Miért használjunk szifonos vízelvezetést?

Pontszám: 4,5/5 ( 26 szavazat )

Szifonikus vízelvezetés. terelőlemez, és megakadályozza, hogy levegő (és törmelék) teljes áramlás mellett bejusson a csőrendszerbe , lehetővé téve, hogy a csövek teljesen megteljenek vízzel. ... A levegő hiánya és a víz lefelé irányuló húzása vákuumot hoz létre, így a vízelvezetés gyors és hatékony.

Mi az a szifonikus lefolyó?

Mi az a Siphonics? A szifonhatás kialakulása egy természetes folyamat, amely a csapadékhoz képest automatikusan, mechanikai alkatrészek nélkül megy végbe (lásd 1. ábra). Amikor a csapadék intenzitása eléri a magas szintet, a szifonos vízelvezető rendszer az összenyomhatatlan folyadék teljes furatú áramlásának koncepciója szerint működik.

Hogyan működik a szifonikus vízelvezető rendszer?

Alacsony csapadékintenzitás és áramlási sebesség esetén a szifonrendszer a hagyományos rendszerhez hasonlóan működik, ahol a víz légköri nyomáson áramlik át a csőhálózaton. A szifonos tetővízelvezető rendszerről azonban azt mondják, hogy vihar esetén „feltöltődik”, és vízzel feltöltve működik .

Milyen hatással van a Siphonic tetővízelvezető rendszer felszerelése az esővíz összegyűjtésére?

Csökkenti a helyszíni zavarást azáltal, hogy több lefolyónyílást a tető alatt gyűjt össze, nem pedig a föld alatt . Csökkenti a csapadékvíz elfolyását a kibocsátási helyek számának csökkentésével. A Zurn Siphonic Drains több tetőlefolyó kimenetet is képes üríteni egyetlen függőleges lefolyócsőbe.

Mi a vízelvezető rendszer célja?

A betegségek terjedésének megelőzése érdekében a lefolyó- és csatornarendszereket az alábbiakkal biztosítják: fekáliával és egyéb vízben keletkező hulladékkal való érintkezés megakadályozása, az ivóvízforrások megóvása a víz által okozott szennyeződéstől és. Az elfolyó és a felszíni vizek elvezetése, miközben minimalizálja a lakosság veszélyét.

Syfon Systems - Szifonikus tetővízelvezető bemutató

15 kapcsolódó kérdés található