Miért nincs Lionel richie az amerikai bálványon?

Pontszám: 4,5/5 ( 7 szavazat )

Lehet, hogy Lionel nem volt az American Idol stúdióban, de otthonról bírálta a műsort. A szupersztár énekes virtuális bíró volt, miután ki volt téve a Covid-19-nek . Meg kellett tennie a szükséges óvintézkedéseket a karanténba helyezéssel, hogy mindenki biztonságban legyen.

Miért nincs Lionel Richie az American Idolban?

Miért hiányzott Richie az „American Idol”-ból? Richie hiányzott az American Idol Showstopper-köréből, mert lehetséges, hogy ki volt téve a COVID-19-nek, ezért karanténba kellett vonulnia a forgatástól távol , megtéve a műsor által előírt óvintézkedéseket – jegyezte meg a műsor a vasárnap esti epizódban.

Hol volt Lionel Richie az American Idolban?

Richie vendégbíróként szolgált a 2. évad Top 8 második hetében .

Miért nincs Lionel Richie a Hollywood Weeken?

Legalábbis a Dolby Színházból. Ehelyett Richie gyakorlatilag az otthonából ítélkezett, mivel ki volt téve a COVID-19- nek, ezért megtette a szükséges óvintézkedéseket a karanténba helyezéssel, hogy mindenki biztonságban legyen.

Milyen betegsége van Lionel Richie-nek?

Richie-nek hosszan tartó torokproblémái voltak, és négy év alatt négyszer megműtötték, mielőtt a hagyományos orvosok közölték vele, hogy elveszítheti énekesi karrierjét. Ezután egy holisztikus orvoshoz fordult, aki azt állította, hogy a probléma egyszerűen a savas reflux , amelyet Richie lefekvés előtt elfogyasztott ételek okoztak.

ÉNEKEL LIONEL RICHIE CLASSIC, JOBB, MINT LIONEL RICHIE?| Bálványok globális

30 kapcsolódó kérdés található

Lionel Richie párkapcsolatban él?

Lionel Richie régóta kapcsolatban áll Lisa Parigi barátnőjével , állítólag 2014 óta.

Miért van Lionel karanténban?

Bár nem jelentette be, hogy pozitív lett volna, virtuális tapasztalatai azért vannak, mert találkozott valakivel, aki később pozitív lett. Ennek eredményeként két hétig karanténba kell vonulnia, és negatív COVID-tesztet kell produkálnia, mielőtt visszatérhet a forgatáshoz.

Mennyit keres Katy Perry az American Idol-on?

Miután megkötötte az üzletet, a Forbes Katy Perryt a legjobban fizetett női zenészként sorolta fel, és becslése szerint 83 millió dollárt keresett 2017 és 2018 között. Katy 25 millió dolláros fizetése az American Idol-on szezononként értendő, ami azt jelenti, hogy a popsztár már keresett. 100 millió dollár a sorozat négy évadában való megjelenéstől.

2021-ben visszatér az American Idol?

Az ABC májusban megújította az American Idolt a 2021–22 -es szezonra, de ahogy az a sorozatnál a legtöbb műsornál megtörtént, ezt úgy tette, hogy nem kötött szerződést a bírákkal és a műsorvezetővel. A visszatérésük bejelentése éppen akkor, amikor a fogaskerekek bekapcsolni kezdenek a következő szezonban, szintén ismerős mintát követ.

Miért volt otthon Lionel Richie?

Lionel a hollywoodi héten volt kitéve a COVID-19-nek. Otthoni karanténba kellett vonulnia, ami miatt személyesen lemaradt a Showstoppers Roundról. COVID-tesztje nem lett pozitív, de óvatosságból karanténba zárták. Örülünk, hogy továbbra is részt vett a műsorban, és segíthetett néhány fontos döntés meghozatalában.

Miért híres Lionel Richie?

Lionel Richie egy népszerű amerikai énekes, dalszerző és producer, akit leginkább az 1970-es és 80-as évek sima és lelkes szerelmi balladáiért csodáltak . Zenei karrierje a funk- és rhythm and blues-együttesnél, a Commodores-nál kezdődött, amelyben énekesként dolgozott, majd áttért egy gyümölcsöző szólókarrierre.

Ki hiányzik az American Idolból?

Az alább látható videó a Snapchatre került fel. A Yahoo Entertainmentnek nyilatkozva egy, a műsorhoz közel álló forrás egyszerűen kijelentette: „Az American Idol versenyzője, Caleb Kennedy többé nem fog továbbjutni a versenyben. A vasárnapi epizódban az első négy helyezett szerepel majd egy versenyzővel.”

Mennyi Ryan Seacrest fizetése az American Idolnál?

Néhány évvel azután, hogy Seacrest 2003-ban csatlakozott a sorozathoz, 45 millió dolláros szerződést írt alá a házigazda megtartására, amivel akkoriban ő lett a legjobban kereső műsorvezető. A Forbes szerint most 10 millió dollárt keres szezononként az American Idol újraindításáért.

Ki a legjobban fizetett American Idol győztes?

Több mint 140 millió dolláros nettó vagyonával Carrie Underwood milliókkal a leggazdagabb "American Idol" nyertes (a Celebrity Net Worth révén).

Mennyit kap Lionel Richie az American Idolért?

De mivel Lionel visszakozott, végül elfogadta az ellenajánlatot, hogy szezononként 10 millió dollárt kapjon a műsorban, amiről a WSJ számolt be. Az American Idol négy évadának bírójaként Lionel legalább 40 millió dollárt keresett a sorozatból.

Hány éves Lisa Lionel barátnője?

Lionel Richie (71) sokkot kelt, mivel a 30 éves Lisa Parigi barátnője fiatalabb lányánál. Mi a korkülönbség Lionel Richie és barátnője, Lisa Parigi között?

Az American Idol versenyzői maguk fizetik be Hollywoodba vezető útjukat?

A Fox Business egy újabb, 2012-es jelentése felfedi, hogy „az AFTRA minden legjobb 24 versenyzőnek 1571 dollár teljesítménydíjat fizet , plusz étkezés a kétórás Idol-műsorokért, 1303 dollárt az egyórás műsorokért és 910 dollárt a félórás eredményműsorokért. "

Mi történt Lionel Richie hangjával?

Azt mondja: " Három műtéten vagyok túl, hangsebészeten ... És mint művészt a hangod határoz meg." Richie pedig bevallja, hogy még mindig szorongással néz szembe, mielőtt színpadra lép, hogy fellépjen – mert 62 évesen rájön, hogy az énekhangja megváltozik. Hozzáteszi: „Nézzük meg, mikor kezdi el először.

Ki a leggazdagabb énekes?

Egy talán nem szándékos következmény: A szépségcsalád segített neki bekerülni a világ egyik legexkluzívabb rangjába: a milliárdosok közé. A Forbes becslése szerint Rihanna most 1,7 milliárd dollárt ér – ezzel a világ leggazdagabb női zenésze, és Oprah Winfrey mögött a második a leggazdagabb női előadóművész.

Mennyi Dolly Parton nettó értéke?

Ez a fajta ravasz üzleti gondolkodásmód segített Partonnak 350 millió dolláros vagyont építeni. És bár zenei katalógusa ennek körülbelül egyharmadát teszi ki, legnagyobb értéke a Dollywood, a Tennessee állambeli Pigeon Forge-i vidámpark, amelynek 35 évvel ezelőtt társalapítója.

Lionel Richie kivel randevúz most?

A 40 éves korkülönbség ellenére a szerelem győz Lionel Richie és barátnője, Lisa Parigi számára. Szó se róla, hogy 40 éves korkülönbség van Lionel Richie amerikai énekes-zeneszerző és barátnője, Lisa Parigi között. A 71 éves Richie és a harmincas éveiben járó Parigi szerelmesek!