Miért van több laktanya a klánok összecsapásában?

Pontszám: 4,9/5 ( 16 szavazat )

A laktanyák lehetővé teszik csapatok képzését az Elixir használatával . Ezeket a csapatokat a kiképzés után a hadsereg táboraiban helyezik el. ... Például a barbároknak 20 másodperc az alapképzési ideje. Ha négy laktanya áll rendelkezésére, egy barbárnak 5 másodpercbe telik a képzése.

Miért van szüksége több laktanyára a COC-ban?

A laktanyák fejlesztése lehetővé teszi számukra, hogy új csapatokat képezzenek ki . Minden egyes szint egy új Elixir csapatot nyit fel. A frissítések során az adott laktanya nem használható.

A csapatok gyorsabban edzenek több laktanyával?

1 Válasz. Igen . Csakúgy, mint a frissítés előtt, a laktanya frissítése megnöveli csapatai kiképzési idejét.

Mi az a sötét Barakk a klánok összecsapásában?

A Dark Barracks lehetővé teszi a Dark Elixir csapatok kiképzését a Dark Elixir segítségével , amely, mint az elixírrel kiképzett normál csapatok, a hadsereg táboraiban fog állomásozni. A Városháza 7. szintjén van feloldva. ... Az értéket úgy kaphatja meg, hogy elosztja a csapat alapkiképzési idejét a rendelkezésre álló Sötét Barakkok mennyiségével.

Mit jelent a Pekka?

A PEKKA a Perfectly Enraged Knight of Assassins rövidítése, az utolsó csapat a szokásos laktanyában, amely feloldódik, amikor eléri a Town Hall 8-at. PEKKA egy lány, akinek a legerősebb és legdrágább páncélja van az Elixir-alapú csapatok közül.

MIÉRT VÁLTAK OLY SOKÁT A CSAPATAIM? - Laktanya korszerűsítése! - Játsszunk TH10 - Clash of Clans

27 kapcsolódó kérdés található

Mennyi ideig tart az electro Dragons edzése?

Íme az Electro Dragon finomabb statisztikái: 1. szint: 36 000 DE költség / 24 perces edzés / 2200 LE / 240 DPS / 300 halálos sérülés. 2. szint: 40 000 DE költség / 24 perces képzés / 9 000 000 frissítési költség / 10 napos frissítés / 3 700 LE / 270 DPS / 330 halálos sérülés.

Mikor kaphatsz 10-es szintű laktanyát?

8. szint: 530 -> 600. 9. szint: 570 -> 720. 10. szint : 610 -> 860 .

Melyik a legjobb csapat a klánok összecsapásában?

Gólem . A Clash of Clans első számú húspajzsa, a Gólem a játék legjobb tankcsapata, több okból is. Először is, ezek szárazföldi csapatok, így nem érzékenyek az erős légvédelemre.

Melyik városháza az elektro sárkány?

A Sárkány család e hatalmas tagja a Town Hall 12 megjelenésével érkezik; az első új csapat a Szülőfalunak több mint 2 éve! A TH11-től a játékosok számára elérhető Electro Dragon feloldódik, ha 13-as szintre frissíti a Barracksot.

Ki lakik a laktanyában?

A laktanya egy épület, ahol katonai személyzet él . Általában többes számban használják, laktanyaként. Ez is egy ige – amikor a katonák laktanyában szállnak meg, ott laktanyáznak. A barakk a spanyol barracából származik, a "katonasátornak". Most már több, mint egy sátor.

Lehet kapni az electro Dragon-t a th10-nél?

Az Electro Dragon elektromos témája ellenére a 11-es Town Hall-nál vannak feloldva, és nem a 12-es Town Hall-nál (noha a Town Hall 12 frissítésben hozzáadták).

Melyik a legjobb hadsereg a 9. szintű laktanyához?

12 óriást , 1 gyógyítót, 3-5 bombázót, legalább 40 íjászt, és a célodtól és/vagy szintjüktől függően bármilyen tüske/gob kombinációt javaslok.

Melyik csapatnak van a legtöbb HP-ja?

a Lava Hound a legtöbb HP-vel rendelkező csapat a játékban.

Melyik szuper csapat a legjobb?

Íme az öt legjobb szupercsapat a Clash of Clans játékban... A jelenleg elérhető szupercsapatok a következők:
  • Szuper íjász.
  • Alattomos Goblin.
  • Szuper Óriás.
  • Super Wall Breaker.
  • Inferno Dragon.
  • Szuper Minion.
  • Szuper Valkűr.
  • Szuper boszorkány.

Vannak csalások a klánok összecsapásához?

Rövid válasz: nem, nem igazán . A cheat kódokat nem a Supercell vezette be a játékba. Bármely online többszereplős játéknál a csalás nehéz, kockázatos és általában nem éri meg.

Hogyan szerezhetem meg a Barracks 3. szintet?

Laktanya A laktanya 3. szintű tervrajzának feloldásához teljesítened kell a Patrolling Draenor kitüntetést , amelyhez 50 őrjárati küldetést kell teljesítened a követőiddel. Az őrjárati küldetéseket a küldetéskeretben egy távcső ikon jelöli, nem pedig a harci küldetések keresztezett kardja.

Milyen szintű laktanyában kapsz sárkányokat?

A Sárkány egy csapat, amely a Barracks 9. szintjén van feloldva.

Mit csinálsz, amikor feloldod a sárkányokat?

A Sárkány egy Clash of Clans csapat, amelyet Elixirrel lehet kiképezni. A laktanyát 9-es szintre emelve oldja fel , amihez egy 7-es szintű városháza szükséges.

Milyen nemű a Pekka?

A PEKKA nemét megerősítették, hogy , ahogy az egyik Loading Screen Hints kijelenti: "A PEKKA páncélja olyan nehéz, hogy a tavaszi csapdák nincsenek hatással rá, és számos videó a hivatalos YouTube-ról."