Miért szakított fessy és haleigh?

Pontszám: 4,9/5 ( 18 szavazat )

A texasi bennszülött megjegyezte, hogy a pár úgy döntött, hogy külön utakat járnak, mert életük „különböző irányokba halad” , és tudták, hogy „mindkettőnk mentális egészsége szempontjából jobb, ha felhagyunk vele”. Meg kellett küzdeniük a távoli randevúzással, valamint a „különböző hátterükkel” és az „állandó ...

Miért szakított Hailey és Fessy?

A Big Brother 20 sztárjai, Fessy Shafaat és Haleigh Broucher közel két év randevúzása után úgy döntöttek, elválnak útjaikról. Haleigh az Instagramon és a Twitteren jelentette be a különválást, kifejtve, hogy nem tudják tovább fenntartani a távolsági kapcsolatukat, és az „állandó online nyomás” is problémát jelentett.

Tori és Fessy együtt vannak?

Az MTV The Challenge című műsorában Fessy elismerte, hogy vonzónak találta Torit, de Tori akkoriban eljegyezte Jordan Wiseley-t. ... Szóval, Tori és Fessy a Kihívás után randevúztak? Bár a találkozás során bevallották, kapcsolatba léptek, hogy megnézzék, lehetséges-e románc, semmi sem történt. Most barátok maradnak.

Jordan és Tori még együtt vannak 2020-ban?

2019 augusztusában jegyezték el egymást a War of the Worlds 2 forgatása közben. Az MTV személyisége és az „Official Challenge Podcast” műsorvezetője később, 2020 novemberében bejelentette, hogy válnak. A Deal korábban elárulta, milyen nehézségekkel kellett szembenéznie a párosnak a kapcsolat során.

Tori és Jordan Fessy miatt szakított?

Tori a Kettős ügynökök alatt eljegyezte a Challenge bajnokát, Jordan Wiseley-t, aki ebben az évadban nem jelent meg, de a forgatás vége után nem sokkal szakítottak , és az emberek elgondolkodtak azon, vajon megcsalta-e őt Fessyvel. ... A klip adásba vétele után Tori tagadta, hogy megcsalta volna Jordant Fessyvel.

Fessy Shafaat válaszol Ex Haleigh Broucher állításaira, hogy együtt voltak, amikor elment a "The Chall"-re

34 kapcsolódó kérdés található

A Big Brother mely párjai vannak még együtt?

További történetekért látogassa meg az Insider honlapját.
  • Jordan Lloyd és Jeff Schroeder a 11. és 13. évadból házasok, gyerekeik vannak. ...
  • Brendon Villegas és Rachel Reilly a 12. és 13. évadból házasok. ...
  • Daniele Donato és Dominic Briones a 13. évadból összeházasodtak. ...
  • Victor Arroyo és Nicole Franzel a 18. évadból összeházasodtak.

Nicole és Corey még együtt vannak?

Corey Brooks és Nicole Franzel állapota ma: Noha az évad során jó teljesítményt nyújtottak, ez a pár nem sokkal a finálé után szétvált . Valójában Nicole egy másik versenyzővel talált szerelmet, éppen időben az új évadhoz. Találkozunk, Victor Arroyo.

Eric és Jessica a bb8-ból még együtt vannak?

A Big Brother utáni Jessica és "showmance" Eric Stein visszatért, hogy házigazdája legyen az első Háztartásfőnök versenynek a Big Brother 9-ben. Jessica és Eric a házon kívül folytatták romantikus kapcsolatukat, de 2010 -ben kiderült, hogy a pár szakított. közel három év randevúzás után .

Lisa és Eric a bb3-ból még együtt vannak?

Lisa azonban később egy chat-interjúban elárulta, hogy ő és Eric "megszakadt a kapcsolat". Ma Lisa egy feltörekvő fotós, Eric pedig még mindig tűzoltóként dolgozik Milfordban, CT .

Natalie és James együtt vannak a Big Brotherből?

2016 októberében Huling megerősítette, hogy kapcsolatban áll a Big Brother 18 egykori vendéglátójával, Natalie Negrottival, akivel az évad során folyamatosan "showmance" volt. 2017 áprilisában Huling bejelentette a Periscope-on, hogy szakítottak Negrottival.

James és Natalie együtt maradtak?

James Huling és Natalie Negrotti – 18. évad A show után is randevúztak, de nem sokkal az évad vége után felmondták. ... Negrotti 2019 februárjában azt mondta a Us Weekly-nek, hogy ő „egyáltalán nem az a fajta ember, akivel kapcsolatba szeretnék lépni”.

Mi történt Lisa Big Brother 3-mal?

Lisa Donahue (3. évad) McGee-hez hasonlóan a Big Brother első női győztese is színészi karriert folytatott a reality TV-s szereplése után, és vendégszerepeket kapott az Entourage és a Dr. Vegas című filmekben. Jelenleg fotósként dolgozik.

Derrick és Cody még mindig barátok?

Ha kíváncsi lenne, Cody semmit sem tett volna másként, különösen, ha Derricket választotta Victoria helyett, hogy bejusson a döntőbe. Ráadásul a bemutató óta Derrick és Cody a legjobb barátok maradtak . Nézze meg Cody interjúját a Big Brother After Show-ban, csak a CBS All Accessen.

Nicole Franzelnek megszületett a babája?

A Big Brother öregfiúja, Nicole Franzel és Victor Arroyo megszületett első közös gyermekük . ... Július 23-án, pénteken Victor bejelentette Nicole Instagram-oldalán, hogy megérkezik az ő és Nicole első fia, Victor "Arrow" Arroyo IV.

Mi történt McCrae-vel és Amandával?

A Big Brother 15-ös Amanda és McCrae felmondja . Sok gondolkodás és vita után McCrae és én úgy döntöttünk, hogy mindkettőnk érdeke, hogy barátként folytatjuk kapcsolatunkat. Nincs rosszindulat, nagyon fontos része az életemnek, és mindig is szeretni fogom őt, és azt, amit megosztottunk.

Brad és Tori még házasok?

Tori és Brad a „The Challenge: The Gauntlet III” című filmben találkoztak, és két évvel később, 2010-ben összekötötték a házasságot. Házasságuk néhány évig tartott, és két közös fiuk született, mielőtt 2015-ben elváltak, majd 2016-ban hivatalosan is elváltak.

Cara és Paulie még együtt vannak?

Cara Maria és Paulie Calafiore A nehéz kezdet ellenére Sorbello és Calafiore nem tagadhatta a szikrákat, miután 2018-ban találkoztak a Final Reckoningon. Rövid szakítás után 2019-ben újra összejöttek, és összeköltöztek Montanában.

Tori megcsalta Dereket Jordannel?

A veteránok együtt léptek be a Dirty 30 játékba, Tori pedig gyorsan az egyik legjobb újonc lett a show történetében. ... A találkozón azonban kiderült, hogy Tori megcsalta Derricket versenytársával, Jordan Wiseley-vel . Végül 2019 augusztusában eljegyezték egymást!

Tori és Dean még együtt vannak 2021-ben?

Tori Spelling és férje, Dean McDermott állítólag felmondják házasságukat. Egy Tori Spellinghez és McDermotthoz közel álló forrás azt állítja, hogy a pár válási hírei hamarosan nyilvánosságra kerülnek, miután Spelling visszatér az Egyesült Államokba.

Mit mondott Jordan Wiseley Niának?

Az egyik heves eszmecsere során Jordan egy majmot kezdett utánozni Niában, aki afroamerikai származású. Megismételte az „n-szót” is, és gabonapelyhet köpött rá, miután egy tálat az ágyára dobott.

Mit csinál most Johnny Bananas?

Bananas megemlítette, hogy elméje jelenleg más projektekre koncentrál. A The Challenge-en kívül ő vezeti az NBC 1st Look című műsorát és egy új műsort, a Celebrity Sleepovert is. Lehetséges, hogy a Bananas ezekre az új üzleti vállalkozásokra szeretne összpontosítani, és lassan eltávolodni attól, hogy a The Challenge franchise arca legyen.