Miért adta Damon a vérét Elenának?

Pontszám: 4,1/5 ( 44 szavazat )

Stefan továbbra is ragaszkodik ahhoz, hogy Elena kerülje az emberi vért, félve a következményektől, ha nem tudja úrrá lenni a szomjúságán. Damon (sok színész által áhított szerep) úgy gondolja, hogy Elena csak úgy tud túlélni és megtanulni önuralmat, ha közvetlenül a vénából iszik.

Mit jelent az, amikor Elena Damon vérét issza?

Miért olyan nagy dolog Elena Damon vérével? – Ez egy kis kiáltás a könyveknek, de általában a vámpírfolklórnak is. Ha metaforikusan nézzük bármelyiket, akkor ez a testnedvek nagyon bensőséges cseréje . Tehát beleolvashat, amit akar” – mondja.

Miért hányt Elena vért?

20:04: Szex szex nélkül. Elena vámpírérzékei teljes gázzal járnak az erdőben Stefannal, és ahogy a dolgok túl messzire mennek, Elena felhányja az állati vért, amit éppen megemésztett .

Mi a baj Elenával?

A televíziós sorozat negyedik évadában Elena vámpírrá válik , meghal, majd megbirkózik a változással járó küzdelmekkel. Átvette a gyógymódot, és a hatodik évad vége felé ismét emberré vált. A hatodik évad fináléjában Kai varázsütésre összekapcsolta Elenát Bonnie életével.

Enzo adja Damonnak és Elenának az ellenszert?

Enzo hozza Damonnak és Elenának az ellenszert . Damon és Elena találkozik Elenával, aki megőrül, mivel azt hiszi, hogy ő ölte meg Aaront. Damon elmondja neki, hogy ő ölte meg, mert azt hitte, hogy a nő szakított vele, amikor Enzo megjelenik az ellenszerrel. Elviszik és hazatérnek.

The Vampire Diaries 2x20 - Damon a vérét adja Elenának; Stefan és Damon verekednek

39 kapcsolódó kérdés található

Stefan issza Elena vérét?

Amikor Damon elmondta Elenának, hogy mit csinál, összevesztek. Stefan ezután megtámadta Ambert, egy lányt a Miss Mystic Falls-i versenyen. Megitta a vérét , és majdnem megölte, de Bonnie megállította, amikor megvarázsolta.

Ki változtatta Elenát vámpírrá?

Bár Bonnie megpróbált segíteni Elenának, az átmenet elkerülhetetlen volt, és a végén Stefan megölt egy őrt, hogy vért szerezzen Elenának, mielőtt túl késő lenne. Bár Elena soha nem akarta, Stefan és Rebekah segítségével vámpír lett.

Kiből táplálkozik Elena, hogy megforduljon?

1×17 „Engedd be a jobbat” Damon és Elena Alarickal együttműködve megmentik Stefant, és a sírból kiszabadult vámpírok többsége meghal a veszekedésben. Elena a vérével táplálja Stefant, hogy újraélessze, és majdnem meghal, mert elveszíti az irányítást.

Megihatják egymás vérét a vámpírok?

Mikael és Mohinder bebizonyította, hogy a vámpírok képesek más vámpírok vérével táplálkozni , hogy megéljenek. ... Damon és Stefan szerint a vér megosztása a vámpírok között nagyon bensőséges és személyes élmény.

Valóban alkoholt isznak a Vámpírnaplókban?

Damon tényleg részeg a jeges teától . Azok a Salvatore testvérek biztosan szeretnek inni, és fiú, szeretik-e a bourbonjukat (még délelőtt 11-kor is). De Wesley elárulta, hogy a színészek a valóságban élvezik a jeges teát.

Elena tényleg szerelmes Damonba?

Később az epizódban Elena felhívja Damont, és bevallja, hogy szerelmes belé, és ez a "legvalóságosabb dolog, amit valaha érzett egész életében", a gyengeség pillanatában Damon azt mondja neki, hogy jöjjön el hozzá.

Miért nem szerepelt Elena Gilbert a 7. évadban?

Miért nincs Elena Gilbert a 7. évadban? Érzelmes posztját követően Nina a Self Magazine-nak adott interjúban részletezte, miért hagyta el a műsort. Elmondta, hogy mivel fiatalon, 20 évesen kezdett szerepelni a műsorban, a műsoron kívül is szeretné folytatni színésznői fejlődését .

Elena tud inni egy vérzsákból?

Elena átmenete | Rajongás. Amikor Elena vámpírrá válik, Damon azt mondja , hogy csak a vénából tud vért inni , mivel az apja is. Nincsenek vérzsákok és nincsenek állatok.

Miért feküdt le Damon Rebekával?

A Vámpírnaplók tegnap esti epizódjában Damon és rég elveszett vámpír barátja, Sage (Cassidy Freeman) – aki igazán szerelmes az egyik eredetibe, Finnbe (Caspar Zafer) – ráveszik Rebekah-t (Claire Holt), hogy lefeküdjön vele. megtudhatták a gondolatait .

Miért szakított Elena Stefannal?

Stefan és Elena többé-kevésbé egy párt alkottak a show első három évadában. Stefan a negyedik évad elején szakított Elenával, mert rájött, hogy érzelmei vannak Damon iránt .

Damon emberré válik?

Damon egy 178 éves vámpír volt, és Silas távoli leszármazottja. Mivel öccse, Stefan Salvatore beadta neki a Cure -t, mára ember .

Miért nem ihat vért Stefan?

Stefan 160 éves korában azonban több bölcsességgel rendelkezik. Stefan állati vért fogyaszt, és nem hajlandó emberölni, mert bűntudata miatt ölte meg saját apját . Damon viszont emberekkel táplálkozik.

Mi Stefan beceneve?

Stefannak sokféle beceneve van a sorozat során, és ezek közül a becenevek többsége a következőket tartalmazza: „ Maszkos férfi ” (Meredith Sulez használta és alkotta) „Maszkos Idegen” „Drága” (a szeretet kifejezése, amelyet csak Elena Gilbert használ használja Stefan számára)

Stefan Salvatore ripper?

Stefan Salvatore: Stefan Hasfelmetsző volt, amikor először 1864-ben megfordult, amíg találkozott Lexivel, majd Miss Mystic Falls alatt majdnem ismét Hasfelmetsző lett, de Elena és Damon megmentették. ... Stefanról azt mondják, hogy az egyik legrosszabb ripper volt, mivel Klaust nagyon lenyűgözte, amit a múltjában csinált.

Caroline és Damon együtt aludt?

Másnap meglátta, és elindult hozzá, de titokzatosan ismét eltűnt. Akkor jelent meg újra, amikor a lány a legkevésbé számított rá, és a lány "beképzeltnek" nevezte, mire a férfi elmosolyodott. Később szexeltek, de Damon vámpírként mutatta meg valódi színét, és megharapta a nyakát, miközben rémülten sikoltozott.

Ki ölte meg Enzót?

Bár Enzo nem egyszer meghalt a sorozat során, és Stefan közvetlen szerepet játszott második és harmadik halála során, a 8. évad 11. részében, a „Te döntöttél úgy, hogy jó leszel” Stefan végleg megöli Enzót, pont akkor, amikor a boldogság küszöbén áll Bonnie Bennet (Kat Graham) társaságában.

Enzónak megvan az ellenszere?

Rosszul. Eközben Caroline és Enzo is Wes rögtönzött laborjában kötöttek ki. Miután döföttek (a lánynak van kedve az ékezetekhez), azt állította, hogy megvan az ellenszere . Felhívta Stefant, és elmondta neki, hogy a Ripper vírus most vérfarkasmérget kapott.

Ki játssza Elenát a 8. évadban?

Öntvény. 2017. január 26-án bejelentették, hogy Nina Dobrev visszatér Elena Gilbert szerepében a sorozat fináléjában.