Gina Torres miért hagyott öltönyt?

Pontszám: 4,6/5 ( 46 szavazat )

Ezért a távozás mellett döntött úgy , hogy több időt tölt a lányával, volt férjével, Laurence Fishburne-nel . Hozzátette: „Úgy gondolom, hogy a közvélemény nem érti a szigort, ha egy színésznek szánt előadást forgat, még kevésbé, ha a helyszínen tartózkodik, és távol van otthonától.

Miért hagyta el Gina Suitsot?

2016-ban bejelentették, hogy Torres a hatodik évad nyári szakaszát követően távozik a Suits szereplői közül. A szerződése lejárta mellett Torres kijelentette, hogy belefáradt az utazásba Toronto, ahol a Suitsot forgatják, és Los Angeles-i otthona között.

Gina Torres visszatér a Suitshoz?

Torres azonban azóta sem tért vissza a Suitshoz, és nem tért vissza a sorozat fináléjára sem, amelyet a múlt hónapban sugároztak az USA Networkön. A showrunner Korsh azt mondta a Deadline-nak, hogy ez pusztán a Pearson forgatása utáni ütemezéssel függ össze.

Miért veszítette el Jessica a jogosítványát a Suits-on?

Ezért a távozás mellett döntött úgy, hogy több időt tölt a lányával, volt férjével, Laurence Fishburne-nel . Hozzátette: „Úgy gondolom, hogy a közvélemény nem érti a szigort, ha egy színésznek szánt előadást forgat, még kevésbé, ha a helyszínen tartózkodik, és távol van otthonától.

Mi történt Gina Torres show-val?

A USA Network egy évad után levágta a Gina Torres vezette „Pearson” drámát. A sorozat egy másik amerikai sorozat, a „Suits” spinoffja volt. Torres megismételte Jessica Pearson leváltott jogász szerepét, amikor Chicagóba költözik, és bekapcsolódik a politika világába.

Az "Öltönyök" sztárjainak beszélgetése Gina Torres kilépése a sorozatból | E! Vörös szőnyeg és díjkiállítások

45 kapcsolódó kérdés található

Az öltönyöket törölték?

2019. május 1-jén bejelentették, hogy a sorozat premierje 2019. július 17-én lesz. 2019 októberében a sorozatot egyetlen évad után törölték.

Pearsont törölték?

A Pearson egy amerikai politikai dráma televíziós sorozat, amelyet Aaron Korsh és Daniel Arkin készített, és amelyet az USA Networkön mutattak be. Ez a Suits című sorozat spin-offja, és Gina Torres főszereplője, Jessica Pearson szerepe. 2019. július 17-én mutatták be. 2019 októberében a sorozatot egy évad után törölték .

Harvey megszabadul Jessicától?

Harvey azonnal leállította az üzletet, amint Jessica névpartnerré tette, és ő elmondta neki az üzletet. A cég neve Edward Darby távozásával és cége feloszlatásával ismét megváltozott, Pearson Specter névre keresztelték, jelenleg Zane Specter Litt Wheeler Williams néven ismert.

Harvey megbocsát Mike-nak?

Harvey, aki nem volt hajlandó megbocsátani Mike-nak az árulását, Donna tájékoztatja, hogy ha Harvey Jessicát hibáztatja az egyesülésért, akkor meg kell bocsátania Mike-nak . Miközben Louis úgy dönt, hogy hivatalossá teszi Mike-kal való mentorálását, Harvey lecsap, hogy visszaszerezze Mike-ot, és Mike elfogadja.

Louis Litt megnősül?

Nem sokkal ezután kapcsolatot kezdett Louis Litttel; a "Stay" epizódban végre kiegyensúlyozott volt vele. Sheila és Louis eljegyezték egymást, de végül szakítottak, mivel Louis gyerekeket akart, ő pedig nem.

Harvey és Donna összeházasodnak?

Miközben mindenki Louis és Sheila frissítésére várt, Harvey (Gabriel Macht) impulzívan feltette a kérdést Donnának (Sarah Rafferty). Mindketten azonnal összeházasodtak, mielőtt úgy döntöttek, elhagyják a céget, és Mike-kal (Patrick J. Adams) Seattle-ben csatlakoznak.

Mike és Rachel visszatér valaha a Suitshoz?

Adams visszatérése? A Suits nyolcadik évadának végén Rachel Zane és Mike Ross összeházasodtak, és Seattle-be költöztek. ... 2019. június 3-án az USA Network illetékese bejelentette, hogy Adams megismétli Mike Ross szerepét a Suits kilencedik évadának ötödik részében.

Donna és Harvey összejönnek?

Az évszakok során úgy tűnt, hogy kapcsolatuk egyre nőtt, mivel sok rajongó kétségbeesetten szerette volna a pár romantikus kapcsolatát. Ez végül a nyolcadik évad fináléjában történt, amikor Harvey megjelent Donna lakásában, és a pár együtt töltötte az éjszakát .

Mi történt öltönyös Rachel Zane-nel?

A műsor hetedik sorozatának végén Mike és Rachel összeházasodtak, és Seattle-be költöztek, hogy saját ügyvédi irodát alapítsanak . Az eljegyzést követően Markle megerősítette, hogy visszavonul a színészettől.

Harvey jobb Mike-nál?

Végül Mike került ki győztesen , bár ezt cselekvő módon tette, és beállította korábbi munkatársait, így bármelyik forgatókönyv előrébb helyezte őt. Érdekes módon azonban Harvey rendben volt a vesztességgel. Sőt, még büszke is volt Mike-ra, amiért annak ellenére megverte, ahogy csinálta.

Miért van Harvey annyira megszállottja Mike-nak?

Harvey mérges Mike -ra, amiért nem nyújtott be neki papírokat a nem akart egyesülésről, miután Jessica megfenyegette Mike-ot egy levéllel, amely felfedi a titkát.

Miért esett ki Harvey és Mike a 3. évadból?

Harvey szidalmazza Mike-ot, amiért elárulta őt, kirúgta munkatársaként, és Mike-ot hagyta, hogy visszatérjen a munkatársak körébe . Ezután úgy dönt, hogy kirúgja Mike-ot a cégtől, de Jessica megvétózza a felmondást, így Mike maradhat.

Harvey lefekszik Jessicával?

Végül is egyszer aludtak együtt évekkel ezelőtt , a 7. évadban csókolóztak, és gyakran egymásra néznek, de a pár valójában soha nem került kapcsolatba.

Katrinát kirúgják öltönyben?

HR: Amikor a finálé kezdődik, Katrinát éppen Faye Richardson (Denise Crosby) rúgta ki . Valójában ez a második alkalom, hogy kirúgták a cégtől.

Jessica elhagyja Pearson Spectre Littet?

Nem sokkal azután, hogy megmentett egy férfit a halálraítélttól, Jessica rájött, hogy elfelejtette, miért is lett jogász, és úgy dönt, hogy lemond, így a céget Harveyre és Louisra bízza. ... Jessica távozását követően a cég egy ideig megőrizte nevét, mielőtt feloszlott és Spectre Litt néven átstrukturálódott .

Pearson visszatér 2020-ban?

A Pearson első évada 0,10-es átlagot ért el a 18-49 közötti demográfiai és 513 000 nézők körében. Nézze meg, hogyan áll Pearson az USA Network többi tévéműsorához képest. A Pearsont törölték, így nem lesz második évad .

Miért nem tér vissza Stumptown?

Az ABC „ Stumptown” című műsorát a 2. évad megújítása után törölték a COVID-19 által feltárt évben ütemezési problémák miatt . Úgy tűnik, hogy a „Stumptown” a COVID-19 világjárvány legújabb szórakoztató áldozata. ... Az ABC májusban vette fel a "Stumptown" második évadját, a 19 műsorból álló megújulás részeként, amikor a járvány leállította a gyártást.

Pearson jó műsor?

Pearson csupa beszéd, kevés cselekmény . A Suits rajongói számára kétségtelenül megdöbbentő lesz a Pearson-nal járó hangszínváltozás, de jelentősebb szerepet kínál [Gina] Torres számára a Jessica egy kicsit kidolgozottabb változatában. 2019. július 17. | Értékelés: 7,5/10 | Teljes áttekintés… ... Sötétebb, pörgősebb Suits spinoffban van káromkodás, célzás.