Miért van Dumas tx szaga?

Pontszám: 4,8/5 ( 58 szavazat )

Különböző a levegő bűze Cactus és Dumas, a legnagyobb közeli város között, 13 mérföldre délre, de mindkettő szúrós. Dumasban az északi szél a trágya és a bőrgyár keverékét hozza létre, amely beszivárog az autók szellőzőin, és behatol az éttermekbe . ... A helyiek félig tréfálkoznak, hogy ez pénzszag.

Miért büdös a post TX?

Az orrmelléküreg-fertőzések sűrű, sötét színű nyálka orr utáni csepegését okozhatják, amely a melléküregekből a torok hátsó részébe szivárog. Amikor ez az orr utáni csepp felhalmozódik, és mikrobákkal, élelmiszer-részecskékkel és metabolitokkal kombinálódik , ez bűzös lehelethez vezethet.

Miért van olyan rossz szag Texarkanában?

Texarkana-szerte tűzcsapokat öblítenek, hogy megszabadítsák a víz rossz ízétől. Phillips elmondta, hogy a közelmúltbeli esőzések miatt a Wright Patman-tó 2 méteres emelkedést okozott, ahol a vizet a város rendszerébe pumpálják. Az eső felkavarta az üledéket a tó fenekén , ami rossz szagot és ízt okozott.

Miért van rossz szag az olajmezőknek?

Hidrogén-szulfid Nem ritka, hogy kéntartalmú vegyületek szagát érezzük kőolajfúróhelyek közelében. A hidrogén-szulfid gyúlékony, színtelen gáz, amely a rothadt tojásra jellemző szagú.

Milyen szag van Texas után?

Post városa olajszagú , vagy ahogy a helyiek szeretik mondani, "pénz illata".

Miért van rohadt tojásszagú a földgáz?

17 kapcsolódó kérdés található