Miért figyelemre méltó sportoló Deyna Castellanos?

Pontszám: 4,5/5 ( 36 szavazat )

Hat góllal megnyerte a 2014-es FIFA U17-es női világbajnokság aranycipőjét, csapattársával, Gabriela Garcíával kiegyenlítve, és hét góllal gólszerzője volt a 2014-es női ifjúsági labdarúgó-világbajnokságnak. A 2016-os dél-amerikai U17-es női labdarúgó-bajnokság gólkirálya is volt 12-vel.

Miért fontos Deyna Castellanos?

VENEZUELA VÁLTOZAT: Minden idők 11 góljával Castellanos birtokolja a FIFA U-17 női világbajnokság minden idők gólszerzési rekordját . ... * Segített Venezuelának megnyerni a 2016-os dél-amerikai U17-es női labdarúgó-bajnokságot, 12 gólt szerezve a torna során, ezzel aranycipőt és MVP-díjat szerzett.

Milyen Deyna Castellanos személyisége?

Castellanos több, mint a Florida állam korábbi nemzetközi sztárjai, extrovertált személyiséggel rendelkezik a futballpályán. Bármilyen csábító is lehet, amikor egy másik nyelv veszi körül, nem tudott nyugodtan oldalra állni, és továbbra is önmaga maradni. Kényszerítette magát, hogy megszólaljon.

Mi a Deyna név jelentése?

Dayna egy utónév. Azok a nyelvek, amelyek ezt a nevet használják, a lett, amiben ez (más néven Daina) nagyjából annyit jelent: „ a legjobbak és legszebbek gyűjteménye ”.

Milyen név a Dana?

A Dana név héberül azt jelenti, hogy „döntőbíró” vagy „Isten az én bírám ”. A szanszkrit és páli nyelven a szó jelentése "nagylelkűség". Románban és csehben nőnemű név, a Daniela névből származik; a férfias alak Dan/Daniel.

Deyna Castellanos: a nemi sztereotípiák megtörése a futballban | Az ő játéka

33 kapcsolódó kérdés található

Mit jelent Dayna arabul?

Nem. Lány. Számmisztika. 9. A Dayna arab/muszlim lánynév, és ennek a névnek a jelentése " Dániából, Danielhez hasonló" .

Milyen gyakori a Dayna név?

Mennyire gyakori a Dayna név egy 2020-ban született babánál? A Dayna volt a 3634. legnépszerűbb lánynév . 2020-ban csak 40 Dayna nevű kislány született. A 2020-ban született 43 776 kislányból egy Dayna nevet visel.

Honnan származik a Dayna név?

A Dayna név elsősorban amerikai eredetű női név, jelentése dán, Dániából . A DANA amerikai írásmódja (a DANNA-tól való megkülönböztetéshez).

Hogyan mondod a Dayna nevet?

 1. Dayna fonetikai helyesírása. nap-na. NAP-húú.
 2. Dayna jelentése. Ez egy amerikai női név.
 3. Példák egy mondatban. „Vanderpump Rules”: Scheana Shay arról, hogy miért volt igazán féltékeny Daynára és a „Boy Crazy” címke (exkluzív)...
 4. Dayna fordításai. arab: دينا

Milyen arab lánynevek vannak?

További arab kislánynevek
 • Amal.
 • Amani.
 • Amira.
 • Arwa.
 • Aya.
 • Basma.
 • Bayan.
 • Bushra.

A Dana név szerepel a Bibliában?

Dana jelentése: Dániel női alakja : Isten ítélt, vagy Isten ítél. Az ószövetségi Dániel egy ie 6. századi próféta volt, aki csodával határos módon túlélte az oroszlánok barlangját.

Mit jelent írül, hogy Dana?

Dana. | Mondd: dah-nah. Két levezetés. Ez az ír szó „merész”, a szemtelenség értelmében . Dana vagy Danu egy pogány istennő neve is volt, aki a legendás kelta harcosoknak, a Tuatha de Danann-nak (Danu népének) adta a nevét.

Mit jelent a Dana név egy fiú számára?

A Dana név angol eredetű fiúnév, jelentése : „Dániából, ajándék vagy bölcs” . A Danas kislányok száma több mint tíz az egyhez képest. De a Dana egy vonzó, elegáns név, amely mindkét nemű babáknál használható.

Mit jelent Dana szanszkrit nyelven?

Dāna (dévanagari: दान) szanszkrit és páli szó, amely a nagylelkűség, a jótékonyság vagy az alamizsnaadás erényét jelenti az indiai filozófiákban. ... A hinduizmusban, a buddhizmusban, a dzsainizmusban és a szikhizmusban a dāna a nagylelkűség ápolásának gyakorlata. Megnyilvánulhat a bajba jutott vagy rászoruló egyénnek való adományozás formájában.

Mi a szép lány arab neve?

A Gamila egy klasszikus arab név, ami azt jelenti, hogy „gyönyörű vagy gyönyörű”.

Mi a legszebb arab név?

Íme néhány a legszebb név arab nyelven.
 • Aya. A széles körben elterjedt név, sok nyelven gyökerezik, az Aya-t lányoknak adják. ...
 • Amal. A lányoknak adott név, az Amal a „remény” arab szó. ...
 • Sami. A Sami jelentése „transzcendens”, fiúknak adott név. ...
 • Dalia. ...
 • Karim. ...
 • Dounia. ...
 • Hadi. ...
 • Kamal.

Mit jelent a szép lány név?

Bella (latin, görög, portugál eredetű) jelentése "szép", a név a híres amerikai modellhez, Bella Hadidhoz kötődik.

Dana ír?

Dana Rosemary Scallon (született Rosemary Brown; 1951. augusztus 30.), hivatásos nevén Dana, ír énekesnő és egykori politikus, aki 1999 és 2004 között az Európai Parlament képviselője volt. ... 2019-ben Dana bejelentette, hogy visszatér a stúdióban, és egy vadonatúj albumot vett fel, sok év után először.