Miért a körzeti tiszt titkos tisztelője a narrátor?

Pontszám: 5/5 ( 22 szavazat )

Válasz: A narrátor a kerületi tiszt titkos tisztelője a történelem iránti élénk érdeklődése miatt . történelemmel és érmekkel kapcsolatos kutatásokat is végzett. Ő a tanulás embere.

Miért hívta a narrátort a körzeti tiszt?

Miért? Ans. Amikor az elbeszélőt a körzeti tiszt meghívta hozzá, barátai azt mondták, hogy ez sértő volt számára, mert úgy gondolták, hogy a körzeti tisztnek magának kell bejönnie a házába, ha annyira szívesen találkozna vele.

Amikor a körzeti tiszt meghívta a narrátort, hogy találkozzon vele, a barátja azt mondta, hogy ez sértés volt számára?

Ans. Amikor az elbeszélőt a körzeti tiszt meghívta hozzá, barátai azt mondták, hogy ez sértő volt számára, mert úgy gondolták, hogy a körzeti tisztnek magának kell bejönnie a házába, ha annyira szívesen találkozna vele .

Milyen segítséget kért Baldev a narrátortól?

Baldev meggyőzte a narrátort, hogy kérje a kerületi tiszt segítségét fia ügyében . Azt kérte, hogy ha a fiát börtönbe zárják, akkor az egész családja tönkremegy.

Hogy ment a narrátor és Baldev?

Baldev tompa volt a tanulásban, és a tanára elege volt belőle. Ezért azt a feladatot adta a narrátornak, hogy adjon extra leckéket Baldevnek . A narrátor rokonszenves megközelítése meghozta az eredményt. Baldev hamarosan elkezdett tanulni, és összebarátkoztak.

A meg nem érdemelt jutalom teljes megoldás | DAV Class 8 angol Ch 10 Teljes megoldás | Buddy gyűjteménye

26 kapcsolódó kérdés található

Miért vonakodott a narrátor elfogadni Baldev ajándékát?

A narrátor nem szívesen fogadott el ajándékot Baldevtől, mivel mindketten nagyon régóta ismerték egymást. Magyarázat: Nagyon jó barátok voltak . ... Baldev kölcsönös szeretetből és tiszteletből ajándékozta a narrátort.

Mi volt a narrátor fontos döntése?

1) ÚGY HATÁROZOTT, HOGY MINDIG A SZOBÁJÁBAN TARTJA GYÓGYSZEREKET, ÉS ÚGY HATÁROZOTT, HOGY IMÁDKOZIK ISTENHEZ . IS ELFOGADTA A BAJTASÁGÁT. 2) EGY ÉJSZAKA, AMIKOR A GYERMEK ANYJA ÉS NAGYANYA NINCS OTT OTTHON, FÉLT AZ EGYEDÜL ALVÁSTÓL, ÉS EGY hentes rémálma volt.

Miért csodálta az író a kerületi tisztet?

A narrátor titokban csodálja a körzeti tisztet , mivel tanulságos ember . Jelentős kutatásokat végzett a történelem és a régi érmék terén. A narrátor azon töpreng, hogy hivatalos feladatai közepette hogyan jut rá időt. A narrátor olvasta a műveit, és lenyűgözte.

Miért sajnálja a narrátor honfitársai mentalitását?

Válasz: - A narrátor sajnálja, hogy honfitársai nagy jelentőséget tulajdonítottak a kormánytisztviselőknek . Megpróbálnak hízelgetni azzal, hogy felkérik őket közfeladatokra, vagy róluk nevezik el az iskolát vagy egy kórházat. Az indiánok ilyen mentalitása miatt a narrátor sajnálja őket.

Mit csinált a narrátor, miután bejött a szobába?

Meggyújtott egy petróleum lanipot. Felkapcsolta a villanyt.

Ki volt a kerületi tiszt titkos tisztelője?

A narrátor a történelem iránti élénk érdeklődése miatt titkos tisztelője a kerületi tisztnek. történelemmel és érmekkel kapcsolatos kutatásokat is végzett.

Miért ír titokban a narrátor?

A narrátor titokban ír, és eltitkolja az írását John elől, mert nem akarja, hogy írjon, és úgy érzi, ez nem javít az állapotán . Úgy tűnik azonban, hogy ez az egyetlen olyan dolog, amit ő irányíthat az életében.

Miért tartotta a narrátor barát sértésnek a körzeti tiszt meghívását?

Válasz: Amikor a körzeti tiszt meghívta a narrátort, hogy meglátogassa, barátai azt mondták, hogy ez sértő volt számára, mert úgy gondolták, hogy a körzeti tisztnek magának kell bejönnie a házába, ha annyira szívesen találkozna vele .

Mit sajnál a narrátor?

(c) Mit bán meg a narrátor? Válasz: A narrátor sajnálja, hogy nem tud mindkét úton haladni . Sajnálja azt is, hogy nem tud visszatérni a rajthoz, miután választott.

Mit látott a narrátor az erdőben?

A narrátor két egymástól távolodó utat látott a sárga erdőben. Az élethez kapcsolódóan a kettő volt a hordozó út a narrátor számára, amelyből az egyiket választotta.

Miért volt a narrátor egyszerre elragadtatva és félve?

Miért volt a narrátor egyszerre elragadtatva és félve? Válasz: A narrátor el volt ragadtatva a ló nagyszerűségétől . Érezte a szagát, hallotta, ahogy lélegzik, ami izgatta, de amitől megijedt, az az, hogy Mourad nem vehette volna meg a lovat.

A narrátor hobbi milyen szempontból volt egy kicsit szokatlan?

Válasz: A narrátor hobbija a bűnözés és a bűnözők tanulmányozása . Ezt „szokatlannak” tartja, mert általában az embereknek nincs ilyen szokatlan hobbijuk. Ez a hobbi lelkes megfigyelést és a józan ész teljes körű használatát követelte meg.

Miért a sárga tapéta megszállottja Jane?

Miért a narrátor a sárga tapéta megszállottja? Úgy tűnik, hogy a narrátor összekapcsolja írását a tapétával, és megszállottja lesz a tapétának , mert úgy tűnik, az egyetlen dolog, ami felett uralkodik, az az, hogy papírra ír, és a tapétával kapcsolatos ötletei /megszállottsága.

Miért gazember John a Sárga háttérképben?

Nem áll szándékában ártani neki , de az a tudatlansága, hogy valójában mire van szüksége, veszélyesnek bizonyul. John csak felületesen ismeri a feleségét. Látja a „külső mintát”, de hiányolja a bent rekedt, küszködő nőt. Ez a tudatlanság az oka annak, hogy John nem egyszerű karton gazember.

Miért tölt a narrátor annyi időt a falat nézegetve a Sárga Háttérképen?

Alapvetően kénytelen a falakat bámulni , ahogy a közhely tartja. Fantáziájú nő, akinek nincs kiútja, képzelete elkezdi átalakítani a tapéta kidolgozott mintáját.

Miért nem tudott aludni az író?

Válasz: Az író egész éjjel nem tudott aludni , miután elolvasta a Connie-nak címzett levelet . Azonban nem az volt a bűntudata, hogy elolvasta egy másik személy levelét. Az volt a dilemma, hogy mit tegyen: figyelmen kívül hagyja-e a levelet, vagy megpróbálja megtalálni Connie-t, akinek a levél címzettje.

Hogyan próbálta a narrátor lerázni az érzést?

A narrátor azzal próbálta lerázni az érzést, hogy ő a 800 m bajnoka, hiszen Kalkuttában párszor megnyerte a versenyt . Szóval összeszedte a bátorságát, és kifejlesztette önbizalmát és önmagát.

Ki osztotta meg a szobát a narrátorral?

4. Ki osztotta meg a szobát a „A kígyó és a tükör” című történet narrátorával? Ans. A patkányok megosztották vele a szobát.

Miért nem aludhatott az orvos a szobájában. Mit csinált akkor?

Az orvos nem tudott aludni a szobában, mert a háza nem volt villamosítva, így nem volt ventilátor a házában . Nagyon meleg volt, ezért az ablak felé húzta az ágyát, hogy aludjon, de nem tudott aludni, ezért kiment a verandára levegőzni, de sajnos nem fújt a szél.

Miért hagyta el a kígyó az orvos karját?

Válasz: A kígyó elhagyta az orvos karját , mert meglátta a tükörben a tükörképét, és elbűvölte, így szerette volna saját tükörképét jobban megnézni. Szüleihez hasonlóan ő is tisztel minden vallást.