Miért hagyta el Yukes a wwe-t?

Pontszám: 4,5/5 ( 11 szavazat )

Leeper úgy véli, hogy Yuke úgy döntött, hogy elhagyja a franchise-t, az volt a fő oka annak, hogy a játék annyira rossz volt, és Vizuális fogalmak

Vizuális fogalmak
Weboldal. vcentertainment.com. A Visual Concepts Entertainment egy amerikai videojáték-fejlesztő , amelynek székhelye a kaliforniai Novato. Az 1988 májusában alapított cég leginkább a 2K franchise, elsősorban az NBA 2K és a WWE 2K sportjátékok fejlesztéséről ismert.
https://en.wikipedia.org › wiki › Visual_Concepts

Vizuális fogalmak – Wikipédia

egyszerűen nem volt eszköze vagy ideje egy tisztességes játék elkészítéséhez.

Mikor hagyták el a yukék a WWE játékokat?

A tokiói székhelyű Yuke's tavaly jelentette be, hogy kivál a kiadó 2K-ról, miután két évtizednyi WWE-játékokon dolgozott, kezdve a PSOne klasszikus Smackdown-jával 1999 -ben.

A yukes készítette a WWE 2K20-at?

Emellett a játékmenet sem különbözik a korábbi évektől, ami általában jellemző az éves sporthoz kapcsolódó címekre. Mielőtt az éves WWE játék fejlesztője elkezdte volna a fejlesztést a 2K20-on, kiderült, hogy régi partnerük, Yukes, már nem dolgozik velük .

Lesz WWE 2K22?

Az augusztusi Summerslam eseményen a 2K megerősítette, hogy a WWE 2K22 megjelenési dátuma 2022 márciusa .

Ki fejlesztette ki a WWE 2K20-at?

A WWE 2K20 egy professzionális bunyós videojáték, amelyet a Visual Concepts fejlesztett ki és a 2K Sports adott ki. 2019. október 22-én jelent meg világszerte Microsoft Windows, PlayStation 4 és Xbox One platformokra. Ez a huszonegyedik játék a WWE játéksorozatban, és a hetedik a WWE 2K zászlaja alatt.

WWE 2K20: A Yukes 2K-val való szétválásának valódi oka kiderült!

21 kapcsolódó kérdés található

Miért olyan rossz a WWE 2K?

A 2K Games évek óta ugyanazt a motort használja, és nyilvánvalóan elfáradt. A 2K15-ös meccs pontosan úgy játszik, mint 2020-ban, csak kisebb váltásokkal. Már rég elmúlt az ideje, hogy a WWE átdolgozta, hogy a meccsek folyjanak, mint most, a játékok fárasztóbbak és rutinosabbak, mint a tipikus WWE-programozás.

Még mindig rossz a WWE 2K20?

A WWE 2K20 kulcsfontosságú jelölt arra, hogy az év legrosszabb játéka legyen. A 43-as metascore és a túlnyomóan negatív 1,1-es felhasználói pontszám alapján megállapították, hogy a WWE 2K20 határozottan rossz játék . A hibák szórakoztatóak és játékletörők, és jobban összeomlik a játék, mint bármely más játék.

Dominik Mysterio benne lesz a WWE 2K22-ben?

Dominik Mysteriónak a 2K22-ben kell debütálnia . A fiatal esélyes fantasztikus kiegészítője lehet a játéknak, lehetővé téve egy álom apa-fia összefogást vagy akár csatákat a kettő között.

A WWE 2K22-ben lesz GM mód?

Miután utoljára megjelent a WWE SmackDown vs. Raw 2008-ban, a GM Mode a WWE 2K22-ben a régóta várt visszatérés a WWE játékok sorába.

Lesz WWE-játék 2021-ben?

Fejlődés. A játékot hivatalosan egy előzetesen jelentették be, amelyet a WrestleMania 37 fő eseménye előtt adtak le. ... 2021. augusztus 21-én, a SummerSlam alatt egy második előzetest mutattak be, amely 2022 márciusában jelent meg. 2021 szeptemberéig 24 karaktert erősítettek meg a játékban.

Mi az a GM mód?

Ahelyett, hogy a gyűrűn belüli akciókra összpontosítottak volna, a General Manager mód lehetővé tette a játékosoknak, hogy a Raw és a SmackDown márkák vezérigazgatói szerepét töltsék be, szupersztárokat készítsenek, meccseket foglaljanak, szerződéseket kezeljenek és egyéb problémákat intézzenek azzal a végső céllal, hogy vezérigazgatóvá váljanak. az év ... ja.

A SmackDown vs Raw 2008 rendelkezik GM móddal?

A vezérigazgató dönthet a létszámról, ütemezheti az edzéseket és eseményeket. Ez volt az utolsó játék a Smackdown vs Raw sorozatban, amely General Manager módot kapott.

Ki lesz a WWE 2K22 borítóján?

Miután a WWE 2K20 2019-ben Becky Lynch és Roman Reigns címlapsztárját adta nekünk, úgy tűnik, hogy a WWE 2K22 címlapsztárjainak legvalószínűbb jelöltjei Drew McIntyre, Sasha Banks , vagy a kettő kombinációja, mivel ők uralják az évet. a WWE-ben eddig.

Kik lesznek a WWE 2K22-ben?

A WWE 2K22 több mint 3400 új animációt is tartalmaz majd, de a játékkal kapcsolatos további részleteket 2022 januárjában közöljük egy teljes leleplezésben... Egyelőre úgy tudjuk, hogy ezek a WWE szupersztárok szerepelnek majd a WWE 2K22-ben:
 • Bayley.
 • Bobby Lashley.
 • Cesaro.
 • Charlotte Flair.
 • Drew McIntyre.
 • Dolph Ziegler.
 • Él.
 • Finn Bálor.

A WWE 2K19 jobb, mint a 2K20?

Összességében nem látok elég különbséget ahhoz, hogy a WWE 2K20 megvásárlását javasoljam, ha már van WWE 2K19. A játékmenet jobb az utóbbinál , és ha új tagokat keresel a névsorhoz, vagy akár frissített hasonlatokat, a WWE 2K alkotói közösség valószínűleg pótolja ezeket a hiányosságokat.

Lehet játszani a WWE 2K20-al ps5-ön?

A WWE 2K20 egyúttal kreatívan kiterjedt és valósághű meccseket is kínál. ... A sportszimulátor a legújabb 2k-s kirakattal is rendelkezik, amelyet valaha is el tud képzelni, és életre kelti a Négy Lovasnő evolúciójának híres legendáját.

Megéri a WWE 2K csataterek?

Szeretjük a mikrotranzakciókat. Persze lehet darálni, hogy felszabadítsa az alacsony szintű birkózókat. ... Röviden, a Battlegrounds lehet, hogy az egyik legjobb 2K WWE-játék az elmúlt években, de még mindig a mikrotranzakciós poklon keresztül. Néhány órás játék, esetleg hosszabb ideig egy baráti társasággal, de ennyi.

Hogyan lehet gyorsabban feljutni a WWE 2K20-ban?

Ha közel van a gyűrű széléhez, lehetősége van kigurulni a gyűrűből , ami gyorsan felkelt. Egyszerűen nyomja meg a pálcát, amelyet akkor lát, amikor közel fekszik a gyűrű széléhez, hogy felguruljon és felkeljen.

A WWE 2K20 jó a karrierem?

A MyCareer mód az idei adaptációhoz a játék egyik legjobb darabjának tekinthető. Leszámítva a hibákat és összeomlásokat, ez a történet néha nagyon szórakoztató volt! Ennek azonban megvannak a mélypontjai, és ez az oka annak, hogy ennek a módnak a pozitívumait és negatívumait egyaránt kitérünk.

Mit tartalmaz a WWE 2K20 Deluxe Edition?

A Deluxe kiadás tartalma:
 • A WWE 2K20 videojáték másolata.
 • SmackDown 20 th Anniversary Edition digitális tartalom (Hulk Hogan, Chyna, 500 dolláros Shirt The Rock, Rock n' Sock Connection Mankind közreműködésével)
 • Az összes WWE 2K20 Originals, beleértve a Bump in the Night előrendelési bónuszcsomagot, amelyben „The Fiend” Bray Wyatt szerepel.
 • WWE 2K20 gyorsító.

Mikor állt le a GM mód?

Ezenkívül lehetővé tette a játékosok számára, hogy több döntést hozzanak a műsoraik lebonyolításával kapcsolatban, és módot adott nekik, hogy javítsák szupersztárjaik teljesítményét az események között. A mód népszerűsége ellenére a SmackDown vs. Raw 2009 -től kezdődően a General Manager mód eltávolítása mellett döntöttek, és azóta sem jelent meg újra.

Melyik WWE Games GM mód?

A GM mód vagy a General Manager mód a Smackdown Vs. éves funkciója volt. Nyers játékok sorozata, amelyek segítségével a játékosok átvehetik az irányítást a Smackdown vagy a RAW felett, és megpróbálnak jobb történetszálakat és meccseket lefoglalni, mint a másik műsorban. Ez a funkció a rajongók széles körben keresett kedvence, amelyet sokan szerettek volna visszatérni.

Melyik volt az utolsó WWE játék, amiben volt GM mód?

Utoljára a SmackDown vs. Raw 2008 -ban volt elérhető WWE-játékban. A WWE 2K22 megjelenését jelenleg 2022 márciusában tervezik.