

Az ismert No Way Home gazemberek Doc Ock (Alfred Molina) az egyetlen gonosz színész, aki feltűnik az első No Way Home előzetesben. Még a Sam Raimi-filmek párbeszédéhez hasonló sor is van benne. Sokan azt hiszik, hogy Ock doki Peter Parker Tobey Maguire-féle verziójával beszél, nem Tom Hollandéval.

Dr. Strange Mephisto?

Figyelemre méltó, hogy ősellensége Johnny Blaze-nek, a Szellemlovas legnépszerűbb megtestesülésének, de konfliktusba keveredett vagy más szuperhősökkel is kapcsolatba került, például Doctor Strange-el és Pókemberrel a Marvel-univerzumban. ...

Miért olyan erős Dr. Strange?

A képregényekben Doctor Strange közvetlenül olyan kozmikus lényektől és istenektől származik, mint Dormammu, az Időkő, Cyttorack és még sok más. Mivel a Legfelsőbb Varázsló, olyan képességekhez férhet hozzá, amelyeket a bolygón egyetlen másik lény sem birtokolhat vagy elsajátíthat.

A Dr Strange 2 a Disney Plus-on van?

Hawkeye, She-Hulk, Ms. Marvel és Moon Knight elérhető lesz az új Disney Plus streaming szolgáltatásban. November 7-én a Marvel vezérigazgatója, Kevin Feige azt mondta a Bloomberg News-nak, hogy a Doctor Strange-nek az őrület multiverzumában Disney Plus-előfizetésre lesz szükség, mivel a vadonatúj streaming sorozatok eseményei is szerepelni fognak benne.

Mi volt a baj a Pókember 3-mal?

2 ünnepelt és sikeres film után Sam Raimi Pókember-trilógiája a Pókember 3-mal leállt. Mi rontott el a sorozatban? Rossz casting, túl sok gazember, Ben bácsi halálának újraírása és túl sok sajt.

A Venom 2-ben lesz Pókember?

Andy Serkis rendező kétszer is megerősítette, hogy Venom egy nap találkozik Pókemberrel a képernyőn . A multiverzum tágul, de talán a Venom mindvégig jelen volt a Marvel Filmes Univerzumban. ... Jelenleg jók a kilátások egy nagy képernyős összecsapásra a két Marvel karakter között.