Miért vak lissandra?

Pontszám: 4,1/5 ( 34 szavazat )

Mire való? Lissandrát egy ősi félisten karmai vakították meg , amikor nővéreivel az ősi Freljord összes földjét meg akarták hódítani. Az azóta eltelt évezredek alatt elért sok csodálatos és félelmetes dolog ellenére varázsereje soha nem tudta visszaállítani a látását.

Volibear elvakította Lissandrát?

A sámán álma személyessé vált a jégboszorkány számára, mivel Volibear volt az, aki évekkel ezelőtt elvakította Lissandrát . Amint a sámán észrevette Lissandrát, Volibear avatárja jelent meg előtte. Lissandra tiszta ösztönből a True Ice szilánkjait sodorta a medvére, miközben megzavarta a sámán alakváltását.

Velkoz figyelő?

Vel'Koz tanai és kérdés-felelei, volt egy népszerű elmélet, miszerint Vel'Koz a Frozen Watchers egyike volt - a vizuális hasonlóságok és Lissandra idézetének szó szerinti értelmezése miatt: "A Figyelőket üvöltve küldték a mélybe." Megerősítették, hogy Vel'Koz konkrétan nem tartozik Lissandra Figyelői közé , bár egy ...

Mi volt Lisandra öreg passzív?

A régi passzívja, amely időnként szabaddá tette a következő varázslatot, megváltozott . Ha három vagy több célpontra, csatlósra vagy bajnokra teszi le W-jét, a cooldown drámaian lecsökken, és a következő varázslat ingyenes. Ez a változás Lissandrát a megfagyott piszkáló mágusból a pusztítás jégesőjévé változtatja.

Milyen típusú bajnok Lissandra?

Ahogy az várható volt, Lissandra Freljord bajnok , és sok más fagyos földi kollégájához hasonlóan ő is a játék késői uralására törekszik.

Lissandra története magyarázata

38 kapcsolódó kérdés található

Lissandra ember?

Lissandra később bosszúból megöli Avarosát. Lissandra az eredeti neve, de később hasonlóvá vált a Frostguard vezetőjének címéhez. ... Amikor emberi alakja megöregedett, saját halálát színlelte, majd meggyilkolta utódját, hogy ellopja személyazonosságát.

Hogyan ellenkezel Lissandrával?

Lissandra Counter Pick A legerősebb számláló a Twisted Fate lenne, egy mérsékelten nehezen játszható bajnok, akinek jelenleg 48,98%-os a győzelmi aránya (rossz) és a játékaránya 0,00% (magas).

Tudod passzívan irányítani Lisandra?

Lissandra előző passzívja az volt, hogy néhány másodpercenként szabad képességet adjon neki. ... A passzív a következőképpen működik: Ha néhány másodpercen belül megsérülsz vagy megölsz egy ellenséget, egy " fagyott thrall" jelenik meg a helyén . A megdermedt thrill megcélozhatatlan és megölhetetlen, de nem tudja irányítani.

Hogy érzed magad Lisandraként?

Tippek
 1. Azonnal használhatja saját magát, ha egyszerre nyomja meg az önküldő billentyűt és a végső billentyűt (alapértelmezés szerint Alt + R)
 2. Öntvény. ...
 3. Lissandra képességei rövidebbek, mint sok mágusé.

Lissandra jó?

Lissandra jó most? A 11.19-es javítás #38. legjobb választása a középső sávban , ami az E-Tier rangunkon belülre helyezi. Gyenge pick, valószínűleg bajnok buffokra van szüksége a nehézségi fokot tekintve, ez egy közepesen nehéz bajnokot játszani új játékosok számára a League of Legendákban.

Velkoz az űrből van?

Ahhoz, hogy igazán megértsük Vel'Koz borzalmát, először ismernünk kell a Figyelőket, és azt, hogy hogyan vakították el őket a halandó birodalmára. Az anyagi síkon túl, kívül és valahogy alatta húzódik a megismerhetetlen szakadék. Ez az Üresség birodalma , ahol soha egyetlen halandó vagy halhatatlan lény sem járhat.

Velkoz Isten?

"Arclight Vel'koz valószínűleg bemutatta a legtöbb tudományt; ahol ő az isten, aki az ívfény erejével ruházza fel a halandókat a sötétség idején. Csobbanása azt ábrázolja, ahogy egy templom előtt megnyilvánul, hogy "próbára tegye" a harcosokat abban a reményben, hogy az általa választott arkangyalokká válhat.

Vel Koz az ürességből való?

Tan. Vel'Koz az Ürességben, az anyagi síkon kívül létező birodalomban élő Voidbornok egyike . ... Vel'Koz valószínűleg az első ilyen készült, és ő és a másik Voidborn szolgált felderítőikként a halandó síkon.

Ki ölte meg Avarosát?

Lisandra meggyilkolta Avarosát. Avarosát íjjal temették el egy különleges pecséttel ellátott sírba. Lissandra ekkor elkezdte felkészíteni a világot a figyelők visszatérésére. A 3 nagy törzs külön érezte magát, és háborúkat indított a freljord uralma érdekében.

Mit mond Lisandra az ULT alatt?

" Térdelj le előttem, és felszabadítom az erődet! "

Kik azok a Lisandra nővérek?

Ebben a veszélyes és változékony korban született Lissandra és nővérei, Serylda és Avarosa . Mindegyik arra törekedett, hogy kihasználja a háborúban lévő erőket, és mindegyik szörnyű árat fizetett. Serylda megpróbált parancsolni az égnek felettük, de az első szürkületig elvesztette a hangját.

Ti hogy csináljátok a Lisandra kombót?

Lissandra · Combos Azonnali FW és R magad, amilyen gyorsan csak tudod, majd kövesd a Q használatával, ha szabaddá vált. Az ellenséges EQ meghamisításához azonnal a célponton, majd villogjon oldalra. Aktiválja újra az E-t, ha a karom az ellenfél tetején van, és azonnal W AA, majd R.

Mik a Lisandra képességei?

Képességek
 • Passzív. Jégszülött leigázása. Amikor egy ellenséges bajnok meghal Lissandra közelében, Frozen Thrall lesz belőle. ...
 • K. Jégszilánk. Jéglándzsát dob, amely összetörik, amikor eltalálja az ellenséget, varázssebzést okozva és lelassítja a mozgási sebességet. ...
 • W. Ring of Frost. ...
 • E. Glacial Path. ...
 • R. Fagyott sír.

Hogyan győzed le Akalit és Lissandrát?

 1. 210. Dobja W-jét a lepel közepére, hogy ne menjen sehova. ...
 2. Annak ellenére, hogy kijátszhatod a késői játékát, csak folytasd a q-val való zaklatást, nehogy gazdálkodjon (6-os szint előtt)...
 3. Lissandra természetesen egy bérgyilkos-ellenes bajnok, tehát ha Liss vs Akali vagy, csak piszkáld MINDIG, ugorj be és ölj.

Hány éves a Lisandra liga?

Lissandra, Ivern: Valahol 8996-9996 éves Ivern – 10'0 és 400 font között.

Mit jelent a Lissandra szó?

A görög babanevekben a Lissandra név jelentése: Felszabadító . Lysander nőiessége.