Miért ölte meg Damar Ziyalt?

Pontszám: 4,2/5 ( 39 szavazat )

Damar egy kardassziai katonatiszt, akit Casey Biggs alakít. ... Amikor a Föderáció újra elfoglalta az állomást, Damar megtudta, hogy Tora Ziyal segített Kirának és másoknak aláásni őket, és azonnal megölte . Ezzel személyes ellenségeskedést váltott ki Kirától.

Hogyan halt meg Ziyal?

Elmondta Dukatnak, hogy a Deep Space 9 az egyetlen hely, ahová tartozik, és könnyes búcsút vett tőle. Amint elindulni készült, Ziyalt Dukat segédje, Damar lelőtte , aki árulónak nyilvánította. Miközben Ziyal haldokolva feküdt a fedélzeten, Dukat letérdelt fölé, és biztosította, hogy minden rendben lesz.

Ki ölte meg Ziyal DS9-et?

Dukat segédjét, Damart is bosszantotta, hogy elterelte a figyelmét a Dukatért folytatott háborúról, és végül csalódottan megölte 2374-ben, amikor a mentora megfenyegette, hogy a DS9 visszafoglalása közben hátramarad.

Hogyan halt meg Jeffrey Damar?

A sorozatgyilkost, Jeffrey Dahmert, aki 15 férfi brutális meggyilkolásáért 15 egymást követő életfogytiglani börtönbüntetését tölti , egy rabtársa agyonverte, miközben takarítási feladatot végzett a Wisconsin állambeli Portage-i Columbia Correctional Institute tornatermében.

Mi történt a Damar DS9-ben?

A Deep Space Nine Millennium című könyvtrilógiában látható alternatív jövőben Damar életét vesztette, amikor a Kai Weyoun vezette Grigari flotta bombázta a Cardassia Prime-ot .

Star Trek Deep Space Nine: Gul Dukat – Megbocsátok

31 kapcsolódó kérdés található

Miért hord minden sorozatgyilkos ugyanazt a szemüveget?

A sorozatgyilkos orrnyergén ülve egy pár fényes lencse a befalazott természet finom metaforájává válik... A szemüveg olyan maszkká válik, amelyet a gyilkos nyilvánosan viselhet . ... A szemüveg olyan maszkká válik, amelyet a gyilkos nyilvános helyen viselhet.

Miért volt Jeffrey Dahmer sorozatgyilkos?

A sorozatgyilkos Jeffrey Dahmer elismerte, hogy 1978 és 1991-es letartóztatása között 17 fiatal férfit és fiút gyilkolt meg. Borzalmas bűncselekményei, amelyek során lobotómiát kíséreltek meg "élő zombik" létrehozására, holttestekkel való szexet, áldozatainak feldarabolását és testrészeik kannibalizálását. hírhedt alakká tette.

Hány éves Garak?

Valahol 20 év között van, amíg 2368-ban árulásért száműzték. Tehát tudjuk, hogy az Obszidián Rend ügynökeként betöltött hivatali ideje nagyjából 20 év. Garak gyakran „fiatal barátként” is emlegeti Bashirt. Bashir körülbelül 28 éves volt DS9-es pályafutása elején. Tehát valószínűleg 28 évesnél idősebb.

Mi történt reggel a Deep Space Nine-en?

Élet a mélyűrben 9 Tehát, amíg elment, Quark létrehozta a Lurian hologramját, mert a sávja hiányos volt nélküle. ... Morn temetése a Quarknál (2374) Pillanatokkal később Quark hírt kapott, hogy Morn teherhajója ionviharba került , ahol meghalt.

Milyen faj a reggel?

Morn, akit Mark Allen Shepherd alakít, egy luri hím , fajának első tagja a Star Trekben. Morn gyakori vásárló a Quark bárjában, gyakran jelen van a jelenetek hátterében.

Meghal Kai Winn?

Vedek Bareil elvesztésével 2370-ben Kai-nak választották. Amint a Dominion War a tetőpontjához ért, Winn Dukat testét használva lemondott az "ördög" pah-lidércsel kötött egyezményéről, és megadta a követnek a Bajor és a próféták megmentésének kulcsa. Tettéért a bajori tűzbarlangban halt meg .

Gul Macet rokon Gul Dukattal?

A Macet és Dukat közötti hasonlóságot azzal magyarázták, hogy unokatestvérek voltak . Macet azonban sokkal becsületesebb ember volt, mint Dukat. A Pocket DS9 Fearful Symmetry című sztorija azt sugallja, hogy az arcszőrzetet azért növesztette fel, hogy csökkentse ezt a hasonlóságot.

Mila Garak anyja?

A Star Trek: Deep Space Nine A Stitch in Time című regényből kiderül, hogy Mila valóban Garak anyja volt, azonban úgy nevelték fel, hogy apja egy Tolan nevű ember, nem pedig Tain. ... Miután Tolan meghalt, Mila elmagyarázta Garaknak, hogy Tolan a testvére.

Milyen drogot használt Jeffrey Dahmer áldozatain?

A Time arról számolt be, hogy Dahmer egyetlen testtel szexelt: csak egyetlen alkalmat erősítettek meg. Dahmer arról is ismert volt, hogy "valódi zombikat" próbált létrehozni, ahogyan ő nevezte őket, áldozatai fejébe fúrva és húgysavat juttatva a testükbe. Dahmer 1994-ben a börtönben halt meg.

Melyik sorozatgyilkos viselt pilótaszemüveget?

A hírhedt kannibál Jeffrey Dahmertől a gyilkos nekrofíliás Dennis Nilsenig a széles peremű pilótastílusú specifikációk a gonosz arcának szinonimájává váltak. Dahmer számára – aki 1978 és 1991 között megerőszakolt, meggyilkolt, feldarabolt és részben megevett 17 férfit és fiút, a keretek megjelenésének jellegzetes részévé váltak.

Vannak gyilkos gének?

A genetikai érzékenység az elítéltek felelősségének mérséklését is eredményezheti a bűncselekmények tárgyalása során, ami a büntetés mérsékléséhez vezethet. A MAOA-t és a CHD13-at néha „sorozatgyilkos géneknek” is nevezik. Ha folytatjuk az emberek „sorozatgyilkos gén” hordozóinak bélyegzését, akkor soha nem látott mértékű megbélyegzést kockáztatunk.

Milyen szemüveget viselt Jeffrey Dahmer?

Egészen addig, amíg három évvel később egy rabtársa meg nem halt, Dahmer az amerikai televíziós szereplővé vált, a büntetőeljárástól az Inside Edition megjelenéséig; és a hajvágások, borotválkozások és börtönátalakítások révén egy dolog következetes maradt a megjelenésében: Azok a pilótaszemüvegek .

Hány Weyoun volt ott?

Wiki célzott (szórakoztatás) Weyoun a 24. század végén a Dominion szolgálatában álló Vorta felügyelők, diplomaták és adminisztrátorok sorozatának "nemes őse" volt. Mint minden Vortát, Weyount is klónozták; legalább nyolc példány létezéséről ismertek, amelyek közül öttel találkozott a Szövetség.

Ki játszotta a Deep Space Nine női alapítóját?

Salome Jens (született 1935. május 8-án; 86 éves) színésznő, aki leginkább a Star Trek: Deep Space Nine című filmben nyújtott női változásról ismert. Korábban ősi humanoidként szerepelt a Star Trek: The Next Generation hatodik évados epizódjában, a The Chase-ben. Jens a wisconsini Milwaukee-ban született.

Ki alakítja Martok tábornokot a Deep Space Nine-ben?

Savannah, Georgia, Amerikai Egyesült Államok John Garman Hertzler Jr. (született: 1950. március 18.) amerikai színész, író, forgatókönyvíró és aktivista, aki leginkább a Star Trek: Deep Space Nine című filmben játszott szerepéről ismert, mint Klingon tábornok (később kancellár) Martok. akit 1995-től a sorozat 1999-es végéig alakított.

Hogyan ér véget a Dominion War?

A szövetségesek döntő győzelmét követően a Deep Space 9 visszafoglalásában a Dominion erők visszavonultak a Cardassiai űrbe , és a főbb hadműveletek átmenetileg leálltak. (DS9: "Feltámadás") Damar legátus olajágat terjesztett a Föderáció felé, abban a reményben, hogy tűzszünetet köthet és véget vethet a háborúnak.

Ki játszott shran-t a vállalkozásban?

Jeffrey Combs színész sokféle arcot öltött a "Star Trek" franchise-hoz az évek során. A 62 éves kaliforniai bennszülött többek között a kék bőrű, antennás Shran parancsnokot alakította a "Star Trek: Enterprise"-ban, valamint a nagyfülű Brunt és Weyount a "Star Trek: Deep Space Nine"-ben.