Miért rossz az mcafee?

Pontszám: 4,5/5 ( 39 szavazat )

Bár a McAfee (jelenleg az Intel Security tulajdona) ugyanolyan jó, mint bármely más jól ismert vírusirtó program, számos szolgáltatást és futó folyamatot igényel, amelyek sok rendszererőforrást fogyasztanak, és gyakran magas CPU-használattal kapcsolatos panaszokat okoznak.

A McAfee a legrosszabb vírusirtó?

Igen . A McAfee egy jó vírusirtó, és megéri a befektetést. Kiterjedt biztonsági csomagot kínál, amely megvédi számítógépét a rosszindulatú programoktól és más online fenyegetésektől. Nagyon jól működik Windows, Android, Mac és iOS rendszeren, a McAfee LiveSafe csomag pedig korlátlan számú személyes eszközön működik.

Megbízható a McAfee?

Igen. A McAfee egy megbízható vírusirtó , amellyel ellenőrizheti számítógépét vírusok után, és valós időben megvédheti. A McAfee folyamatosan jól teljesített a tesztjeim során, mindenféle rosszindulatú programot észlelve, például zsarolóprogramokat, kémprogramokat, titkosítóprogramokat, reklámprogramokat stb. Ezt a víruskeresőt a McAfee Virus Pledge is támogatja.

Problémákat okoz a McAfee?

Az ügyfelek a következő problémás viselkedésekről számoltak be: A McAfee termékek úgy tűnik, hogy a DWF-et tévesen fenyegetésként azonosítják . ... Úgy tűnik, hogy a McAfee termékek hosszú időt töltenek az Autodesk telepítőfájlok vizsgálatával, ami hatással lehet a számítógép általános teljesítményére. Úgy tűnik, hogy a telepítőfájlokat is rosszul azonosítja sérültként.

Mik a McAfee hátrányai?

A McAfee kínálatának legnagyobb korlátja az, hogy sok memóriát foglalnak el, ami megnehezítheti a számítógép használatát, amikor szolgáltatásai futnak. Az általa kínált valós idejű védelem lelassítja az összes többi használt folyamatot, és minél tovább van bekapcsolva, annál lassabban futnak a többi program.

A vírusirtó még mindig lelassítja? (2020)

20 kapcsolódó kérdés található

Milyen előnyökkel jár a McAfee?

Maximális védelem a rosszindulatú programok ellen – Megvédi rendszereit és fájljait a vírusok, kémprogramok, férgek, trójai programok és egyéb biztonsági kockázatok ellen. Érzékeli és megtisztítja a rosszindulatú programokat, és lehetővé teszi a házirendek egyszerű konfigurálását a karanténba helyezett elemek kezelésére.

A McAfee-nek van ingyenes verziója?

Az ingyenes víruskereső szoftver próbaverziója a McAfee Total Protection összes funkcióját kínálja, például víruskeresőt, webvédelmet, jelszókezelőt és identitásvédelmet. A McAfee vírusvédelmi záloga, amely magában foglalja a 100%-os garanciánkat: A vírusok eltávolítása vagy a pénz visszafizetése, amely automatikus megújítással érhető el.

Mi a legrosszabb vírusirtó?

Ez alapján az alábbi lista megmutatja, hogy mely vírusirtó termékeket semmiképpen ne telepítsük.
 1. Cylance Smart Antivirus. Az AV-Test szerint a Cylance Smart Antivirus volt a legrosszabb számítógépes vírusirtó. ...
 2. PC Matic. A PC Matic nem ment át minden biztonsági szűrőn a tesztek során. ...
 3. Összes AV.

Miért van a McAfee börtönben?

A víruskereső szoftver alapítóját, John McAfee-t holtan találták szerdán egy spanyolországi börtöncellában – közölte a McAfee ügyvédje. ... McAfee-t 2020 októberében tartóztatták le Spanyolországban , mert nem nyújtott be adóbevallást 2014 és 2018 között Tennessee államban, és eltitkolt vagyontárgyakat, köztük egy jachtot. 8 éve nem adtam be adóbevallást.

Biztonságos a McAfee eltávolítása?

El kell távolítanom a McAfee Security Scan-t? ... Mindaddig, amíg egy jó víruskereső fut, és a tűzfala engedélyezve van, többnyire rendben van, függetlenül attól, hogy milyen marketinges beszédet vetnek rád, amikor megpróbálja eltávolítani. Tegyen magának egy szívességet, és tartsa tisztán számítógépét.

Feltörhető a McAfee?

A kínai államilag támogatott hackerek a McAfee víruskereső szolgáltatót kiadhatják maguknak , hogy nagy horderejű célpontokat csaljanak meg rosszindulatú programok letöltésére. ... A Google biztonsági csapata észrevette, hogy a hackerek olyan linkeket küldenek e-mailben, amelyek célja a Githubon, a szoftverfejlesztői platformon tárolt rosszindulatú programok letöltése.

Melyik a jobb a Kaspersky vagy a McAfee?

A McAfee a győztes, mivel több biztonsággal kapcsolatos funkciót és extra segédprogramot kínál termékeiben, mint a Kaspersky. Független laboratóriumi tesztek bizonyítják, hogy mindkét szoftver kiváló védelmet nyújt a kártevők ellen, minimális hatással a rendszer teljesítményére, de a McAfee víruskereső csomagjai olcsóbbak, mint a Kasperskyé.

Biztonságos a McAfee VPN?

Ez egy gyors VPN, de gyenge biztonsággal, invazív naplózási szabályzattal rendelkezik, és hiányzik az ügyfélszolgálat. Kínában sem működik, és nem oldja fel az olyan streaming szolgáltatásokat, mint a Netflix. A lényeg: kerülje a McAfee VPN használatát .

A McAfee lelassítja a számítógépet?

A legtöbb ember soha nem használja teljes mértékben a McAfee-t. De mivel telepítve van a számítógépére, rengeteg szükségtelen folyamatot hajt végre , amelyek a háttérben futnak, ami a számítógép lassú és lomha működését okozza.

Szükségem van a McAfee-re Windows 10 rendszerrel?

Bár a Windows 10 beépített vírusvédelemmel rendelkezik a Windows Defender formájában, még mindig szüksége van további szoftverekre, akár a Defender for Endpointra, akár egy harmadik féltől származó víruskeresőre. ... A Windows 10 nem a McAfee-vel érkezik , hanem a Microsoft Windows Defender nevű szabadalmaztatott víruskereső szoftverével.

Ingyenes a McAfee a Windows 10 rendszerben?

A McAfee Personal Security egy univerzális Windows Platform (UWP) biztonsági alkalmazás, amelyet a Windows 10 S rendszerben való használatra terveztek. Az alkalmazásnak két verziója van: egy ingyenes és egy előfizetéses verzió.

Meddig van börtönben John McAfee?

Twitter-fiókjának utolsó bejegyzése egy apák napi üzenetének retweetje volt tőle. "Ez a nyolc hónap , amelyet John a spanyolországi börtönben töltött, különösen megnehezítette általános egészségi állapotát mind mentálisan, mind fizikailag, mind anyagilag, de nem tartja vissza attól, hogy továbbra is igazat mondjon a hatalomnak" - áll a közleményben.

Kié a McAfee?

A McAfee-t 2010-ben 7,6 milliárd dollárért vásárolta ki az Intel .

Mennyire használhatatlan a McAfee?

Az osztrák AV-Comparatives laboratórium legutóbbi tesztjei során 98 százalékos hatékonysági minősítést adott a McAfee Internet Security 2013 -ra. ... Általánosságban elmondható, hogy a fizetős vírusirtó szoftver jobb, mint ingyenes (bár a PC Magazine jó minősítést adott az AVG Anti-Virus FREE 2013-nak, az Avast Free Antivirus 8 pedig jól szerepelt az AV-Comparatives tesztjein).

Melyik a legjobb vírusirtó a Windows 10 rendszerhez?

A legjobb megvásárolható Windows 10 víruskereső
 • Kaspersky Anti-Virus. A legjobb védelem, kevés sallanggal. ...
 • Bitdefender Antivirus Plus. Nagyon jó védelem, sok hasznos extrával. ...
 • Norton AntiVirus Plus. Azoknak, akik a legjobbat érdemlik. ...
 • ESET NOD32 Antivirus. ...
 • McAfee AntiVirus Plus. ...
 • Trend Micro Antivirus+ Security.

Hogyan aktiválhatom ingyenesen a McAfee-t?

Hogyan aktiválhatom a McAfee kiskereskedelmi kártyámat?
 1. Kattintson az mcafee.com/activate webhelyre a termékkulcs beváltásához.
 2. Adja meg a kiskereskedelmi kártyáján vagy az elektronikus kártyáján található egyedi aktiváló kódot.
 3. Kövesse a képernyőn megjelenő lépéseket a biztonsági alkalmazás letöltéséhez és telepítéséhez.

A McAfee LiveSafe ingyenes?

Az új felhasználók 30 napig ingyenesen kipróbálhatják a McAfee LiveSafe-et . Ezt követően a felhasználóknak elő kell fizetniük az egyik fizetős csomagra. Ezek elérhetők egyeszközös előfizetésekhez, valamint családi és páros csomagokhoz, és egy évig érvényesek.

A McAfee ingyenes a HP-vel?

Minden eszköze. A McAfee LiveSafe™ szolgáltatás HP számítógépén egy teljes körű próbaverzió, amely védi adatait, személyazonosságát és minden eszközét, így magabiztosan csatlakozhat. ... Használja ki a McAfee LiveSafe ingyenes próbaverzióját, és védje meg minden eszközét még ma.