Az Apple support felhív?

Pontszám: 4,5/5 ( 65 szavazat )

Az Apple nem hív fel, hogy elmondja a fiókjával kapcsolatos problémákat . ... Azok a fogyasztók, akik átverési hívást kapnak, panaszt kell tenniük a Szövetségi Kereskedelmi Bizottságnál (FTC), valamint jelenteniük kell a hívást irodánknak. A technikai támogatási csalásokkal vagy robothívásokkal kapcsolatos további információkért olvassa el blogunkat.

Felveszi Önnel a kapcsolatot az Apple valaha telefonon?

Nem, az Apple SOHA nem kezdeményez telefonos kapcsolatot az ügyféllel . Ez egy átverés. Ha megváltoztatta az Apple ID jelszavát, akkor biztonságban kell lennie mindaddig, amíg nem ad meg más személyes adatokat, és nem biztosított hozzáférést a Mac-hez. Az Apple soha nem fog hívni.

Miért kapok hívásokat az Apple támogatásától?

Az Apple támogatási csapata szerint a csalók meghamisítják az ügyfélszolgálati számokat , ezért úgy tűnik, hogy a hívás az Apple-től származik, de nem az. Ezután a hívó információ vagy pénz miatt nyomást gyakorol rád. Ha kéretlen hívást kap valakitől, aki azt állítja magáról, hogy az Apple-től származik, tegye le a telefont, és lépjen kapcsolatba az Apple támogatási csapatával.

Az Apple értesíti Önt a gyanús tevékenységről?

Amikor végre kapcsolatba kerülsz egy emberrel, kompromittáló információkat fognak kérni tőled. Emlékeztetni kell arra, hogy az Apple soha nem fog felhívni, hogy értesítse Önt a gyanús tevékenységről . Valójában az Apple semmilyen okból nem hívja fel Önt – hacsak nem kér először hívást. Az ehhez hasonló telefonos csalásokat vishingnak is nevezik.

Hogyan állíthatom le az Apple támogatásból érkező hívásokat?

Lépjen a Beállítások > Telefon menüpontra. Koppintson a Hívásblokkolás és -azonosító elemre . A Hívások blokkolásának és a hívóazonosító megadásának engedélyezése ezeknek az alkalmazásoknak részben kapcsolja be vagy ki az alkalmazást. Az alkalmazásokat prioritás alapján is átrendezheti.

Hamis Apple támogatási hívások – NE VÁLASZOLJ!

27 kapcsolódó kérdés található

Felhívja az Apple, ha feltörték?

Ne feledje, az Apple soha nem fog felhívni, hogy figyelmeztesse Önt egy feltörésre . Ha véletlenül felveszi, a lehető leghamarabb tegye le a telefont, és ne adjon meg semmilyen személyes adatot, és ne végezzen el semmilyen olyan feladatot, amelyet a csaló szeretné Öntől elvégezni a számítógépével.

Az Apple felhívja Önt, ha fiókját feltörték?

Kérdés: K: Apple iCloud megsértése telefonhívás Válasz: V: Az Apple nem kezdeményez ilyen hívásokat . Minden ilyen hívás csalás bűnözőktől, akik megpróbálják ellopni az Ön személyes és pénzügyi adatait. A hívók gyakran használnak számhamisítást, hogy úgy tegyenek, mintha törvényes üzletből hívnának.

Hív az Apple a biztonsági rések miatt?

Az Apple soha nem fog felhívni, hacsak nem hívta fel őket, és nem kért visszahívást . Minden olyan hívás, mint amilyen a kapott, csalás/adathalász kísérlet.

Hogyan értesíti az Apple a jogsértésről?

A biztonsági webhely szerint az átverés egy automatikus hívást indít, amelyen megjelenik az Apple logója, címe és hivatalos Apple telefonszáma , amely figyelmezteti a felhasználót, hogy válaszoljon a hívásra, mert adatszivárgás történt. Az üzenet ezután egy 1-866-os számot ad vissza. Ez a szám "ismert adathalász forrás" - mondta a biztonsági elemző.

Miért kapok folyamatosan olyan hívásokat, hogy megsértették az iCloudomat?

Az átverés egy másik csavarjaként egy rögzített üzenetet kap, amely szerint gyanús tevékenység történt Apple iCloud-fiókjában. Valójában azt mondják, hogy a fiókját feltörhették. ... Ez egy átverés. Megpróbálják ellopni személyes adatait, például fiókja jelszavát vagy hitelkártyaszámát.

Az Apple küld biztonsági figyelmeztetéseket?

Sok macOS- és iOS-eszköz-felhasználó kap felugró ablakokat vagy értesítéseket , amelyek figyelmeztetik őket egy vírustámadásra. Lehet azonban, hogy félelmetes egy ilyen értesítést kapni, de azt tanácsoljuk, hogy ne töltsön le, telepítsen és ne futtasson semmilyen alkalmazást, ha letöltésre kérik.

Feltörhetik az Apple iCloudot?

A legtöbb Apple-termékhez hasonlóan az iCloud is rendkívül biztonságos. Ez azonban sajnos nem jelenti azt, hogy az egyéni fiókokat ne lehetne feltörni . Ennek eléréséhez mindenkinek csak annyit kell tennie, hogy kitalálja a jelszavát. És ha nem vagy óvatos, ez nem feltétlenül nehéz feladat.

Milyen telefonszám a 800 692 7753?

Az Apple.com kényelmes hely Apple termékek és tartozékok vásárlására az Apple-től és más gyártóktól. Vásárolhat online, vagy hívja a (800) MY–APPLE (800–692–7753) telefonszámot. Az Apple Online Store-ban leadott rendeléseiről a Megrendelés állapota oldalon tájékozódhat.

Honnan tudhatom, hogy valaki használja-e az Apple ID-met?

Az Apple ID-fiók oldalának Eszközök részében megtekintheti azokat az eszközöket, amelyekre jelenleg bejelentkezett Apple ID-jával:
  1. Jelentkezzen be Apple ID fiókjának oldalára*, majd görgessen az Eszközök részhez.
  2. Ha nem látja azonnal eszközeit, kattintson a Részletek megtekintése lehetőségre, és válaszoljon biztonsági kérdéseire.

Milyen telefonszám a 800 275 2273?

Ha további kérdései vannak, vagy ha Apple ajándékkártyákat, App Store és iTunes ajándékkártyákat vagy Apple Store ajándékkártyákat érintő átverés áldozatává vált, hívja az Apple-t a 800-275-2273 (USA) telefonszámon, és mondja ki: ajándékkártyák", ha a rendszer kéri, vagy lépjen kapcsolatba az Apple ügyfélszolgálatával online.

Az Apple ügyfélszolgálata 24 órás?

Az Apple online támogatása biztosítja az Apple által elérhető legátfogóbb támogatási információkat. Az Apple online támogatása szoftverfrissítéseket és segédprogramokat, műszaki támogatást és termékinformációkat tartalmaz, és a nap 24 órájában, a hét minden napján elérhető .

Ingyenes az Apple támogatás hívása?

A legtöbb Apple szoftver- és hardvertermék korlátlan számú ingyenes támogatási incidenst tartalmaz a termék tulajdonjogának első 90 napján belül , vagy hosszabb ideig, ha azt a vonatkozó jogszabályok előírják. Az Apple Watch Edition 2 éves ingyenes támogatással érkezik.

Honnan tudhatom, hogy feltörték-e az Apple ID-met?

Azt jelzi, hogy Apple ID-jét feltörték . Megerősítő e-mailt kap az Apple-től arról, hogy Apple ID jelszavát módosították , vagy fiókadatait frissítették, de nem emlékszik, hogy bármilyen változtatást végrehajtott volna. Eszközét Önön kívül valaki más zárolta vagy Elveszett módba helyezte.

Honnan tudod, hogy feltörtek-e?

Honnan tudhatod, hogy feltörték-e
  • ransomware üzenetet kap.
  • Hamis víruskereső üzenetet kap.
  • Nem kívánt böngésző eszköztárai vannak.
  • Internetes keresései át lesznek irányítva.
  • Gyakori, véletlenszerű felugró ablakokat lát.
  • Barátaid közösségimédia-meghívókat kapnak tőled, amelyeket nem te küldtél.
  • Az online jelszavad nem működik.

Feltörhetik az iphone-okat szöveges üzenetekből?

Még csak kattintani sem kell semmire . Ha arra gondol, hogy a hackerek hogyan törhetik be az okostelefonját, valószínűleg azt képzeli, hogy ez a szövegben található rosszindulatú hivatkozásra kattintással, egy csaló alkalmazás letöltésével vagy más módon, véletlenül beengedésével kezdődik.

Lehetséges, hogy csak SMS-ezéssel átverik?

Ezek az adathalász kísérletek először telefonhívásokból és e-mailekből indultak ki, de mostanra a kiberbűnözők SMS-ben (szöveges üzenetben) is elérhetik Önt a „smishing” névre keresztelt népszerű adathalász csaláson keresztül . „Jó általános ökölszabály egy ismeretlen személytől származó szöveg esetén az, hogy figyelmen kívül hagyjuk vagy töröljük” – mondja Stephen Cobb, idősebb...

Mi van, ha az iPhone-omat feltörték?

Ha azt gyanítja, hogy iPhone-ját feltörték, állítsa vissza telefonját a gyári beállításokra . Mit kell tennie, hogy megakadályozzon egy újabb támadást? Soha ne csatlakozzon ingyenes Wi-Fi-hálózathoz. Ne törje fel a telefonját.

Miért küldött az iPhone-om olyan szöveget, amelyet nem írtam be?

Rendkívüli telefon Az egyik leggyakoribb ok, amiért az emberek egy ismeretlen szöveget látnak a telefonjukról, az az, hogy a telefon hardvere vagy szoftvere nem működik . Előfordul, hogy küld egy szöveget egy személynek, és azt is elküldik egy másiknak, és te nem tudod.

Feltörhetik az iPhone-okat?

Az Amnesty International szerint az Apple iPhone készülékeket akkor is feltörhetik kémprogramok , ha nem kattint a hivatkozásra. Az Amnesty International jelentése szerint az Apple iPhone készülékeket feltörhetik, és érzékeny adataikat ellophatják olyan hackerszoftvereken keresztül, amelyek nem követelik meg, hogy a célszemély rákattintson egy hivatkozásra.

Feltörhető a számítógép, ha ki van kapcsolva?

Lehetséges-e feltörni egy kikapcsolt számítógépet? ... Mindazonáltal örülne, ha tudná, hogy erre a kérdésre az általános válasz „nem”. Ha a számítógép ki van kapcsolva, akkor sem lehet elindítani és feltörni, ha az áramforráshoz és az internethez csatlakoztatva hagyja.