Miért jó a fischl?

Pontszám: 5/5 ( 32 szavazat )

Fischl íjhasználóként és Electro karakterként az egyik legsokoldalúbb karakter a játékban, ezzel előkelő helyet szerzett Genshin Impact szintlistánkon. ... Ez rendkívül erős a Genshin Impact 1.6 óta, mivel ez a frissítés tartalmazta a Swirl elemi reakciót, még több kárt okozva a közeli ellenségekben.

Fischl jó fő?

Fischl nagyon erős Bow-felhasználó , aki sikeresen működhet pártja fő DPS-jeként. A Ranged Bow támadásai az Oz-zal (Nightrider aktív képességekkel) kombinálva segíthetnek legyőzni bármely ellenfelet bármilyen távolságból.

Mit csinál Fischl ultimate?

Végső alakja Fischlt Ózlá változtatja, és hagyja, hogy rövid ideig úgy utazzon, mint ő . Ebben a formában a villám lecsap a közeli ellenségekre, Oz pedig a csatatéren marad, hogy további sebzést okozzon.

Melyik íj jobb Fischlnek?

Fischl első osztályú íja a Genshin Impactban azonban vagy Amos' Bow, vagy a Skyward Harp . Mielőtt azonban tovább dolgozna, a Compound Bow egy nagyszerű univerzális eszköz. Bármennyi ilyen íj segíthet az összes próbabábu elpusztításában.

Fischl jó Genshin?

Fischl íjhasználóként és Electro karakterként az egyik legsokoldalúbb karakter a játékban, ezzel előkelő helyet szerzett Genshin Impact szintlistánkon. ... Ez rendkívül erős a Genshin Impact 1.6 óta, mivel ez a frissítés tartalmazta a Swirl elemi reakciót, még több kárt okozva a közeli ellenségekben.

MIÉRT ÉS HOGYAN KELL ÉPÍTENI A FISCHL-T! GENSHIN HATÁS!

37 kapcsolódó kérdés található

A Royal íj jó Fischlnek?

Egyes játékosok használhatják a Royal Bow felszerelését Fischl vagy Venti számára, és általában minden olyan DPS-be épített karakter, amely az Elemental DMG-jükre támaszkodik, hogy sebzést okozzon az ellenségnek, profitálhat egy magas Crit konstrukcióból vagy fegyverből, mert a tárgyak és fegyverek lefoglalása a Crit Rate számára ne áldozzuk fel az elemi készségekkel okozott sebzést...

Milyen fegyver jó a xiangoláshoz?

Olyan fegyvert szeretne használni, amely lehetővé teszi, hogy gyakrabban használja ezeket a képességeket, ezért a Prototype Starglitter a tökéletes fegyver a Xiangling számára. A négycsillagos Polearm nagymértékben növeli Xiangling energiafeltöltési arányát, lehetővé téve számára, hogy sokkal gyakrabban használja az Elemental Burst-ot.

Hány éves Zhongli?

#1 - Zhongli: 28 év (emberi alak) , 6000+ év (Archon forma) Morax és Barbatos egyaránt Archonok, de az előbbi sokkal idősebb.

Fischl igazi hercegnő?

Igen, Fischl nem egy valós személy, hanem egy karakter a játékban, a „Virágok Fischl hercegnőnek – 2. évf. I: End Time Zersetzung”. ... Fischl-világa azonban összeomlott, amikor az apja, ugyanaz a személy, aki álmai követésére buzdította, összetörte és ezzel megtörte.

A keqing jó?

Keqing a legjobban működik hordozható DPS -ként a lenyűgöző sebzési teljesítményének köszönhetően. A megfelelő karakterekkel párosítva az elektro-alapú elemi reakciók egy pillanat alatt megölhetik a gyengébb ellenségeket. Ha valakit keres, aki átviszi a partiját a keményebb Spiral Abyss padlókon, a Keqinget mindenképpen érdemes megfontolni.

Lisa jó a Genshin hatásban?

A Genshin Impactban Lisa a legalkalmasabb egy támogató szerepre . Nem ő a legjobb elektro-karakter a világon, de ahogy ajándékba kapod, a legtöbb csapat számára a játék kezdeti értéke, amíg nem sikerül a kezedbe venni egy jobb karaktert egy kívánságból.

Fischl német?

Fischl neve a német „Fisch” (hal) szóból, valamint az -el kicsinyítő utótagból származik. Így a neve "kis halat " jelent. Az angol változatban Fischl sok német kifejezést használ: Fischl címe: "Prinzessin der Verurteilung" németül az elítélés hercegnője.

Mennyire ritka a Fischl?

Mindig van esély arra, hogy megszerezze Fischlt az Event Wishes-ben. Ezek közül négyben szerepelt, a legutóbbi 2021. június 9-én. Ezeken az eseményeken a négycsillagos helyezések 50%-a a három négycsillagos karakter egyike. Ha négycsillagos karaktered van, 33% esélyed van rá, hogy megszerezd.

A Rust jó Fischlnek?

A Rust Bow alap támadási státusza 42, és a másodlagos státusza is támadás – 9%-tól kezdve. ... A passzív a Rapid Firing, amely 40%-kal növeli a normál támadásaid támadási sebzését, de 10%-kal csökkenti a célzott lövés sebzését.

Kaeya idősebb Dilucnál?

Kaeyát Diluc apja fogadta örökbe körülbelül egy évtizede. ... Kaeya és Diluc lehet, hogy egyidősek (további információ a megjegyzésekben). Diluc Jean felettese volt, mielőtt kilépett a Knightsból. Valamivel fiatalabb nála , és a japán hanganyagban „senpai”-nak hívja, tehát legfeljebb 20-21 éves.

Fischl gyerek?

Fischl a rajongók kedvenc karaktere a Genshin Impactból, de a rajongók meglepődhetnek, ha megtudják, hogy valójában meglehetősen fiatal . ... Fischl egyértelműen fiatalabb, mint a többi női karakter, mint Lisa vagy Beidou, de nehéz megmondani, hogy mennyivel fiatalabb.

Mire jó a xiangling?

Xiangling elég erős ahhoz, hogy a parti fő DPS-szereplőjének tekintsd, bár másodlagos sebzéskereskedőként is jól elhelyezkedhet. Mindkét esetben a legjobb fegyvere ugyanaz marad: a Skyward Spine .

Hogyan szerezhetek ingyenes xianglinget?

Az esemény feloldásához a játékosoknak el kell érniük a 20. kalandrangsort . Ami magát az eseményt illeti, a játékosoknak csak a 3. emeletet kell teljesíteniük a Spiral Abyss 3. kamrájában, hogy megszerezzék a Xiangling ingyenes példányát.

Hogyan növelhetem az ATK Genshin hatásomat?

A támadási statisztika optimalizálása lehetővé teszi, hogy egyetlen karakter vigye az egész csapatot, így könnyedén legyőzheti a főnököket és törölheti a tartományokat. A támadási státusz gyors növeléséhez összpontosítsd erőfeszítéseidet a karaktered műalkotásainak javítására , és helyezd előtérbe azokat a tárgyakat, amelyek fokozzák a támadást.

A Royal íj jó?

A Royal Bow nagyszerű íj bizonyos karakterek számára . Ha hozzáférsz egy olyan karakterhez, aki sok találatot kap, mint például Venti, akkor ez egy nagyszerű tartalék fegyver, ha nem engedheted meg magadnak a Viridescent Hunt. A királyi család fegyvereként ez lehetővé teszi számtalan kritikus ütés egymás utáni elérését.

A Rust íj jó Genshin hatású?

5 Rozsda. A Rust egy népszerű íj olyan DPS íjfelhasználókhoz, mint a Tartaglia. Rust alaptámadása 42, 9%-os növekedéssel támadásig. Képessége 40%-kal növeli a normál támadási sebzést, miközben 10%-kal csökkenti a speciális sebzést.

A rozsda jobb, mint az Amos íj?

Amos' Bow passzívja sokkal jobb, mint a Rust . A Rusttal ellentétben a passzív növeli a normál és a célzott támadási sebzést is. Ezenkívül a sérülés tovább skálázódik attól függően, hogy az íj mennyi ideig halad a levegőben 0,1 és 0,5 másodperc között. ... Ez 5-ös szinten 2 másodpercenként csökken.