Miért iratkozz fel a zoom-ra?

Pontszám: 4,9/5 ( 45 szavazat )

A Zoom fiókkal saját azonnali értekezleteket hozhat létre, vagy megbeszéléseket ütemezhet . A fiók lehetővé teszi a személyes beállítások elérését is, ahol bármikor frissítheti profilját vagy frissítheti csomagját.

Mire jó a Zoomban való regisztráció?

A regisztráció új Zoom felhasználóként való regisztrációt jelent . A bejelentkezés azt jelenti, hogy bejelentkezik egy alkalmazásba vagy webhelyre meglévő Zoom felhasználói azonosítója és jelszava megadásával.

Miért érdemes előfizetnem a Zoomra?

A Zoom Basic licence korlátlan időt biztosít a személyes megbeszélésekre , de a csoportos értekezletek időtartama 40 percre korlátozódik. A Zoom Pro licenccel korlátlan számú, akár 100 fős csoportos értekezletet rendezhet, és addig működhet együtt, ameddig csak szükséges, anélkül, hogy aggódnia kellene az időkorlátok miatt, vagy új találkozót kellene indítania.

Mi az a regisztráció és bejelentkezés a Zoomban?

Amikor először nyitja meg az alkalmazást, megjelenik a lehetőség, hogy csatlakozzon egy értekezlethez, regisztráljon a Zoom szolgáltatásra, vagy jelentkezzen be egy Zoom-fiókba. Koppintson a „Regisztráció” elemre . Ezután meg kell erősítenie életkorát. Miután ezt megtette, a következő képernyőn meg kell adnia e-mail címét, valamint vezeték- és utónevét.

Hogyan lehet nagyítani regisztráció nélkül?

Hogyan csatlakozhatok egy Zoom-megbeszéléshez asztali számítógépen
 1. Nyissa meg a Zoom asztali klienst.
 2. Csatlakozzon egy értekezlethez az alábbi módszerek egyikével: Kattintson a Csatlakozás megbeszéléshez lehetőségre, ha bejelentkezés nélkül szeretne csatlakozni. ...
 3. Adja meg a megbeszélés azonosító számát és a megjelenített nevét. ...
 4. Válassza ki, hogy szeretne-e hangot és/vagy videót csatlakoztatni, majd kattintson a Csatlakozás gombra.

Hogyan regisztrálhat a Zoom videokonferenciára

44 kapcsolódó kérdés található

Láthatnak mások a Zoomon?

Ha a videó be van kapcsolva egy több résztvevős megbeszélés során, akkor automatikusan megjelenik az összes résztvevő számára, beleértve Önt is. Ha megmutatod magad, láthatod, hogyan nézel ki mások számára . ... Beállíthatja, hogy elrejtse-e magát, vagy megmutassa-e magát a saját videomegjelenítőjén minden találkozón.

Hogyan látom a Zoom összes résztvevőjét?

Hogyan láthat mindenkit a Zoomban (mobilalkalmazás)
 1. Töltse le a Zoom alkalmazást iOS vagy Android rendszerre.
 2. Nyissa meg az alkalmazást, és indítson értekezletet, vagy csatlakozzon hozzá.
 3. Alapértelmezés szerint a mobilalkalmazás az Aktív hangszóró nézetet jeleníti meg.
 4. Lapozzon balra az Aktív hangszóró nézetből a Galéria nézet megjelenítéséhez.
 5. Egyszerre legfeljebb 4 résztvevő bélyegképét tekintheti meg.

Rendelhetek egy zoom megbeszélést ingyen?

A Zoom teljes értékű alapcsomagot kínál ingyenesen, korlátlan számú megbeszéléssel . Próbálja ki a zoomot, ameddig csak akarja – nincs próbaidőszak. ... Az alapterv 40 perces időkorláttal rendelkezik minden három vagy több résztvevővel rendelkező megbeszélésenként.

Mi az a Zoom felhasználónév?

Indítsa el a böngészőt a számítógépén, és lépjen a profiloldalra. Ha ott van, kattintson a kis profil ikonra a böngészőablak jobb felső sarkában. A Zoom ezután megnyílik egy legördülő menü. Látni fogja a felhasználónevét, a fiók állapotát, az e-mail címét és a Kijelentkezés gombot.

A Zoom ingyenesen letölthető?

Könnyedén letöltheti a Zoom programot számítógépére, hogy videokonferenciát indíthasson kollégáival és barátaival szerte a világon. A Zoom távoli konferenciaszolgáltatásokat kínál, beleértve a videohívásokat, online találkozókat és együttműködési feladatokat. A Zoom használata ingyenes, de fizetős előfizetéseket kínál, amelyek további funkciókat kínálnak.

Mennyire rossz a zoom?

Rengeteg indokolt ok van arra, hogy óvakodjunk a Zoomtól. A biztonsági kutatók például több jelentős sebezhetőséget is találtak – ezek közül egy Windows-jelszavak ellopására , másik kettő pedig arra használható, hogy átvegye a Zoom-felhasználó Mac-jét, és hozzáférjen a webkamerához és a mikrofonhoz.

Milyen hátrányai vannak a Zoom használatának?

Íme a zoom használatának hátrányai:
 • Túl sok előfizetés és kiegészítő. A Zoom egy előfizetésen alapuló szolgáltatás, amely kezdő szinten kedvező árú. ...
 • A kommentszabályozás hiánya. ...
 • Zoombombázás. ...
 • A HD videó nem a szabvány. ...
 • Le kell töltened egy alkalmazást. ...
 • Inkonzisztens felhőfájlméretek.

Miért olyan jó a zoom?

A zoom messzemenően sokkal jobb minőségű, mint a Hangouts ." Könnyen belátható, hogy ez a cucc – jobb hívásminőség, értekezletek rögzítésének lehetősége és a híváson keresztüli kiváló minőségű videó megosztása – miért segít megkülönböztetni a Nagyítást a verseny.

Hogyan állíthatok be egy Zoom-találkozót az első alkalommal?

Az első találkozás ütemezése
 1. Jelentkezzen be a Zoom internetes portáljára.
 2. Kattintson a Találkozók elemre.
 3. Kattintson a Találkozó ütemezése elemre.
 4. Válassza ki a találkozó dátumát és időpontját.
 5. (Opcionális) Válassza ki a használni kívánt egyéb beállításokat.
 6. Kattintson a Mentés gombra.

Hogyan hozhatok létre Zoom-találkozó meghívót?

Asztali kliens
 1. Jelentkezzen be a Zoom Desktop Clientbe.
 2. Ütemezzen be egy találkozót.
 3. Kattintson a Találkozók fülre.
 4. Válassza ki azt a találkozót, amelyre másokat szeretne meghívni, majd kattintson a Meghívás másolása gombra. A találkozó meghívóját a rendszer másolja, és beillesztheti ezeket az információkat egy e-mailbe vagy bárhová, ahová el szeretné küldeni.

Mi a különbség a regisztráció és a bejelentkezés között?

A bejelentkezés egy olyan folyamat, amellyel visszatérünk egy olyan webhelyre, amelynek már tagja vagyunk. A bejelentkezéshez már kiválasztott hitelesítő adatok, például felhasználói azonosító és jelszó megadása szükséges. A regisztráció egy olyan folyamat , amelyben az ember egy új szolgáltatásra regisztrál, és elkötelezett tagja szeretne lenni a vállalatnak.

Hogyan emelhetsz kezet a Zoomban?

 1. Windows: Az Alt+Y billentyűkombinációt is használhatja a kéz felemelésére vagy leengedésére.
 2. Mac: Az Option+Y billentyűparancsot is használhatja a kéz felemelésére vagy leengedésére.

Hogyan változtathatom meg véglegesen a nevemet a Zoomban?

PC alkalmazás
 1. Nyissa meg a Zoom alkalmazást az asztalon.
 2. Koppintson a Profil ikonra, és válassza ki a profilomat.
 3. Ezzel a profiloldalra kerül, ahol szerkesztheti a profil részleteit.
 4. Érintse meg a Szerkesztés elemet a profilkép jobb oldalán.
 5. Írja be a kívánt nevet a Keresztnév és Vezetéknév mezőkbe.

Hogyan írhatom be a nevemet a Zoom értekezletbe?

Hogyan változtasd meg a nevedet a Zoomban megbeszélés közben
 1. Válassza a Résztvevők lehetőséget, amely az értekezlet ablakának alsó eszköztárában található. Kattintson vagy koppintson a „Résztvevők” elemre. ...
 2. Mutasson a neve fölé, és válassza a Továbbiak lehetőséget (asztali számítógépen), vagy koppintson a nevére (mobilon).
 3. Kattintson vagy koppintson az Átnevezés. ...
 4. Írja be a kívánt nevet, majd kattintson az Átnevezés (asztali számítógépen) vagy a Kész (mobil) elemre.

Mi a nagyítási időkorlát?

Mennyi ideig tart egy ingyenes Zoom-találkozó? A Zoom ingyenes szintje lehetővé teszi, hogy két résztvevő akár 24 órán keresztül részt vegyen egy megbeszélésen. Háromtól 100 főig terjedő helyen azonban 40 percre korlátozódik.

Az első zoom-találkozó korlátlan ideig tart?

A Pro, Business vagy Education fiókok alap (ingyenes) licencével rendelkező felhasználók az ingyenes licenctalálkozó időtartamára korlátozódnak. Ha azonban egy alapszintű felhasználó beütemez egy értekezletet, és az értekezletet ugyanazon a fiókon lévő fizetős Zoom Room-ból indítja, akkor a résztvevők száma ellenére az értekezlet 40 perc elteltével sem ér véget.

Lehetőség van 2 zoom megbeszélésre egyszerre?

Az Enterprise, Business és Education fiókok licenccel rendelkező felhasználói akár 2 megbeszélést is rendezhetnek egyidejűleg . Mindkét találkozót az eredeti találkozó házigazdájának vagy egy másik házigazdának kell elindítania. A gazdagép elhagyhatja a megbeszélést, és szükség esetén átadhatja a gazdagép jogosultságait egy másik felhasználónak.

Miért nem látom a többi résztvevőt a Zoomban?

Ha csatlakozott egy megbeszéléshez, de nem lát más résztvevőket: ... Kérje meg a házigazdától a megbeszélés azonosítóját, és csatlakozzon az értekezlethez . Ha Ön a házigazda, ellenőrizze, hogy a váróterem engedélyezve van-e. Ha igen, előfordulhat, hogy manuálisan kell beengednie a résztvevőket, mielőtt csatlakozhatnának az értekezlethez.

Hogyan láthatom a Zoom összes résztvevőjét iPaden?

Hogyan láthat mindenkit a Zoomban iPaden
 1. 1. lépés: Indítsa el a Zoom alkalmazást, és lépjen be vagy hozza létre a Zoom értekezletet.
 2. 2. lépés: A megbeszélésen a képernyő bal felső sarkában megjelenik a „Galérianézet” csempe ikonja, amikor megérinti a képernyőt. Érintse meg az ikont a galérianézetre váltáshoz.

Milyennek látja a 49 résztvevőt a Zoomban?

Képernyőnként 49 résztvevő engedélyezése
 1. A Zoom alkalmazásban a bal felső sarokban válassza ki azt az ikont, amelyen az Ön kezdőbetűi vagy profilképe látható. ...
 2. Ezután feltétlenül válassza a Videó lehetőséget.
 3. A videó kiválasztása után görgessen lefelé, amíg meg nem jelenik a Képernyőnként legfeljebb 49 résztvevő megjelenítése a Galéria nézetben.