A bbl súlyosbítja a cellulitot?

Pontszám: 5/5 ( 18 szavazat )

Egyes BBL-betegeknél a hozzáadott zsír simább, feszesebb, tónusosabb megjelenést eredményez, és láthatóan csökkenti a cellulitisz és a gödröcskék mennyiségét. Továbbá, ahogy a fenék kitöltődik, a combokon a cellulit is simábbnak tűnhet.

Miért ne kaphatna BBL-t?

A zsír befecskendezése a fenékbe könnyen súlyos problémákhoz vezethet, ha rosszul végzik el. Ezek közé tartozik a zsírembólia , amikor a zsír bejut a véráramba, és elzárja a véredényt. A tüdőben például megakadályozza az oxigén bejutását a véráramba, míg az agyban agyvérzést okozhat – mindkettő halálos lehet.

Milyen negatív hatásai vannak a BBL-nek?

A brazil fenékemelés mellékhatásai
  • fertőzés.
  • hegesedés.
  • fájdalom.
  • bőr alatti csomók a leszívott vagy befecskendezett területeken.
  • bőrvesztés a kezelt területeken mély fertőzés miatt.
  • zsírembólia a szívben vagy a tüdőben, ami halálos is lehet.

Segít-e a fenékemelés a cellulitisz ellen?

Az egyértelműség kedvéért a fenékemelés nem szabadít meg a narancsbőrtől , inkább feszesíti a területet, és fiatalosabb formára kontúrozza. A striák csak azon a területen távolíthatók el, ahol a bőrt eltávolítják.

Miért vannak gödröcskék a fenekemen a BBL után?

A cellulitisz gödröcskéit a kötőszövet gonosz kis sávjai alkotják, amelyek lehúzzák a bőrt a mélyebb szövetekbe . Ezután a zsír felhalmozódik e sávok körül, és minden oldalról felnyomja a bőrt. Ez hozza létre a „túrós” megjelenést.

Hogyan befolyásolja a BBL a cellulit-horpadás-lapos foltokat Dr.Earle

19 kapcsolódó kérdés található

Normális a cellulit a BBL után?

Egyes BBL-betegeknél a hozzáadott zsír simább, feszesebb, tónusosabb megjelenést eredményez, és láthatóan csökkenti a cellulitisz és a gödröcskék mennyiségét. Továbbá, ahogy a fenék kitöltődik, a combokon a cellulit is simábbnak tűnhet.

Az ülés tönkreteszi a BBL-t?

Lényegében azzal, hogy nem ül , biztosítja a beavatkozás sikerét, és hosszú távon is megőrzi a jó eredményeket. A fenéken való ülés befolyásolja a vérkeringést a felgyülemlett nyomás miatt, amely elpusztíthatja a területre átvitt zsírt.

Elmúlnak a BBL-hegek?

Szerencsére a BBL-műtét zsírleszívása során alkalmazott bemetszések rendkívül kicsik. Bár lesz egy heg – az általában csak néhány milliméter hosszú, és meglehetősen jól elhalványul . Valójában sok beteg nehezen tudja azonosítani saját hegeit, miután azok teljesen meggyógyultak és elhalványultak.

Mi lesz a BBL-lel évek után?

A BBL-eredmények a tervek szerint több évig kitartanak. A zsírleszívással kinyert zsírsejtek nem kerülnek vissza a donor területre, a fenékbe való átvitelt túlélő zsírsejtek pedig még évekig megmaradnak.

Mi is valójában a cellulit?

A zsírsejtek növekedésével a bőr felé nyomódnak. Kemény, hosszú összekötő zsinórok lehúzódnak. Ez egyenetlen felületet vagy gödröcskéket hoz létre, amelyeket gyakran cellulitisznek neveznek. A cellulitisz egy nagyon gyakori, ártalmatlan bőrbetegség , amely csomós, gödrös húst okoz a combon, a csípőn, a fenéken és a hason.

Milyen érzés a szöszmötölés a BBL után?

Általában a szöszmötölés szakaszaként ismert, és jellemzően körülbelül három hónappal a műtét után, a hátsó rész puhává és telítetté válik, ahogy a duzzanat utolsó része is alábbhagy . Ebben az utolsó szakaszban a betegek több zsákmánykivetítést látnak, amely lekerekített alakkal párosul. Ezen a ponton az új bikinitested készen áll a bemutatásra.

Mi okozza a halált a BBL után?

Az elhunyt betegek halálozás utáni leletei két gyakori halálokot mutattak ki BBL-t követően: 1) zsír a gluteális izmokban és alatta, és 2) masszív zsírembólia. Az eredmények összhangban voltak az intramuszkuláris zsírbeültetési technikával kapcsolatos tipikus kockázatokkal.

Mennyi az esélye annak, hogy meghalsz a BBL miatt?

BBL: 1:3000 – a legmagasabb halálozási arány a plasztikai sebészetben.

Mi az ideális súly egy BBL-hez?

Összességében a műtét standard BMI-jének 30 BMI alatt kell lennie, de a testzsír százalékától és típusától függően 23 vagy 24 felett kell lennie. Ügyeljen azonban arra, hogy a BMI ne haladja meg a 35-öt, mert ez növelheti a szövődmények esélyét.

Hogyan eszel zsírt a BBL után?

Mit lehet enni műtét után? Fogyasszon tápanyagban gazdag ételeket, amelyek ellátják szervezetét a gyógyuláshoz szükséges alapvető ásványi anyagokkal és vitaminokkal. Adjon hozzá egészséges zsírokat és más ételeket, beleértve a lazacot, avokádót, fűvel táplált vajat , diót, extra szűz olívaolajat és kókuszolajat.

Fájdalmas a BBL?

A műtét utáni BBL gyógyulási ideje ugyanolyan fájdalmas, mint sok más műtét , de amit a legtöbb ember tapasztal, az inkább fájdalomnak nevezhető. Ez a fajta fájdalom, amit a fenékben éreznek, egy izomfájdalom, ahol a leginkább kellemetlenül érzik magukat.

Vannak-e hosszú távú hatásai a BBL-nek?

A zsírleszíváson átesett területek is javulni fognak a következő 3-6 hónapban, ahogy a duzzanat elhalványul és a bőr visszahúzódik . A Brazil Butt Lift segítségével a betegek körülbelül 30%-át veszíthetik el a fenékbe kerülő zsírból. A betegeknek általában hat hónapra van szükségük ahhoz, hogy lássák végső eredményeiket.

A BBL örökké tart?

A brazil fenékemelés eredménye több hónaptól évekig is eltarthat . Kezdetben egynél több eljárásra lehet szükség a kívánt eredmények eléréséhez. Akár 6 hónapig is eltarthat, amíg a kezdeti eljárás teljes eredményét láthatjuk.

Mikor halványulnak el a BBL-hegek?

Amint maga a heg elkezd kialakulni, vörösről rózsaszínre kell halványulnia, végül pedig fehér vagy bőrszínű tónusúvá kell válnia, ami 6-12 hónapig tarthat . Ne feledje, hogy a BBL-hegek általában csak néhány milliméter hosszúak, és általában nem jelentenek kozmetikai akadályt a páciens számára.

Ülhetek 3 hónappal a BBL után?

Körülbelül 4-6 hét elteltével az alacsony terhelésű edzés folytatható. A megerőltetőbb fizikai tevékenységeket, beleértve a nehéz emelést és a futást, kerülni kell legalább 2-3 hónapig . A BBL-műtét utáni fitnesz-rutin folytatása vagy megkezdése előtt a betegeknek konzultálniuk kell sebészükkel.

Mennyi ideig tart a BBL gyógyulása?

A brazil fenékemelési eljárás nemcsak növeli az implantátumok felszakadása miatti aggodalmat, vagy csökkenti az implantátum szövődményeinek kockázatát, de a BBL egyszerűbb helyreállítási folyamatot is biztosít. Összességében a brazil fenékemelés felépülése körülbelül 3-4 hétig tart, hogy visszanyerje a normális állapotot.

Mi az a Stage 2 Faja bbl után?

EXTRA FEKKEMELÉS ÉS DERÉK KOMPRESSZIÓ A 2. SZAKASZ UTÁN VAGY NAPI HASZNÁLAT FAJA . ... Ez a második lépcsős öv, amelyre minden műtét után szüksége lesz , minden területet lefed és maximális kompressziót biztosít. Használható hasplasztika , bbl , lipo , baba utáni és napi használatra .

Leülhetek wc-re bbl után?

Mennyi idő múlva ülhet le egy BBL után? A műtét utáni első 10 napban a betegeknek kerülniük kell az ülést, kivéve a WC-használatot . Az első 10 nap után ülhet egy párnával a combja alatt, vagy használhat speciális széket, például nádszéket, amely távol tartja a nyomást a fenék területén.

Kaphatok vákuumterápiát a BBL után?

Az eljárás fájdalommentes, és nem okozhat semmilyen traumatikus hatást a bőrön. JÓ JELÖLT VAGYOK A BRAZIL FEKKEMELÉS VÁKUUMTERÁPIÁRA? A Brazilian Butt Lift Vákuumterápiás programra mindenki jelentkezik, még azoknak is, akiknek van fenékimplantátumuk, értékelést kell végezni.

A zsírtranszfer eltávolítja a cellulitot?

A zsírleszívás és/vagy zsírbeültetés javíthatja a cellulitisz megjelenését a megfelelően kiválasztott betegeknél. De a legjobb eredmény elérése érdekében leggyakrabban azok a technikák a legjobbak, amelyeket kifejezetten a cellulitisz kezelésére terveztek.