Miért a malwarebytes a legjobb?

Pontszám: 4,3/5 ( 51 szavazat )

A Malwarebytes kiváló valós idejű védelmet nyújt a rosszindulatú programok ellen, jó adathalászat elleni védelmet és gyors VPN -t biztosít, mindezt jó áron. ... Bár ez egy nagyon jó eredmény, a versenytársak, például a Norton, a McAfee és a Bitdefender 100%-os rosszindulatú programok észlelési arányt mutatnak.

Mi jobb, mint a Malwarebytes?

Ha pénzért a legjobb biztonsági funkciókat keresi, az Avast a legjobb víruskereső szoftverünk. Nemcsak több funkciót kap, mint a Malwarebytes, hanem öt helyett akár 10 eszközt is megvédhet, és élvezheti a prémium csomag bőséges, 60 napos ingyenes próbaverzióját.

Még mindig jó a Malwarebytes 2020?

Egyértelműen versenyző. Az ingyenes Malwarebytes szkenner népszerű az erős fertőzések eltávolítására való képessége miatt, de nem kínál valós idejű védelmet . A Malwarebytes Premium egy teljes körű víruskereső, amely számos védelmet nyújt a rosszindulatú támadások ellen, amelyek közül néhány nem gyakori a konkurens termékekben.

Megéri megvenni a Malwarebytes-t?

A Malwarebytes ingyenes verziója jó? Igen . Ez egy jó eszköz az eszköz vírusellenőrzésére és azok eltávolítására. A Malwarebytes Premium használata azonban biztonságosabb, mivel minden biztonsági funkciót tartalmaz.

Megbízható-e a Malwarebytes?

A Malwarebytes használata biztonságosnak tekinthető, és könnyen hasznos lehet a rosszindulatú programok esetleges észlelése esetén. Azonban a szoftver különféle hamis verziói elérhetők az interneten, amelyek könnyen veszélyeztethetik a felhasználó számítógépét.

Malwarebytes 4 értékelés | Tesztelt vs malware

32 kapcsolódó kérdés található

A Malwarebytes ellopja az Ön adatait?

A következő személyes adatokat gyűjthetjük be Öntől: Kapcsolatfelvételi adatok (például név, e-mail cím, levelezési cím vagy telefonszám); Egyedi azonosítók (például a Malwarebytes-fiókok és -termékek hitelesítéséhez használt felhasználónév és jelszó) és a gépazonosító szám; Információk az Ön...

El kell távolítanom a Malwarebytes-t?

Bár a Malwarebytes képes megvédeni üzleti számítógépét a rosszindulatú programoktól, például a trójaiaktól, előfordulhat , hogy teljesen el kell távolítania, ha már nem használja , vagy ha más biztonsági eszközt szeretne. A Malwarebytes eltávolítása helyet szabadít fel a számítógép merevlemezén, valamint feldolgozási erőforrásokat.

A Malwarebytes eltávolíthatja a trójaiakat?

A trójai fertőzések eltávolításának legjobb módja a Malwarebytes ingyenes trójai keresőjének használata, majd a Malwarebytes Premium megfontolása a jövőbeli trójai fertőzések elleni proaktív védelem érdekében . A Malwarebytes Premium elindítja a trójaiak keresését, majd eltávolítja a trójaiakat, hogy ne okozhassanak további károkat.

Kell a McAfee és a Malwarebytes is?

Ha olyan megfizethető internetes biztonsági csomagot szeretne, amely tartalmazza az összes szükséges eszközt a biztonság megőrzéséhez 2021-ben, válassza a McAfee -t. A Malwarebytes könnyebben használható, mint a McAfee. Ha csak egy jó víruskeresőt keres, amely egy tisztességes VPN-hez tartozik, válassza a Malwarebytes-t.

Melyik a jobb a Windows Defender vagy a Malwarebytes?

A Windows Defender ingyenes, míg a Malwarebytes számos kiváló prémium biztonsági terméket kínál. Független laboratóriumi tesztek azt mutatják, hogy mindkét szoftver jó védelmet nyújt a kártevők ellen, minimális hatással a rendszer teljesítményére, de a Malwarebytes felhasználói felülete jobb, mint a Windows Defender.

Miért tart ilyen sokáig a Malwarebytes?

Az új verzió 3.2. A Malwarebytes 2.2029-es verziója nem teszi lehetővé a „Rootkitek keresése” kiválasztását és a C:\Windows\winsxs mappa DESELECT-ét, tehát ez azt jelenti, hogy a rootkitek kereséséhez az összes mappát ki kell választani . Ez HOSSZÚ, 8-12 órás vagy annál hosszabb szkennelési időt okoz.

A Malwarebytes Free lelassítja a számítógépét?

FIGYELMEZTETÉS: A KÁRTÁSKÖRŰ SZÁMÍTÓGÉPEK LELASSÍTJÁK A SZÁMÍTÓGÉPEKET A HIBÁKAT TARTALMAZÓ FRISSÍTÉSEK MIATT . A Malwarebytes védelmi frissítése memória- és CPU-erőforrás-problémákat okoz, beleértve a webvédelmi problémákat is. ... Más felhasználók panaszkodtak, hogy a szoftver a számítógép erőforrásainak, például a memóriának és a CPU-nak akár 90 százalékát vagy többet is igénybe vett.

Szükségem van a Bitdefenderre és a Malwarebytes-re is?

Ha rendelkezik Bitdefenderrel, akkor nem kell Malwarebytes . A Bitdefender egy teljes körű víruskereső csomag, amely minden szükséges védelmet biztosít. Ha azonban Malwarebytes-szel rendelkezik, előfordulhat, hogy be kell szereznie a Bitdefendert. A Malwarebytes csak a rosszindulatú programok ellen nyújt védelmet, minden egyéb extra funkció nélkül.

A Bitdefender megtalálja az összes rosszindulatú programot?

Minden vírust eltávolítunk a rendszeréről. A Bitdefender mérnökei távoli, rendkívül biztonságos kapcsolaton keresztül megtisztítják a fájlokat, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy a vírusok nyomtalanul eltűnnek.

Elég a Malwarebytes a számítógép védelméhez?

A Malwarebytes jó eszköz a rendszer átvizsgálására, de prémium, valós idejű védelme teljesen szörnyű , lelassítja a számítógépet és rengeteg erőforrást használ.

Mit csinál a Malwarebytes a számítógépével?

A Malwarebytes az egyik legjobb víruskereső program a számítógépek védelmére a rosszindulatú programok, a feltörések, a vírusok, a zsarolóprogramok és más, folyamatosan fejlődő fenyegetések ellen, így segítve a biztonságos online vírusirtó élményt. ... Eltünteti a rosszindulatú programok minden nyomát, blokkolja a legújabb fenyegetéseket, és gyors víruskereső.

Melyik vírusirtó a legjobb a Windows 10 rendszerhez?

A legjobb megvásárolható Windows 10 víruskereső
  • Kaspersky Anti-Virus. A legjobb védelem, kevés sallanggal. ...
  • Bitdefender Antivirus Plus. Nagyon jó védelem, sok hasznos extrával. ...
  • Norton AntiVirus Plus. Azoknak, akik a legjobbat érdemlik. ...
  • ESET NOD32 Antivirus. ...
  • McAfee AntiVirus Plus. ...
  • Trend Micro Antivirus+ Security.

A Malwarebytes meg fog szabadulni minden vírustól?

A Malwarebytes Anti-Malware Free iparágvezető technológiát használ a rosszindulatú programok minden nyomának észlelésére és eltávolítására , beleértve a férgeket, trójaiakat, rootkiteket, csalókat, tárcsázókat, kémprogramokat és még sok mást. Fontos megjegyezni, hogy a Malwarebytes Anti-Malware jól működik, és konfliktusok nélkül kell futnia a víruskereső szoftverekkel együtt.

A Malwarebytes Premium eltávolítja a vírusokat?

A számítógép átvizsgálása a Malwarebytes Premium segítségével segít minden rosszindulatú program, vírus, trójai program, potenciálisan nemkívánatos program észlelésében és eltávolításában , és még a rendszerben vagy szoftverben előforduló esetleges kizsákmányolások észlelésében is.

A Malwarebytes eltávolít minden spyware-t?

Igen. Eltávolítja a férgeket, trójaiakat, kémprogramokat , reklámprogramokat, valamint a „potenciálisan nem kívánt programokat” (más néven haszontalan dolgokat, amelyeket valószínűleg nem kellett volna telepítenie). Valószínűleg ez a legjobb beszerezhető eltávolító. Jót tesz a rootkitek eltávolításában (de a legjobb esetben bármi mást is).

Miért nem tudom törölni a Malwarebytes-t?

Győződjön meg arról, hogy rendszergazdai jogosultságokkal rendelkező felhasználóként jelentkezett be azon a számítógépen, amelyről eltávolítani kívánja a Malwarebytes alkalmazást. Ha továbbra is problémákba ütközik a Malwarebytes eltávolítása során, forduljon segítségért a Malwarebyteshez. Cseveghet egy technikussal, vagy küldhet támogatási jegyet segítségért.

Biztonságos a karanténba helyezett fájlok törlése a Malwarebytes-ben?

Igen lehet . Valószínűleg a legjobb, ha legalább néhány napig békén hagyja, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem tapasztal semmilyen negatív hatást, vagy hogy nem „hamis pozitív” volt. Ha biztos abban, hogy az eltávolított fájl nem hamis pozitív, és nincs negatív hatása, bármikor törölheti a karanténból.

Mi történik a karanténba helyezett Malwarebytes fájlokkal?

Amikor a Malwarebytes for Windows kérésre és ütemezett vizsgálatokat hajt végre, előfordulhat, hogy egyes fájlok fenyegetésként vannak besorolva. Ezeket a fájlokat a rendszer eltávolítja a lemez helyéről, ha karanténban vannak , és többé nem károsíthatják az eszközt. ... A karanténba helyezett elemek mindaddig a Karantén lapon maradnak, amíg nem dönti el, hogy megtartja vagy eltávolítja őket.

Hogyan állapítható meg, hogy számítógépe spyware-rel fertőzött?

Folyamatosan előugró hirdetések jelennek meg a képernyőn , még akkor is, ha éppen nem böngészik az interneten. Egyes hirdetések akár az Ön nevével is személyre szabhatók. Titokzatos fájlok hirtelen megjelennek a számítógépén, fájljait áthelyezik vagy törlik, vagy az asztalon és az eszköztáron lévő ikonok üresek vagy hiányoznak.

Hogyan állapíthatom meg, hogy a számítógépemben van-e kémprogram vagy rosszindulatú program?

Nyissa meg a Beállítások > Frissítés és biztonság > Windows biztonság > Windows biztonság megnyitása menüpontot is. A rosszindulatú programok elleni vizsgálat elvégzéséhez kattintson a „Vírus- és fenyegetésvédelem” elemre. Kattintson a „Gyors vizsgálat” elemre a rendszer rosszindulatú programok kereséséhez. A Windows Security elvégzi a vizsgálatot, és megadja az eredményeket.