Miért jelent az úttörő?

Pontszám: 4,8/5 ( 21 szavazat )

Az úttörő munka vagy az úttörő egyén olyasmit tesz, amit korábban nem , például új módszerek vagy technikák kidolgozásával vagy alkalmazásával. Az iskola díjat nyert a közösséggel végzett úttörő munkájáért.

Mit jelent az úttörő a zenében?

aki az elsők között tanul vagy fejleszt valamit : Úttörő volt a big band jazzben.

Honnan származik az úttörő szó?

Az angol a közép-francia pionnier-től, a „foot solider”-től kapott úttörőt, amely az ófrancia peonból fejlődött ki ugyanerre. Peon pedig a latin pedonem szóból morfondírozott, szó szerint „aki gyalog megy”. Az alap a pes (genitive pedis), a „láb”, egy gyökér, amely végigjárja az angol szókincset, az impeachtől a talapzatig.

Mi az az úttörő fiú?

olyan személy, aki azok közé tartozik, akik először lépnek be vagy telepednek le egy régióba , és így megnyitják azt mások megszállása és fejlődése előtt.

Mit jelent az úttörő magatartás?

0 megjegyzés. Az úttörő vezetők kalandvágyók – egyre nagyobb és jobb szerepeket, termékeket és tapasztalatokat keresnek. Arra inspirálnak egy csapatot, hogy feltérképezetlen területekre merészkedjenek. Elragad bennünket a növekedés, terjeszkedés és felfedezés iránti szenvedélyük.

Mit jelent az úttörő?

37 kapcsolódó kérdés található

Mi az úttörő szellem?

főnév. hajlandóság a nehézségek elviselésére új helyek felfedezése vagy új dolgok kipróbálása érdekében . Amerika mindig is megőrizte úttörő szellemét. az amerikaiak úttörő szelleme, ahogy nyomultak és harcoltak kontinensük keleti felől a nyugati part felé.

Mitől lesz az ember úttörő?

Az úttörő az , aki látja a potenciált , az újító, aki hajlandó új dolgokat kipróbálni. Az úttörő a határokat feszegeti egy ügy vagy ötlet előmozdítása vagy rekord megdöntése érdekében. Ezek a férfiak és nők sikereket értek el szakterületükön, olykor nagy kihívások leküzdésével.

Hogyan használod az úttörő szót?

Úttörő a mondatban?
  1. A számítógép úttörője volt az egyik első ember, aki elképzelt egy mobil számítógépet.
  2. A spanyol terjeszkedésre való törekvés során Columbus úttörő volt a globális felfedezésekben.
  3. A környezetbarát szállodaláncot a közelmúltban a zöld gyakorlatok úttörőjeként ismerték el.

Úttörő vagy úttörő volt?

1 : olyan személy, aki az elsők között telepedett le egy területen. 2 : olyan személy, aki valami újat kezd vagy segít kifejleszteni, és előkészíti mások számára a követendő utat. Úttörők voltak az orvostudomány területén. úttörő. ige. úttörő; úttörő.

Mi a különbség az úttörő és az alapító között?

az az alapító, aki alapít, alapít és épít ; aki alapot rak le; egy szerző; akitől valami származik; aki adományozó vagy alapító lehet a nagyolvasztó és az olvasztási műveletekért felelős vasmunkás, míg az úttörő az, aki előre megy, mint a vadonba, és előkészíti az utat...

Az úttörőség szó?

főnév. Egy úttörő funkciója vagy cselekedete .

Mi az úttörő szinonimája?

mint a forradalmi, úttörőben . Szinonimák és közeli szinonimái az úttörőnek. forradalmi, úttörő.

Melyek az úttörő márkák?

Ahhoz, hogy egy márkát úttörőnek vagy innovatívnak lehessen tekinteni, fáradhatatlanul kell dolgoznia azon, hogy friss ötleteket alkosson, és valami újat vigyen le az asztalra, ami felkelti a fogyasztó figyelmét.

Mit jelent a Pion?

: mezon, amely felfelé és lefelé álló kvarkok és antikvarkok kombinációja , amelyek lehetnek pozitívak, negatívak vagy semlegesek, és tömege körülbelül 270-szerese az elektronénak.

Mi a jó mondat a Pioneer számára?

1. John Whitney a számítógépes animáció úttörője volt. 2. A modern orvosi gyakorlat úttörője.

Melyek a fő úttörő fajok?

A gombák és a zuzmók a leggyakoribb úttörő fajok az elsődleges szukcesszióban, mivel képesek az ásványi anyagok lebontására talajt képezve, majd szerves anyagokat fejleszteni. Amint az úttörő fajok megtelepednek a területen, és elkezdenek talajt építeni, más fajok – például a fűfélék – elkezdenek beköltözni.

Mi a Pioneer példa?

Az úttörő meghatározása szerint az első személy vagy emberek, akik tesznek valamit, például új területet fedeznek fel, tesztelnek egy elméletet vagy létrehoznak egy terméket. A korai amerikaiak, akik Nyugaton akartak letelepedni, az úttörők példái. Aki a gondolkodás, a kutatás vagy a fejlesztés új területeit nyitja meg. Úttörő a repülésben.

Hogyan használod az úttörő kifejezést egy mondatban?

1. Úttörő munkát végzett a mikrobákkal kapcsolatban. 2. Az iskola díjat nyert a közösséggel végzett úttörő munkájáért.

Hogyan használod a pénzügyi szót egy mondatban?

pénzügyi szempontból.
  1. A múzeum anyagilag bizonytalan helyzetben van.
  2. Anyagi kapcsolatban állt egy gazemberrel.
  3. A cég elkeseredett anyagi gondokkal küzd.
  4. Egyik projekt sem bizonyult pénzügyileg életképesnek.
  5. Érzelmileg, fizikailag és anyagilag is a kötélen voltam.

Melyek a 2. úttörő fajok példái?

A plankonok, gombák, baktériumok, zuzmók stb. az ökológiai szukcesszió úttörő fajai.

Ki volt a híres úttörő?

Daniel Boone (1734–1820) és Davy Crockett (1786–1836) a történelem két igazi ikonjává vált.

Hogyan használjuk az úttörők szót egy mondatban?

Úttörők mondatpélda
  1. Kíváncsi vagyok, vajon ez volt-e a prérin átkelő úttörőknek. ...
  2. Klaproth és különösen Berzelius által; ezeket a kémikusokat a leíró kémia ezen ágának úttörőinek kell tekinteni.

Mi az áram úttörője?

1884-ben Tesla az Egyesült Államokba emigrált, hogy népszerűsítse újonnan feltalált váltóáramú motorját. Az Egyesült Államokban 1 évig dolgozott Thomas Edison amerikai feltalálóval (1847-1931), de az elektromosságról alkotott eltérő nézeteik miatt 1885-ben elváltak.

Mi az úttörőiskola?

Néha iskolát nyitottak egy úttörő kabinjában, még mielőtt a férfiaknak idejük lett volna iskolaházat építeni. Az ilyen iskolát általában az apák egyik anyja tanította . Vagy az iskolaház két-három mérföldre van néhány otthontól, és télen a kisgyerekek nem tudnak átmenni a hóban.

Mennyire nehéz az úttörő szellem?

A Pioneering Spirit a világ legnagyobb hajója bruttó űrtartalmát (403 342 bruttó tonna), szélességét (123,75 m vagy 406 láb) és vízkiszorítását ( 1 000 000 tonna vagy 980 000 hosszú tonna ) tekintve. A maximális 48 000 tonnás (53 000 rövid tonna) felső oldali emelőképesség félig merülő járműként való működéssel érhető el.