Miért zárol le a számítógépem?

Pontszám: 4,6/5 ( 42 szavazat )

Miért fagy le folyamatosan a számítógépem? ... Ez általában szoftverrel kapcsolatos probléma , vagy a számítógépén túl sok program működik egyszerre, ami lefagy. További problémák, például az elégtelen merevlemez-terület vagy az „illesztőprogramokkal” kapcsolatos problémák szintén a számítógép lefagyását okozhatják.

Hogyan akadályozhatom meg a számítógép zárolását?

Ennek elkerülése érdekében akadályozza meg, hogy a Windows képernyővédővel lezárja a monitort, majd manuálisan zárja le a számítógépet, amikor erre szüksége van.
 1. Kattintson a jobb gombbal a megnyitott Windows asztal egy területére, kattintson a „Személyre szabás” elemre, majd kattintson a „Képernyőkímélő” ikonra.
 2. Kattintson az „Energiagazdálkodási beállítások módosítása” hivatkozásra a Képernyővédő beállításai ablakban.

Mit jelent, ha a számítógépe azt mondja, hogy zárol?

A számítógép zárolása biztonságban tartja fájljait, amíg távol van a számítógépétől . A zárolt számítógép elrejti és védi a programokat és dokumentumokat, és csak az a személy tudja újra feloldani a zárolást, aki a számítógépet zárolta.

Mit jelent, ha a számítógép azt mondja, hogy zár, és kikapcsol?

Azóta néhányszor megismétlődött, és úgy gondoljuk, hogy ennek az az oka, hogy a tápcsatlakozó időnként meglazul, vagy nincs elég szorosan bedugva, ezért azt gondoltuk, hogy a hálózati tápellátásról van szó, ahol valójában lemerült. az akkumulátor, amely, ha eléggé lemerül, ...

Miért zárol le hirtelen a számítógépem?

A számítógép automatikus lezárását okozhatja az operációs rendszer problémája , az illesztőprogramok nem megfelelő telepítése vagy az operációs rendszer frissítése. Az ehhez hasonló meghibásodások különféle problémákat okozhatnak, ezért a legújabb frissítések keresése segíthet a probléma megoldásában.

[JAVÍTOTT] A Windows 10 automatikusan zárolja magát

33 kapcsolódó kérdés található

Hogyan akadályozhatom meg, hogy a számítógépem tétlenül záruljon?

Kattintson a Start>Beállítások>Rendszer>Tápellátás és alvó állapot lehetőségre, és a jobb oldali panelen módosítsa a Képernyő és alvó állapot értékét „Soha” értékre.

Hogyan akadályozhatom meg, hogy a laptopom inaktivitás után leblokkoljon?

Lépjen a "Megjelenés és személyre szabás" elemre Kattintson a "Képernyőkímélő módosítása " lehetőségre a jobb oldali Személyre szabás alatt (vagy keressen a jobb felső sarokban, mivel a Windows 10 legutóbbi verziójában ez az opció eltűnt) A Képernyőkímélő alatt van egy lehetőség, hogy várjon. "x" percig a kijelentkezési képernyő megjelenítéséhez (lásd lent)

Hogyan akadályozhatom meg a Windows 10 rendszerű számítógépem zárolását?

A zárolási képernyő letiltása a Windows 10 Pro kiadásában
 1. Kattintson a jobb gombbal a Start gombra.
 2. Kattintson a Keresés gombra.
 3. Írja be a gpedit parancsot, és nyomja meg az Enter billentyűt a billentyűzeten.
 4. Kattintson duplán a Felügyeleti sablonok elemre.
 5. Kattintson duplán a Vezérlőpult elemre.
 6. Kattintson a Testreszabás elemre.
 7. Kattintson duplán a Ne jelenítse meg a lezárási képernyőt.
 8. Kattintson az Engedélyezve elemre.

Hogyan kapcsolhatom ki a lezárási képernyő időtúllépését Windows 10 rendszeren?

Kattintson a „Speciális energiabeállítások módosítása” linkre az oldal alján. Egy új ablaknak kell felbukkannia. Görgessen le, amíg meg nem jelenik a Megjelenítés, majd kattintson a plusz ikonra a szakasz kibontásához. Módosítsa a „Konzolzár kijelzőjének kikapcsolási időtúllépése ” beállítást arra a percre, amennyit szeretne, mielőtt a lezárási képernyő időtúllépésbe lépne.

Hogyan tarthatom ébren a számítógépemet?

Mit kell tudni
 1. Vezérlőpult > Rendszer és biztonság > Energiagazdálkodási lehetőségek > Tervbeállítások módosítása.
 2. A Kijelző kikapcsolása és a Számítógép alvó állapotba helyezése mellett válassza ki a kívánt időkeretet a legördülő listából.

Hogyan tarthatom aktívan a laptop képernyőjét?

Ez az oktatóanyag megmutatja, hogyan maradhat bekapcsolva a képernyő, és hogyan ne hibernáljon a Windows 10 laptopon.
 1. Kattintson a Start gombra.
 2. Kattintson a Beállítások elemre.
 3. Kattintson a Rendszer elemre.
 4. A bal oldali ablaktáblában kattintson az Energiaellátás és alvó üzemmód elemre.
 5. A jobb oldali panelen kattintson a Speciális energiabeállítások elemre.
 6. A bal oldali panelen kattintson a Válaszd ki, hogy mi legyen a fedél bezárása opcióra.

Hogyan módosíthatom a zárolási időt Windows 10 rendszeren?

3 válasz
 1. Kattintson a jobb gombbal az Asztalra, és válassza a Testreszabás lehetőséget.
 2. Válassza a Képernyő lezárása lapot.
 3. Most válassza a Képernyő időtúllépési beállításai lehetőséget.
 4. Most a Képernyő alatt kattintson a fülre, és válassza ki a kívánt időt.
 5. Az alvásidő beállításait is módosíthatja.

Hogyan kapcsolhatom ki a dinamikus zárolást?

Kövesse az alábbi lépéseket a dinamikus zárolási képernyő feloldásához.
 1. Nyissa meg a Beállításokat, és válassza a Háttérkép lehetőséget.
 2. Válassza a Háttérképszolgáltatások lehetőséget.
 3. Válassza a Nincs lehetőséget, majd a letiltáshoz érintse meg a Csúsztassa balra az információs oldal melletti kapcsolót. A Dinamikus zárolás képernyő képe többé nem jelenik meg, ha elcsúsztatja a lezárási képernyőt.

Hogyan akadályozhatom meg a laptopom időtúllépését?

Lejárt időzítésű számítógép cseréje
 1. Jelentkezzen be számítógépére, és kattintson a "Start" gombra. Válassza a "Vezérlőpult" lehetőséget a menüből. ...
 2. Kattintson duplán a "Tápellátás" ikonra a számítógép vezérlőpultján. ...
 3. Állítsa be az energiaellátási beállításokat úgy, hogy a számítógép merevlemeze, monitora és rendszererőforrásai ne kapcsoljanak ki.

Hogyan módosíthatom a képernyő időtúllépését?

A kezdéshez lépjen a Beállítások > Kijelző menüpontba . Ebben a menüben a Képernyő időtúllépése vagy az Alvó állapot beállítása található. Ennek megérintésével módosíthatja azt az időt, amely alatt a telefon elalszik. Egyes telefonok több képernyő-időtúllépési lehetőséget kínálnak.

Hogyan módosíthatom a képernyő időtúllépését Windows rendszeren?

A Tervbeállítások szerkesztése ablakban kattintson a „Speciális energiabeállítások módosítása ” hivatkozásra. Az Energiagazdálkodási lehetőségek párbeszédpanelen bontsa ki a „Kijelző” elemet, és a hozzáadott új beállítás „Konzolzár kijelzőjének kikapcsolási időtúllépése” néven jelenik meg. Bontsa ki, és beállíthatja az időtúllépést tetszőleges számú percre.

Hogyan állíthatom le, hogy a monitor aludjon?

1. lépés: Nyissa meg a Vezérlőpultot, és válassza az „Energiagazdálkodási lehetőségek” lehetőséget. 2. lépés: Válassza ki a „Válassza ki, mikor kapcsolja ki a kijelzőt” lehetőséget. 3. lépés: Állítsa a „Csatlakozva” opciókat Soha értékre a „Kijelző kikapcsolása” és „A számítógép alvó állapotba helyezése” esetén.

Miért alszik el folyamatosan a monitorom a Windows 10 rendszerben?

Egy elavult monitor-illesztőprogram is okozhat ilyen problémákat. Ha a probléma a monitor illesztőprogramjával van, akkor előfordulhat, hogy továbbra is aludni fog. Egy olyan esetben, amikor nemrég frissítette a rendszerét a Windows 10 rendszerre, és ez a probléma jelentkezett. Ezután frissítse a monitor illesztőprogramját is, néha néhány frissítés kimarad.

Miért alszik folyamatosan a számítógép monitorom?

A számítógép folyamatos alvó állapotának problémáját a grafikus kártya hibás vagy elavult illesztőprogramja okozhatja , különösen, ha csúcskategóriás grafikus kártyát telepített. A probléma megoldásához megpróbálhatja frissíteni a grafikus kártya illesztőprogramját.

Mi a probléma, ha a monitor elalszik?

Fogjon egy monitort egy másik számítógépről az irodájában, és csatlakoztassa azt a számítógéphez, amely folyamatosan alvó módba lép. Ha ugyanez a probléma egy második monitornál is előfordul, akkor tudja, hogy a számítógép hardverének valamelyik beállítása vagy része okozza a problémát, esetleg a videokártya vagy a memória .

Miért megy a monitorom alvó módba?

Az alvó üzemmód egy energiatakarékos állapot, amely leállítja a számítógépen végzett összes műveletet . Minden megnyitott dokumentum és alkalmazás a rendszermemóriába (RAM) kerül, és a számítógép alacsony fogyasztású állapotba kerül. Ez hasonló a film-DVD szüneteltetéséhez. ... Az olyan eszközök, mint a monitorok, szintén alvó módot használnak az energiafogyasztás csökkentése érdekében.

Hogyan tudom az egérmutatót automatikusan mozgatni?

Ehhez nyissa meg a Vezérlőpult > Egér tulajdonságai > Mutatóbeállítások menüpontot . Jelölje be A mutató automatikus mozgatása az alapértelmezett gombra egy párbeszédpanelen. Kattintson az Alkalmaz > OK gombra.